Merhabalar tatlım gel sana yardımcı olayım. Bukle belirginleştiriciler en başta bizim kıvırcık saçlarımızın kabarmasını engelleyip daha ponçik buklelere sahip olmamızı sağlar bunun yanında bize birçok yarar sağlar gel sana bukle belirginleştiricilerin diğer özelliklerinden de bahsedeyim:
Adından da belli buklelerimiz daha belirgin olur
Normalde kabaran, şekil almayan kıvırcık saçlarımız hizaya gelir ve bir bütün gibi durur. Bize de kıvırcık saçlarımızla kuaförden çıkmış gibi özgüvenli yürümek kalır. Tabii burada en doğru ve kaliteli bukle belirginleştiriciyi uygulamamız şart. Kalitesiz bir bukle belirginleştirici saçlarımızı keçe gibi yapabilir.
Bukleni korumak için başka şeyler yapmana gerek kalmaz
Ben bukle belirginleştirici saç kremi kullanmadan önce saçlarım kabarmasın ve hizaya gelsin diye sürekli görselde gördüğün gibi örüp örüp açardım ama buna artık gerek yok çünkü bukle belirginleştirici uyguladığın saç artık kabarmaz ve hep kıvırcık kalır.
Bukle belirginleştiricilerin ŞAHI: Elidor 7/24 Belirgin bukleler Şekillendirici Bakım Kremi:
Elidor 7/24 belirgin bukleler yenilenen formülü ve müthiş kokusu ile açık ara birinci! Görmüş olduğun üzere ayıcığım da kendisini çok sevdi. Ee nasıl sevmesin şu özelliklerine bak:
Elidor 7/24 Belirgin Bukleler Şekillendirici Bakım Kremi elastin ve badem sütü içeriğiyle kıvırcık, bukle saçların hakkından geliyor Şekillendirmesi zor olan buklelerin tane tane görünmesini sağlarken, kabarıklığın da önüne geçiyor.
Saç modelinin gün boyu korunmasını sağlıyor.
Hem saçları yumuşacık yapıyor hem de saç modelinin uzun süre kalıcı olmasını sağlıyor.
Durulanmıyor ve vakitten kazanç sağlıyor.
Kullanımı: Şampuanı uygulayıp duruladıktan sonra ıslak saçlara diplere değdirmeden uygulanıyor ve sonrasında saçlar istenildiği gibi şekillendiriliyor.
Benim saçım genetik olarak kıvircik bir yapısı olduğu için bu tip ürün kullanmadım. Ama benim bir yakın arkadaşım vardı kendisi elidorun bukle belirginleştirici kremini kullanıyordu ve gayet saçı kaliteli güzel görünüyordu
Şok market de elidorun yeşil saç kremi var bukle belirginlestirici diye yazıyor üstünde zaten 11.50 felandı fiyatı çok da artmistir bende kullanıyorum gerçekten güzel bence