Saçlarım bir süredir çok çabuk kuruyor neden olduğunu anlayamadım. Aranızda bu sorunu yaşayan var mı, nasıl çözüm buldunuz? Saç kremi kullanmıyorum normalde ama artık kullanmak istiyorum ama nemlendirici saç kremi önerileri verir misiniz?Nemlendirici saç kremi önerileri
Saç kremini haftada 1 ya da 2 kez kullanmak yeterlidir. Fazlası saçın dengesini bozabilir.
Saç kremi seçerken ve kullanırken saçın tipine ve ihtiyacına göre seçim yapılmalıdır.
Saç kremleri saç uçlarına uygulanmalıdır. Kesinlikle saç diplerine uygulama yapmayın.
Saç kremlerini saçınızda çok bekletmeyin.
Saç kremi önerim
Eğer işlem görmüş ve yıpranmış saçlara sahipseniz saç kremi mutlaka rutininizde yer almalı. Hepimiz saçımıza boya, ısılı işlemler, saç şekillendirme ürünleri uyguluyoruz. Bu ürünlerle istediğimiz görünüme kavuşuyoruz ancak saçlarımızın yıpranmasının önüne geçemiyoruz çoğu zaman. Bu konuda benim en büyük destekçim Elidor Anında Onarıcı Bakım 1 Minute Süper Saç Kremi.
Elidor Anında Onarıcı Bakım 1 Minute Süper Saç Kremi
Elidor Anında Onarıcı Bakım 1 Minute Süper Saç Kremi içeriğinde arjinin ve seramid bulunduruyor. Böylece saçları kökten uca onarıyor ve bakım yapıyor. Saçlarınızı eski sağlıklı görünümüne kavuşturmak için kullanabileceğiniz oldukça etkili bir saç bakım kremi.
Elidor 1 Minute Saç Bakım Kremi
Benim yıpranmış saçlarıma o kadar iyi geldi ki! Saçlarımı yumuşacık yaptı ve nemlendirdi. Kırılarak kopmaların ve dökülmelerin önüne geçti. Ayrıca saçın yıpranmasına karşılık günlük zararlı etkilerden saçı koruyor oluşu çok sevdiğim bir özelliği. Eğer yıpranmış saçlardan şikayetçiyseniz Elidor 1 Minute Saç Bakım Kremine bir şans verin. Hızlı etki ederek saçınıza nasıl iyi geldiğine inanamayacaksınız. 💇🏼♀️❤️
Kuru saçların kolay şekil almaması, üstüne bir de çabucak yıpranması çok can sıkıcı bir şey. Saçların kurumasına yol açan başlıca nedenler arasında çok sık ve sıcak su ile yıkamak var. Saçlarını 2-3 günde bir yıkaman en ideal olandır. Elbette saç bakım ürünlerinden de destek almamız gereklidir.
Nemlendirici saç kremi önerileri!
1. Elidor Anında Onarıcı Serum Bakım Kremi
Elidor Anında onarıcı serum bakım kremi
İçeriğinde keratin ve badem yağı bulunuyor. İkisinin de saçlara olan faydalarını bilmeyen yok :) Serum formülü saçların çabucak emebilmesini sağlıyor, saçları ağırlaştırmıyor ve kolayca duruluyor. Yıpranmaları kısa süre içerisinde onarıyor ve saçları koruyor :)
2. Elidor Güçlü ve Parlak 1 Minute Süper Saç Kremi
Elidor Güçlü ve Parlak 1 Minute Süper Saç Kremi
İçeriğinde Collagen ve Hyaluronic Acid bulunuyor saçları 1 dakikada canlandırıyor ve nem oranını dengede tutuyor. Islak saçlara uygulandıktan sonra 1 dakika bekletiliyor ve sonrasında iyice durulanıyor. Bu saç kremi de saçlarda ağırlaşma yapmıyor ve saçların doğal bir şekilde parlak kalmasını sağlıyor :)
3. Elidor İpeksi Yumuşaklık Serum Bakım Kremi
Elidor İpeksi Yumuşaklık Serum Bakım Kremi
İçeriğinde argan yağı ve keratin barındırıyor. Saçları ilk yıkamadan itibaren yumuşacık yapıyor ve çabucak kurumaların önüne geçiyor. Aynı zamanda dipten uca besliyor. Kesinlikle şans vermeni öneririm ♥
Sağlıklı, güçlü, parlak ve yumuşacık saçlara kavuşmak için şampuan kullanmak tek başına yeterli olmayabiliyor. Bu yüzden saç uçlarını ve boylarını saç bakım kremiyle beslemek çok önemli. Benim sana önerim Elidor 1 Minute Güçlü ve Parlak Süper Saç kremi. Saç uçlarındaki kuruluğu, yıpranmayı ve matlığı 1 dakikada yok etmeni sağlıyor. İlk kullanımda etki ediyor. İçerisindeki Collagen ve Hyaluronic Acid ile saçı eski gücüne kavuşturup derinlemesine besliyor ve uzun süreli parlaklığa kavuşturuyor💗
En İyi Cevaplar