Almayı düşünüyorum ama bazıları pek iyi değil bir farkı olmuyor falan demiş kullanan var mı ya? Elidor belirgin bukleler kullananlar memnun musunuz? Elidor belirgin bukleler yorumları?elidor belirgin bukleler kullananlar
Elidor belirgin bukleler kremini kullananların yorumları neler?
Ben Elidor'un 7/24 şekillendirici saç bakım kremlerine bayılıyorum. Saçlarımı nasıl yaparsam yapayım, mutlaka işe yarıyorlar. Özellikle dertlendiğimiz bir konu var ki; o da elektriklenme, kabarma. Belirgin Bukleler şekillendirici bakım kremi saçların bonus gibi kabarmasının da önüne geçiyor :)
Elidor 7/24 Belirgin Bukleler Şekillendirici Bakım Kremi şimdi yeni içeriğiyle!
Elidor 7/24 Belirgin Bukleler Şekillendirici Bakım Kremi
Elastin ve badem sütü içeriğiyle Elidor 7/24 Belirgin Bukleler yenilendi! Bildiğiniz gibi Elastinin saç güçlendirici özelliği bulunuyor. Badem sütü ise saçları besliyor, sağlıklı olmasına yardımcı oluyor. Ben duş sonrasında saçlarıma şekillendirici krem uygulamazsam inanılmaz kabarıyor ve çok kötü duruyor. Elidor Belirgin Bukleler kremini kullanmak için saçlarınızın doğuştan bukle olmasına da gerek bulunmuyor :) Eğer saçlarını maşa yapacaksan, en iyi etkiyi almak için yine Belirgin Bukleler şekillendirici kremi kullanabilirsin.
Kokusu ve etkisi gün boyu sürüyor!
Elidor saç şekillendirici
Harika bir kokusu var ve kalıcılığını gün boyu koruyor. Saç modelimiz gün boyunca hiç bozulmuyor, kabarmıyor. Buklelerinizi tane tane belirginleştiriyor. Saç uzunluğuna göre yeterli miktarda avucuna sıkıp, diplere değdirmeden uygulaman yeterli. Durulamak gerekmiyor, uygulama sonrasında saçlarını kurutup istediğin gibi şekillendirebilirsin.
Argan yağı ve bal içeriğiyle Elidor 7/24 Elektriklenme Önleyici saçları yatıştırıyor ve besliyor, yumuşacık olmasını sağlıyor. Keratin ve Çay ağacı yağı içeriğiyle Elidor 7/24 Onarıcı Etki kırılmaların, yıpranmaların önüne geçiyor. Aynı zamanda saç modelinizin uzun süre kalıcı olmasını, bozulmamasını sağlıyorlar. Saçlarınıza uygun olanı seçip kullanabilirsiniz :) Kesinlikle benim vazgeçilmezim!
AAA ben mükemmel düz kullanıyordum gerçekten de saçlarım dümdüz kalıyordu sürdükten sonra. Saçlarım ağırlaşmıyordu neden bıraktığımı hatırlayamadım şu an ama bulamıyorum her yerde şu an hala var mı
@puppies İnternet üzerinden bulabilirsin aslında marketlerde ben de her zaman göremiyordum. Fakat yenilenen içerikleriyle şimdi bizimleler :) Elektriklenme Önleyici olanı kullanarak aynı etkiyi alabilirsin. Üstelik içinde argan yağı ve bal bulunuyor. Saçları düzleştirmek için süt ve bal kullanılıyor biliyorsun. Balın saçları yatıştırıcı, düzleştirici etkisi bulunuyor. Bu yüzden elektriklenme önleyici tam da sana göre bence ♥
Uzun, hacimli ve bukleli saçları çok beğeniyorum. Benim de hafif dalgalı saçlarım var. Saçlarımın daha bukleli olmasını istediğim zaman Elidor belirgin bukleler kremini kullanıyorum.
Elidor belirgin bukleler saç kremi deneyimim
Elidor belirgin bukleler kullananlar
Elidor belirgin bukleler saç kremi bütün gün hacimli ve belirgin buklelere sahip olmamızı sağlıyor. Elidor belirgin bukleler kreminin etkisini seviyorum. Buklelerimi daha belirginleştiriyor ve gün boyu bozulmamasını sağlıyor.
Elidor belirgin bukleler kullananlar ne düşünüyor?
Elidor belirgin bukleler kullananlar olarak etkisinden çok memnunuz. Ben de gelen yorumlar üzerine bir şans vermek isteyip almıştım. Beklentimi fazlasıyla karşıladı. Eğer alma düşüncen varsa tavsiye ederim.
şu an kullanıyorum Elidor Belirgin Bukleler Saç şekillendirici ürününü. Çok güzel bir ürün. Duştan sonra nemli saçlarıma uyguluyorum. Buklelerimi belirginleştiriyor ve 24 saate kadar kalıcı olmasını sağlıyor. Doğal bir görüntü kazandırıyor saçlarıma. Diğer şekillendiriciler gibi saçımı kurutmuyor ve sertleştirmiyor. Şekillendirirken aynı zamanda bakım da yapıyor. Kokusu da harika.
Belki bir okuyan olurda fayda m dokunur şu ara moda olan kopuksuz şampuan bir çok ağır kimyasal içeriyor normal sampuanlardan çok daha zararlı ve gamze eksi bir videosunda şundan bahsetti normalar de saçı kendi rengi ancak aylar öncesinden kalan boyayi dahi kopuksuz şampuan akitmis ayrıca saç kremi saç ucu içindir dibine gelmesi uzun saça zarar k
bukleleleri belirginleştirmek için köpük formunda ürünleri kullanman hacim vermesi ve şeklin kalıcı olması açısından daha kullanışlı olacaktır. Bu ürünü hiç denemedim. Saçlarım permalıyken sadece köpük kullanırdım.
Kullandım memnun kalmadım. Kokusu çok güzel fakat üzerinde yazdığı gibi bukleleri belirginleştirmiyor saçın elektriklenmesini engelliyor. Tavsiye etmiyorum
En İyi Cevaplar