Kadını kadın yapan en önemli detay seksi saç bakımı mıdır?

Seksi saç bakımı derken? Seksi görünen bir saç kesim modeli olabilir? Sert ve maskülen bir model ve bunu taşıyabilen bir kadın özeldir 😉 ayrıca beğendiğin bir yorum dikkatimi çekti sana bunu sormakta isterim
Saç bakımı da önemli ama bir bütünluk olmalı. Mesela Osman hamdi Bey in kaplumbağa tablosundan bir kaplumbağa cikar san bütünlük bozulur. Kadına seksilik katan sadece saç değil sadece bütünlüğü tamamlayan bir unsurdur.
Hayır bence kişisel bakımı
Kadını kadın yapan özgüvenidir sonra kişisel bakımı gelir
Sende daha başka şeylerde olmalı mucize boyutunda ;)
İki kelimeyle seni tariflemek zor
Cevap
29Cevap
Elinin o yumuşaklığıdır. Kalbe dokunan kadife gibi sesidir güzel köprücük kemiğidir benim ilgimi çeken. Narin parmaklarıdır. Annelik şefkatidir sonuçta her bir kadın bir anne adayıdır.
Uzun saç gerçekten hareketlendiriyor beni içimdeki organlar, kalp böbrek dalak birbirine vuruyor sanki.
Saç olmadıktan sonra gerisinin pek bir önemi yok. Saç en önemlisi benim için.
Küt kesim ya da kısa kesimli saçlarda yakışmıyor değil hani 🤔
Bu aralar saç modellerin de kısa saç modası var sanki
Bence cok sey var bakisi gulusu goz rengi sac rengi boyu fizigi hal hareket yapi
İlk sırada bakışlar, göz yapısı var. Sonra vücut, sonra ses. Saç en son bakılan yer bacım ahahs
Sadece saç bakımı değil baştan aşağı bakımlı olması gerekiyor bir tek saç ile bitmiyor
Kesinlikle Saç ve bakımli saç, olmadiktan sonra dunynin en güzrl mankeni olsa siradan olur
Kadını kadın yapan sadece, kendi iyi düşünceleridir.
#Feminist
Kadini kadin yapan kadin gibi giyinmesi konusmasi hal ve hareketleri dogal bir kadina kimse hayir diyemez benim dusuncem bu yonde
Kadını kadın yapan şeylerin erkeklerle veya dış görüşüyle alakası yoktur kadınlar erkekler olmadan da yaşam sürüp varolabilirler
Kadını kadın yapan gerçekten karakterli düzgün biri olmasıdır. Gerisi sonradan da gelen birşey olabilir
Kızın saçımla oynaması çok hoş oluyor ama sevgilim vs yok boynumdan felaket seviyede huylanıyorum bunu bir kız yapınca ayrı hoş oluyorum
Seksi saç ne onu bile bilmiyorum.
Bence genel olarak bakım
tabiki de saçlar çok önemli bir zaman sonra...:)
Evet balkız gibi olmayın
Bakımlı güzel ayaklar boncuklu falan şirin halhal😅😅😅👠👠 bide stiletto tabi😅
Sac seksilikten ziyade guzellik katiyor bence.
Parlak görünmesi seksy oluyor
kadını kadın yapan dogallıgıdır
Hayır vücut hatlarıdır 😄
%100
Evet sac oñemli
Hayır yüz bakımıdır
ERKEKTE AKILDIR GERİSİNİ BİLMEM... HÜ
Saç önemli
karakteridir bence
Güzel giyiniş
hayır gözlerdir..
bence evt