Saçlarım yıkadıktan sonra hiç taramazsam bukle bukle oluyor ama taradıktan sonra hep birbirine giriyor ve dalgalıymış gibi görünüyor. Bukle belirginleştirici hem daha kalıcı yapıyormuş hem de bukle görünümünü belirginleştiriyormuş. Aranızda kullanan var mı, Elidor bukle belirginleştirici krem yorumları neler?Elidor bukle belirginleştirici krem yorumları
Kullandım hala kullanıyorum ancak benim saçlarım dirseğime geliyor ve kullanmasam da kıvırcık dalgalı bir saçım var açıkçası bu ürün yıkama gerektirmez ama ben şampuandan sonra yıkıyorum sırf güzel kokusu için kullanıyorum yoksa beş para etmez bu konuda ciddiyim kullananlar var düzgünce ama sana john frieda bukle belirginleştirici köpük önerebilirim piyasadaki en iyisi fiyatı 76 tl birşey bazen indirim oluyor 40 tl civarı oluyor bu arada bu saçın havluyla hafif nemini alıyorsun çeyrek ıslak saça fındık kadar sürüyorsun hepsine fön ile elinle şekil veriyorsun 24 saat sorun olmuyor
Maalesef saç kremi, köpük vb şekillendirici kullanmadığımızda hem saç modelimiz kalıcı olmuyor hem de saçta yıkadıktan sonra oluşan şekil ortadan kayboluyor. Kalıcı olmasını istediğimiz zamanlarda mutlaka şekillendirici saç kreminden yardım alabiliriz.
Elidor Saç Şekillendirici kremleri ben seviyorum çünkü sprey gibi saçları semsert yapmıyor, hem yumuşaklığı hem de saç şeklini koruyor.
Elidor Bukle Belirginleştirici krem yorumlarım
Elidor Bukle Belirginleştirici krem yorumlarım
Bu kremi sadece doğuştan bukle saçlara sahip olanlar kullanmıyor. Saçlarınızı bukle yaptıktan sonra ya da önce de uygulayabilirsiniz. Ben ısısız bukleler için pipet yöntemini kullanıyorum. Saçlarımı pipete sarmadan önce Elidor bukle belirginleştirici krem kullanıyorum. Sabah açtığımda saçlarım hem yumuşak oluyor hem de çabucak bozulmuyor.
Var olan buklelerin de daha canlı ve belirgin olmasını sağlıyor. 24 saat boyunca diyor ama ben kullandığımda 24 saatten fazla dayanıyor saçlarım :)
Elidor Bukle Belirginleştirici krem nasıl kullanılıyor?
Saçlarınızı yıkadıktan sonra nemliyken ceviz büyüklüğünde avucunuza alıyorsunuz. Saçlarınızın ortalarından uçlarına doğru iyice yedirerek kullanıyorsunuz. Sonrasında vigo yardımı ile buklelerinizi sabitlemenizi öneririm. Bu şekilde çok daha kalıcı oluyor :)
Bukle belirginleştirmek
Mükemmel düz olan şekillendirici kremini de kullanıyorum düzleştirdiğim zamanlarda. O da saçları pürüzsüz yapıyor ve düzlük uzun süre kalıcı oluyor. Ben tavsiye ederim.