Bir arkadaşım bana shea yağı saçlara çok iyi geliyor demişti. Siz hiç kullandınız mı, Shea yağının saça faydası nedir? Shea yağı içeren saç bakım ürünleri tercih etmek de aynı etkiyi verir mi sizce?Shea Yağı Saç
Arkadaşına katılıyorum. Shea yağının cilt üzerinde birçok faydası olduğu gibi saçlar üzerinde de çok faydası vardır. Genellikle sabunlarda, saç bakım ürünlerinde, makyaj malzemelerinde kullanılıyor. Tam bir nem bombası :)
Shea (Karite) yağının saça faydaları!
Shea yağı saç için tek başına da kullanılabiliyor, saç bakım ürünleriyle birlikte de. Dilerseniz zeytinyağı ile karıştırarak saçlarınıza çok yarayacak bir kür oluşturabilirsiniz.
Saç derisini nemlendirerek kuruluktan meydana gelen kabuklanmaların önüne geçer.
Aynı şekilde saçların da nem dengesini sağlayarak kuruluğun önüne geçtiği gibi, saç kuruluğunun sebep olduğu diğer olumsuz etkileri de ortadan kaldırır.
Onarıcı gücü sayesinde yıpranmış saçlara yeniden hayat verir. Saçların yıpranmasını önler.
Saçları derinlemesine besleyerek daha güçlü olmasını sağlar. En ufak bir şeyde kırılan saçlarımız, daha güçlü hale gelir :)
Koparak dökülmelerin önüne geçer. Yeni oluşan saçları da besleyip destekler. Böylece daha gür saçlara sahip olmamızı sağlar.
Shea (Karite) yağı içeren şampuan ve bakım kremi: Elidor Yoğun Besleyici Kür!
Shea (Karite) yağı içeren şampuan
Ben Elidor'un Shea yağı içeren bakım kremini ve şampuanını kullandım :) Saçları derinlemesine beslediğini söyleyebilirim. Shea yağının çok çok iyi bir kokusu yok, tek başına da kullandığım için biliyorum. Fakat Elidor'un bu serisi çok güzel kokuyor :) Nem dengesini sağladığı için saçlar çabucak kurumuyor ve yumuşacık kalıyor.
En İyi Cevaplar