Saçım o kadar şey kullanmama rağmen sıcak ya da soğuk fark etmiyor elektrikleniyor, çok kötü oluyor bir de sıcakta terleyince yapış yapış bir görüntü oluyor saçımda. Var mı bildiğiniz yöntemler saçların daha güzel kabarmadan durması için?Elektriklenen saçlar için öneriler
Elektriklenen saç için bildiğiniz yöntemler var mı?
Selam, Bunun için sana Hindistan Cevizi Yağı önermek istiyorum. Hindistan cevizi yağını hemen hemen her alanda görmeye alıştık. Çünkü faydaları saymakla bitmiyor. Organik sızma Hindistan cevizi yağı aldığınızda etkili sonuçlar almanız mümkün ve tabii ki düzenli kullanmanız da gerekiyor. Biraz sabır ve biraz da istikrar olursa faydasından yenmez. Saça olan faydalarını ise sizler için sıralamak ve saç bakım maskesiyle nasıl bakım yapıldığını anlatmak istiyorum. Ekstra olarak da saçlarına iyi gelecek ürün önerisinde bulunmak istiyorum.
Saçlarınızı Derinlemesine Nemlendirir!
Kurumuş saçlar için oldukça başarılı bir yağdır. Kuru olan saçlarınıza düzenli şekilde uyguladığınız zaman saçlarınızın neme kavuştuğuna ve capcanlı göründüğüne sizler de şahit olacaksınızdır. Böylelikle saçlarınız daha sağlıklı görünür ve uzar.
Saçın Elektriklenmesini Önler!
Ne kadar krem ve yağ kullanırsanız kullanın saçlarınız her zaman elektrikleniyor mu? İşte tam da bu yüzden devreye Hindistan Cevizi Yağı giriyor. Saçlarınıza uyguladığınız Hindistan Cevizi Yağı, saçlarınızın elektriklenmesini önler.
Saçınızdaki Kepeği Giderir!
Saçlarımızda çoğu zaman yanlış yıkama, aşırı şampuan kullanımı, stresten veya çeşitli sebeplerden ötürü kepeklenme meydana geliyor. Bu sorunla baş etmeniz için Hindistan Cevizi Yağı' ndan faydalanabilirsiniz. Tertemiz saçlarınıza kavuşmanız için sizlere yardımcı olacaktır.
Hindistan Cevizi Yağı' yla Saça Bakım Maskesi Nasıl Yapılır?
Katı formda olan Hindistan Cevizi Yağı' nı ilk olarak eritmeniz gerekiyor. Bunun için bir kaba koyduğunuz 1 su bardağı sıcak suya, 2 çay kaşığı Hindistan Cevizi Yağı koyup, erimesini bekleyin. Yağ eridikten sonra elinize bir miktar alıp, saç diplerinizden başlayarak uygulayın. Tarak yardımıyla da bütün saçınızı tarayabilirsiniz. 30 dakika bekletip, saçlarınızı şampuanlayın ve ılık suyla durulayın. Aslında suyla karıştırmadan doğrudan da eritip uygulayabilirsiniz ama daha çok verim almanız için suyla karıştırmanızı öneririm. Saça zararı olmadığından 1 gece de bekletebilirsiniz saç bonesi takarak.
Elidor 7/24 Şekillendirici Bakım Kremleri
Bu konuda Elidor bakım kremlerini önerebilirim. Durulama gerektirmediğinden kolayca saçlarına uygulayabilirsin. Belirgin Bukleler, Onarıcı etki ve Elektriklenme Önleyici bakım kremlerinden alıp, saçlarına ihtiyacı olan bakımı verebilirsin. Duştan sonra saçlarına uygularsan sorun kalmayacaktır.
Selam💜 Ben, seninle aynı kaderi paylaşan kız. Duştan sonra yumuşacık saçların hep benimle kalacağını düşünüp, sabahleyin elektriklenmiş saçlarla güne uyanan.😂😂 Bazen elektriklenme kuru saç taramaktan, ıslak ıslak bağlamaktan oluşabilir. Özellikle fön çektikten sonra tel tel sanki balon yaklaştırılmış gibi oluyor. Peki ne mi yapıyorum. şu an için kullandığım elektriklenme önleyici saç kremim; Elidor 7/24 Elektriklenme Karşıtı Saç Bakım Kremi.
Elidor7/24 Elektriklenme Karşıtı Saç kremi.
Saçların elektriklenmesin diye neleri değiştirebilirsin? Öncelikle "senin saçların düzelmez!" diyenlere çevrimdışı olmalısın. Saçlarına gelen kanıların aksini iddia et. İki şekilde kullanabileceğin Elidor saç kremi için adımlarımı takip et.😊💜
1- Duş sonrası elektriklenmeyen saçlarla güne başla!
Islak ve yumuşak saç görünümü gitmesin istemiyorsan nemli saçına sür ve masaj yap.
2-) Daha parlak fönler😍😍😍
Çektiğin fön içine dert oluyorsa fön sonrası elinde kremi gezdir ve saçlarına hafif bir şekilde uygula💜
Oldukça kolay yöntemler öyle değil mi?😊 Ben en çok birinci yöntemi deniyorum. Çünkü fön kullanmıyorum. Tercihini rahatça yapabilirsin.❤
Terleyince kabarması çok normal zaten ama günlük olarak durulanmayan sac kremi sürebilirsin özellikle de kivirciksa baya ise yarıyor geceleri onu surup örüyorum beni gün boyu idare ediyor fazla kabarmadan onun dışında saçların kivirciksa banyoda tara çıkınca tarama ve saçlarını makineyle kurutmak yerine mikrofiber havlularla veya t shirt ile kurut