Renklerin cinsiyeti yoktur, herkes içinden gelen rengi giyinip kuşanabilir. Toplumumuzda pembe pantolon giyen erkeklere inanılmaz bir ön yargıyla yaklaşıldığı ise fazlasıyla aşikar. Sizce pembe pantolon delikanlıyı bozar mı?Erkek adam pembe pantolon giyer mi?
Önyargı demiyelim ama herşeyinde bir oluru vardır yani. bu ne böyle erkekler kadınlaşıyor kadınlar erkekleşiyor acayip bir dönemdeyiz ve ben savunucusu değilim karşıyım bu duruma. tüm değerlerimizi yitirmiş ve benliğini kaybetmek üzere bir toplum haline geldik çok acı
daha düne kadar ne kadar bozar dediğimiz şey varsa bugün moda oldu. elbet bununda modası gelirse hekresin gözü alışacak ve normal karşılanacak. bakın bikaç sene önce (hatta burda bir konu açmıştım nerdeyse dayak yiyecektim) erkek dar pantalon giyermi deniyordu. şimdi erkek pantalonları tayt gibi oldu kimse sesini çıkartmıyor.
Pembenin erkeğe pantolonda asla yakışacağını düşünmüyorum🥴 bozmak ne kelime tamiri zor olur😊💐 ama kazak gömlek tişört te karışık birkaç renkle kombine olarak güzel gidebiliyor, tabiki istisnai bir durum🌺😊🌹🖐️
Bozar hemde param parça eder😂😂😂. Aşırı feminen duruyor cidden bir erkek için uygun değil. Arkadaki adamın giydiği belki ama öndeki kesinlikle hayır 😂😂😂
2005 yılında pembe kadife bir pantolonum vardı otomotiv sektöründe olduğum için pilot bir müşterim İtalya’dan alırken bana da almıştı Bağdat caddesinde Moda’da veya Nişantaşı’nda gezerken giyebiliyorduk diğer yerlerde maalesef giyemiyorduk😀
Ya insanlar artık özellikle erkekler efemine olmaya meyilli hale gelmiş neden böyleler anlamıyorum hal hareketleri tavırları giyim kuşamı bana çok ters öyle insanlar. Herkes kendine yakışanı giysin yapsın bence
Dogarken cinsiyetleri ayirmak için her iki cinsede bir renk belirlemişler Pembe kizlarin rengi seçilmiş , bundan dolayı pembe giyen bir erkek insanda farkli bir düşünce yaratabiliyor. Acaba mı diyorsun acaba🤔😄
Kimisi buna önyargı der kimisi de hayır doğrusu bu der ben şahsen giymem hani pembeye karşı önyargılı olduğumdan değil sadece kendime yakışmadigini düşündüğüm için bugüne kadar hiç giymedim bundan sonra da giymem
Bizim ülkede bozar çünkü mavi erkeğe pembe kızlara uygun görülmüş olduğu için.. Her halde hiçbir medeni ülkede böyle kıza pembe oğlana mavi takım yapılmıyor.
Rengi geçtim, dar ve kısa paça erkeğe hiç yakışmıyor. Bu soğuk kış günlerinde çorapsız giyiyorlar bir de. Annem eskiden paçası kisaldiginda soytarı gibi dolanma çıkart onu derdi boyumuz uzadıkça çocukken. Soytarılık moda oldu şimdi. Her hastalık ayaktan kapılıyor, soğuktan.
Pembe pantolonu kenara bırak maserati ya da Ferrari verseler tenezzul edipte kullanmam.. Erkek adamin ne işi olur böyle cırtlak kadınsı renklerle saçmalık. .
Gitsin etek giyinsin o zaman tamam renkler ve zevkler tartışılmaz ama pembe delikanlıyı bozar ne oldu olası tayt giyinsin sokağa öyle çıksın sonrada delikanlıyım diye ortalıkta gezinsin
Hayatta erkeklere yakıştırmadığım pantolan olarak iki renk vardır pembe ve beyaz.. Ve o kişi dünyanın en iyi adamı, en yakışıklı adamı olsun benim gözünde bir hiçtir. Hiç hoşlanmam kesinlikle..
Herkes istediğini özgürce giymeli “ay bunu giydim ama sıkıntı olur mu ya” demese keşke fakat toplum baskısı işte... pembe pantolona gelince ben kız erkek rengi uçuk şeyleri sevmediğimden olsa gerek sevmiyorum 😊