Maalesef yıpratıcı etkiler en çok saç uçlarına zarar veriyor. Çünkü saç uçları en güçsüz bölüm ve yıpranmaya müsait. Her 3 ayda bir uçları kestirmek gerekiyor. Onun dışında yıpranmaların önüne geçmek için saç bakım ürünlerinden destek alınmalı. Elidor Ekspres bakım spreyleri de saç bakımımızı destekliyor.
Elidor doğanın enerjisi sprey kullananlar ne diyor?
Ben bugüne kadar kullananlardan olumsuz bir yorum duymadım. Benim de çok memnun kaldığım ürünlerinden bir tanesi. İçeriğindeki melek otu sayesinde saç uçlarını koruyor ve güçlü hale getiriyor, bu sadece yıpranmaların önüne geçilmiş oluyor.
Saçların nemliyken de kuruyken de kullanabilirsin. Ben genellikle kuruyken kullanıyorum, saçları yumuşatıp kolay tarama sağlıyor. Kırılmaların önüne geçiyor.
Elidor ekspres bakım spreyi çeşitleri nelerdir?
Saçların kolayca taranmasını sağlayıp ipeksi yumuşaklık veren: İpeksi Yumuşaklık için Ekspres Bakım Spreyi
Yıpranmış saçların bakımını üstlenip, gelecek tehlikelere karşı koruyan: Anında Onarıcı Bakım için Ekpres Bakım Spreyi
Saç uçlarını güçlendirip kırılmaların önüne geçen: Güçlü Saç Uçları için Hindistan Cevizi Yağı Ekspres Bakım Spreyi
Saçların direncini arttırıp canlılığını koruyan: Canlı ve Dirençli Saçlar için Bal ve Papatya Ekspres Bakım Spreyi
Saçlarını uzatmak isteyenlerin kurtarıcısı olup saçları koruyan: Sağlıklı Uzayan Saçlar için Ekspres Bakım Spreyi
Elidor ekspres bakım spreyi nasıl kullanılır?
Kuruyken ya da nemliyken kullanılabiliyor. Durulama gerektirmiyor. Saçlara 15 santim uzaklıktan püskürtmek yeterli :) Sonrasında saçlarınızı kolayca tarayabiliyorsunuz. Hem de güzel kokular saçlarınızı sarıyor ♥
En İyi Cevaplar