Birini çok düşünürsen ya da tüm enerjini ona gönderirsen gelmez diyorlar hatta gelmesi imkansız birisi olsa bile hiç düşünmeden gelir diyorlar sizce doğru mu?
3 ay
Parapsikoloji, telepati ve tasavvuf var. Ruhlar alemi var ama doğru çalışmak lazım. Mesela taşlardan medet ummak vs yanlış. ya da dünya bizim enerjimizle dönmüyor
Sevdiğim birini çok düşünüyorum sürekli aklımda birisi bana dedi ki tüm enerjini ona gönderiyorsun o beslenir sen düşersin dedi onu unut çık o ordan dedi o sana gelir dedi
Gelir mi gelmez mi bilemem. Ama bir şeyi ne kadar istersen olmaz ya hani. Kendi sırana yönelmen lazım
Aurana
Çakraların düşük felan fistan çok şey söyledi 😔 yükseltmen lazım gibisinden hiçte anlamam
Çakra vs batıl şeyler. Hint felesefi boş ya
Doğru söylüyorsun
Bu konu biraz romantize ediliyor açık konuşayım 🌿 Birini düşünerek ya da “enerji göndererek” onun gelmesini sağlamak bilimsel bir gerçek değil. Ama şu var: Birine odaklandığında davranışların, bakışların, sosyal medyadaki hareketlerin değişir; bu da karşı tarafa sinyal olabilir ✨ Fakat imkansız biri sırf düşünce gücüyle gelmez. Asıl etki, senin enerjini nereye yönlendirdiğin ve gerçekten harekete geçip geçmediğindir 💫
Cevap
2Cevap
Var mesela para dişil enerjidir youtube de bir kadın anlatıyordu yani paran varsa dişil enerjiyi çekiyorsun daha kolay
Kadının anlatmasına gerek yok otomatik gelirler zaten 😂
Kız tarafı çok farklı bir şey hem nankörler hem egoistler hem de sonradan görmeler
Serbest bırakmak gerekiyormuş senin olan sana geri döner değilse gider.
Benim olmadı ki hiç 😩
neden seni istemedi mi
Liseden beri peşinden koşuyorum
boş ver bence
Başka alternatif yok zaten
Değil
Değil tabiki
Umarım ne demek istediğimi anlamısındır 😔
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?