Saçlarım ince telli çok dökülüyor ve bakımsız mat. Ben sadece şampuan kullanıyorum. Çok elektriklendiği için krem kullan dediler. Hangi kremi almalıyım bunun yanında saç bakım yağı spreyi de önerir misiniz? Saçlarımı güzelleştirmek istiyorum.Saç bakım kremi önerileri
Aslında saç kremi kullanmak da en az şampuan kadar önemli diye düşünüyorum ben :) Bir serinin şampuanını alıyorsam, yanında mutlaka saç kremini de alıyorum. Yakın zamanda kullanmaya başladığım, oldukça memnun kaldığım bakım seti içerisinde harika kremler ve misler gibi kokan saç bakım yağı bulunuyor. Ben de sana onları önereceğim :)
Elidor Gün Boyu Hacimli Saçlar By Elvin Levinler Saç Bakım Kremi
Gün Boyu Hacimli Saçlar
Saçları yumuşacık yapan, hiç ağırlaştırmayan bir bakım kremi. Sürdüğün anda saçlarındaki hafifliği hissedebilirsin. İçeriğindeki C vitamini deposu nar çekirdeği yağı sayesinde saçları nemlendiriyor, gün boyu hacimli kalmasını sağlıyor ♥
Elidor Gün Boyu Hacimli Saçlar By Elvin Levinler Süper Saç Bakım Kremi
Süper Saç Bakım Kremi
Elidor ve Elvin Levinler iş birliğinden harika bir bakım seti çıkmış :) Misler gibi kokuyor ve saçları derinlemesine besliyorlar. Süper saç kremi içeriğindeki koku incileri sayesinde 48 saat boyunca kalıcı oluyor, saçlarım harika kokuyor. 🎈
Elidor Gün Boyu Hacimli Saçlar By Elvin Levinler Saç Bakım Yağı
Saç Bakım Yağı
Nar çekirdeği yağı içeren ve misler gibi kokan bakım setinin saç bakım yağı :) Nemli ve kuru saçlarıma uyguluyorum. Saçları yumuşacık yapıyor, kurumasını engelliyor. Saç bakım yağının kokusu da uzun süre kalıcı, saçlarımı örüp açtığımda hele tüm oda mis gibi kokuyor resmen :D Bakım setinin şampuanı ve süper saç maskesi de bulunuyor, mutlaka dene derim ♥
Saçlarınız; egzama, genetik yatkınlık, ilaç yan etkisi, hormonal dengesizlik, polikistik over sendromu, stres, vitamin değerlerindeki eksiklik gibi nedenlerden dökülüyor olabilir nedenini tespit etmeye çalışın. Bu noktada dermatoloğa görünmenizde de fayda var. B12 çinko ferritin d vitamini biotin tsh değerlerinize baktırın. Biotin takviyesi almak ve içinde paraben sls sles bulunmayan bir şampuan almak saçlarınıza iyi gelecektir. Yapılan bazı yanlışlardan bahsedeceğim: -saçı tepeden sıkıca toplamak -saça çok fazla kozmetik ürün kullanmak -market şampuanlarını kullanmak (elidor pantene elseve vs ) -saçı çok sıcak suda yıkamak -saç tipinize uygun tarak kullanmamak -pamuklu yastık kılıfı kullanmak bu saçlarınızı kurutmada etkendir kuru saçlara sahipseniz onun yerine ipek ya da saten kılıf tercih edin -saçı sert havluda çok fazla tutmak -saça kurutma makinesi düzleştirici maşa uygulamak -saçı güçsüzleştiği incelediği yerden kesmemek -saç ıslakken ya da nemliyken dışarı çıkmak -saçları tepeden sert şekilde taramak
yves rocher ve otacının kremlerinin içeriği temiz şampuanına hint argan badem gibi yağlar karıştırabilirsin parlak görünür yumuşar saçın
En İyi Cevaplar