Enerji içeçekleri Gerçekten enerji veriyor mu ?
Yoksa tamamen psikolijik mi insanın kendini enerjik hissediyor
Yoksa tamamen psikolijik mi insanın kendini enerjik hissediyor
Sevgilim bir avmde kasap reyonunda çalışıyor. Dün akşam 18 mi black burn enerji içeceği kolisiyle geldi. Dedim ki yorgun mu hissediyon niye aldın bu kadar hepsini içemeyiz biz. Dediği şey şu. indirimdeydi aşkım tanesi 2 liraya geliyordu. İndirim manyaklığından napacağını şaşırdı iyice. şu an kahvaltı hazırlıyorum bir yandan da enerji içeceğimi yudumluyorum. 🤣🤣
Bilmem enerjimi veriyor ne veriyorda ben hiperaktifim bir de üstüne RedBull bagimlisi olmustum neyse halsizlesiyorum basim dönüyor felaan sonra Redbullu kestim düzeldim... Bende tam tersimi oldu nee :D
Elmada enerji veriyor besin sonuçta neyse, yararlı olan sporcu içeceğidir, vücudun kaybettiği su mineral ve besinleri geri getirmeyi amaçlar ancak enerji içeceklerinde çok enerji harcatacak seylerden önce içmeyin yazar o zararlıdır ayrıntılı bilgi için link 'i tıklayınız ;D
reis ben spor mülakatlarına girdim aç karna gttim erken olduğu için acele çıktım evden tartıldım sonra fındık yedim burn patlattım canavar gibi oldum ama galiba sanırsam biraz da psikolojik
Cevap
6Cevap
enerji veriyor ama bağımlılık yapıp insanın yaşlandırmasını %30 hızlandırıyor
uyutmuyor ve gözlerin O-O böyle oluyor :D demekki veriyor ama genelde az alkolle aynı şey yani
burn enerji verir bak onun büyüklerinden iç baykuş gibi gezinirsin ortalıkta ben içtim bikere uyuyamadım
veriyor ama içince bir anda patlama yaşamıyorsun daha dinamik oluyorsun
Enerji veriyor
vermz mi ? o eski redbull lar neydi bee=)
onu bunu bilmem didi diyorum :D
hıç fark yok ben içtim hıc bır sey olmadı
bazıları gerçekten veriyor
dene farkı gör
Veriyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar