Saç Bakım Tarafını seçenler kazanıyor! Tarafını Seç: Turuncu mu, pembe mi? (Sayfa 11) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10789 Tarafını seçenler kazanıyor! Tarafını Seç: Turuncu mu, pembe mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 196 kişi beğendi
whenıwasolder Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl ikisinide severek kullanıyoruum <3333 0 0 Yorumla
üvercinka7 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 76% +1 yıl Benim tercihim. Tabikide turuncuuuu❤❤❤❤ 0 0 Yorumla
Kuzey2734 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Bilemedik ki şimdi ne denir felan filan😄 0 0 Yorumla
sexxygirll Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Pembe güzeldir yaa. Ama ikisini de hiç kullanmadım 0 0 Yorumla
Covid-19 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 75% +1 yıl Turuncu tabi ki de pembeden sıkıldım çünkü 0 0 Yorumla
leydigodiva Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 31% +1 yıl Turuncu kesinlikle. Onu kullanıyorum. 0 0 Yorumla
Ferhatcftc Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 48% +1 yıl Saçlarım yağsız cildim de aynı şekil iyi gider mi 0 0 Yorumla
tayfunnceylann Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 64% +1 yıl Ben hiç kullanmadim ama pembe jdjdjd 0 0 Yorumla
copodeniev Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl Saç kremi kullanmayı tercih etmiyorum. 0 0 Yorumla
Summertimesandess Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 75% +1 yıl Turuncu diyorummmm ama aslında pembe de güzel 0 0 Yorumla
Fenerizim Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 67% +1 yıl Kararsız.. :))))) elidor 1 minute olabilir 0 0 Yorumla
yiğit327 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Saçı sertleştiren bir krem-şampuan yok mu 0 0 Yorumla
DüşünenDeli33 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Turuncu tabi ki... eee seçtik daha ne çok kisa 0 0 Yorumla
rumuzrumdegilim Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 31% +1 yıl Pembe tabi ki bir çekiciliği var 0 0 Yorumla
m_ayaz Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl turuncu kaba bence pembe daha güzel kadınlar için 0 0 Yorumla
Maskelimucize Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 56% +1 yıl Turuncu cekici pembe daha basit kalıyor gibi. 0 0 Yorumla
_Huzursuzhayaller_ Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 79% +1 yıl İkiside kardeş, ama ben pembe gönlüm sende diyorum 0 0 Yorumla
eltigre Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Seçimim budur tabi ki kokusu güzel olan 🧡 0 0 Yorumla
Nogitsune34 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 75% +1 yıl Pembe güzel bnce çünkü saça zarar vermiyor 0 0 Yorumla
romantikseraeri Takip Et Master Yaş: 45 , eic 35% +1 yıl Ben seçiçi degilim ne olda onu kıllanıyoz 0 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Turuncu... ... ... ... ... ... ... ... 0 0 Yorumla
DiplomalıTosun Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 55% +1 yıl Şampuan kullanmıyorum hiç çoktandir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
551Cevap
turuncu 🙂 turuncuturuncu
Pembeee favorim kesinlikle mükkemel
ikisinide severek kullanıyoruum <3333
Benim tercihim. Tabikide turuncuuuu❤❤❤❤
Benim tercihim turuncuu🧡🧡🧡 harika
Turuncu 🧡🧡🧡🧡 🧡 🧡 🧡 🧡
Turuncuyu seciyorum baya bir iyi
Bakım konusunda turuncu çok güzel 🙂
Genelde pek tercih etmiyorum
Benim için ikisi de değil
Turuncu turuncu turuncu diyorum net
Deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak
Turuncu benim seçimim olucak
Turuncu daha çekici sanki..
Bilemedik ki şimdi ne denir felan filan😄
Turuncu daha iyi ve guzel
Penmbexddşdşdşdşdğdğddğğfğffğrğfğgğfğf
İçimden turuncu demek geldi
Pembe güzeldir yaa. Ama ikisini de hiç kullanmadım
Benim tarafım kesinlikle turuncu
Turuncu tercihim her zaman
Turuncu tabi ki de pembeden sıkıldım çünkü
Elidor saç kremi harikaaa 🥰
Hepside güzel ailecek kullanıyoruz
Turuncuyu seçin reisler bence
Turuncu kesinlikle. Onu kullanıyorum.
Turuncu sac cok yipratir yaa
Saçlarım yağsız cildim de aynı şekil iyi gider mi
Ben ELİDOR turuncu diyorum.
Turuncu daha sıcak geldi.
Turuncu bence en sevdiğim renk
Pembeee bayılırım misss gibi
Turuncu çok güzel duruyor saçta
Ben hiç kullanmadim ama pembe jdjdjd
Saç kremi kullanmayı tercih etmiyorum.
Turuncu diyorummmm ama aslında pembe de güzel
Turuncu bence kokusu çok iyi
Turuncu gibi sanki bilemedim
Turuncu, fena olmaz sanırım
Kararsız.. :))))) elidor 1 minute olabilir
Saçı sertleştiren bir krem-şampuan yok mu
Turuncu tabi ki... eee seçtik daha ne çok kisa
Pembe tabi ki bir çekiciliği var
Tabi ki de turuncuyu seçiyorum..
turuncu kaba bence pembe daha güzel kadınlar için
Turuncu cekici pembe daha basit kalıyor gibi.
İkiside kardeş, ama ben pembe gönlüm sende diyorum
Turuncu olsun isterim☄️☄️☄️☄️
Turuncu güzel görünüyor...
Turuncu diyorum nett pembe olmaz
Seçimim budur tabi ki kokusu güzel olan 🧡
Pembe olsun o zaman kararım
Tarafım; pembe olur galiba
Pembe. Parlak saçlar için.😍
Arafta kaldim ya bilemedim ki
Pembe güzel bnce çünkü saça zarar vermiyor
Turuncu olanın kokusuna bayıldım😊🌹
Ben seçiçi degilim ne olda onu kıllanıyoz