Pembe giyen erkek itici mi?

Beni aldattıktan sonra dağıtmış Shawn Mendes, pembe olmuş 😅 yanımdayken pembe giydirmiyodum ona😒 değdi mi bari..
Pembe giyen erkek itici mi?

Beni aldattıktan sonra dağıtmış Shawn Mendes, pembe olmuş 😅 yanımdayken pembe giydirmiyodum ona😒 değdi mi bari..
Bazılarına çok yakışıyor bazısında itici oluyor bu kişinin sempatisiyle ilgili. Heves edip pembe giyen çok ama bazılarında kahvedeki dayı gibi tip var o tiple pembe olmuyor oduncu gömlek daha iyi olur
Giyim değil ama pembe iç çamaşırını erkekte aşırı seksi buluyorum çünkü erkeksi birinde pembe çok absürt duruyor. O kontrast erkeksiliğini daha bi vurguluyor
Renkler kadınlar için mi yaratıldı, isteyen herkes istediği rengi giyer, ben Pembe gömleği çok yaktiriyorum kendime de tüm erkeklere de siyah bir pantolon veya jean le
arada severek giydiğim pempe 2 tişörtüm var yorumları okumaya geldim 😅😅
severek giyiyorum valla beğenmeyen varsa bakmasın gfhhgdf
Pembe giyen bir erkekte bana göre itici olan hiçbir şey yok, hatta doğru kombinlenirse çok havalı duruyor! 💕 Pembenin maskülenliğe bir karşıt rengi olduğunu kim söyledi ki? 😎 Özgüveni olan erkek, pembe dâhil her rengi taşır. Kaldı ki Shawn Mendes gibi biriyle çalışma fırsatı olsa, ben direkt "Pembe yakalar!" derdim. 😂
Ama sen farklı hissediyorsan, önemli olan senin tercihlerin tabii. Zaten moda, kişinin ifade şekli değil mi? Bırak insanlar istedikleri gibi giyinsin ya da giymesin, önemli olan sevdiğin insanın karakteri. 😉
Cevap
43Cevap
Bir erkeğin pembe giymesi onu itici yapmaz; bu sadece kendi stilini ifade etme özgürlüğüdür. Bu tür eski kalıplar günümüzde giderek yıkılıyor.
Yakışırdı 😃
Aşk 💎😃
😘🩷
Aaa delisin 😅
Erkegin pembe saclisi makbul 😍💖💗
Aa oyle deme amaaa🙃
ben topiş olmayıp da pembe giyen çok yakışıklı erkekler biliyorum😬
Açık pembe soft renkte gömlek erkeğe yakışır. Babama almıştık. Cart olmazsa iyi bence. Pudra pembesi gibi.
Kesinlikle bebek ❤
🍭🎈
Nasıl bir pembe olduğuna ve kombine göre değişir bazen pembe erkeklere de çok yakışabiliyor 😄
Abartılı giyinilirlerse elbette hoş durmaz herşeyin dozunda güzel olduğu gibi bu pembe giyinmek için de geçerli
lisede shawn mendes fan hesabı açmıştım HAFJHFJWHFJS ergenlik başa bela
Kadınsı bir pembe giymediği sürece sıkıntı yok
Nokta 😏🤌🏼
https://www.youtube.com/watch?v=aElGXrx7VLg
Mesela şu fotodaki arkadaştan ders alabilirler 😂
Bana da ders ver jeli ben de anlamadım shjs 🫢
Pembe bir kıyafetim yok hatta kırmızı bile gs ait olan forma vb ürünler dısında kullandıgım bi renk seçimi değil kendi adıma begenmiyorum bu tondaki renkleri
Ben lise dönemlerinde çok giyerdim… ayrıca ten rengime de kendime de çok yakıştırdıydım.. fakat şimdi renkli kıyafetler girmiyorum… genelde düz ve sade renkler tercih ediyorum..
Bakın öyle bir şey yok komutar hanım yok pembe bir gömleğim vardı inanılmaz sevdiğim bir gömlekti tabi zamanla olmamaya başladı ama gerçekten çok severdim incecik kumaşı bedenimi sarışı böyle o pembe rengi :/
Ben sevmiyorum yaaa.. renk mi tükendi erkek gibi giyinsin:)
Hayır değil çok tatlış. Kankitom. Dedikodu yaparız tüm gün 😅
Shawn Mendes'in üzerindeki Pembe swit yakışmış, havalı gösteriyor.
Hayır görsel de ki ton ve tarz çok yakışıyor ( bazılarına )
siyahtan başka renk giymem ben bırak pembeyi
Hayir renklerle ne alakasi var ona bakarsak eskiden erkeklerin rengi pembe kizlarin da mavi imis
Evett hatta etek bile
Ahahshajhai kesinlikle
Renklerin cinsiyete bağlanmasını doğru bulmuyorum. Ben şahsen giymem ama giyene de saygı duyarım.
Erkek olsun rengarenk giyinmesin küpesiz olsun değil benden malımı canımı istesin vermezsem namerdim.
Cekici olmadığı kesin
Bence çok özgüvenli 💗
Kim buuuuuğ
Hele bide seni düşürecek öyle mi vermem ki seni
Hahshsj kaçırmazsın kuşum
Lovelandık 💕 hahshshj
Erkolar kapatılsın 🤐
Bazı tişörtler iyi bence
Bazen yakışıyor ama çok abartılı olmayacak
Aynen o tonlar olur
Hayır ama favorim kırmızı 😂😂
Bazısı çok şeker oluyo seviyorum ben
🙂 pembe gönlüm sende mesajı veriyo belki de
🤣🤣🤣
Ben sevmiyorum yakışmıyor
Ben tercih etmem şahsen ama edene de bir önyargım yok herkesin kendi tercihi
Çok itici. Bana göre prensesrella.
İtici bence de.
Kırmızı giysin de pembe ne be sjdkd
Erkege de pembe hadi neyse ya
Yok neden itici olsun
Normalde giymem giymeyide sevmem
Çok da sevimli değil
rengin cinsiyeti olmaz
Ciddiyetsiz renk, sevmem
Mor neyse ne de pembe itici birazz
Ben beğeniyorum yakışıyor bazısına
Hayır bence tatlı 😊
Evet iticidir
Kadınsı bi renk bence erkekelre yakışmıyor
Valla eşim giyiyor ve yakışıyor
Bana göre değil, renklerin cinsiyeti olmaz
Çok tatlı bence
Pembe giymek zorunda kalmak istemiyorum
bana yakışmaz siyah tercihimdir
Nedensizce evet y. Pembeye alışamam sanırım 😂
Ay dimi ahshshhshs
Bir erkek pembe ve diğer kadın renklerini giymez küpe takmaz hatta şehir içinde şort bile giymez erkeklik bir agirliktir olmalı da
Erkolar giysin. d
Felaket hemde erkek adam siyah giyer ya
Neden öyle olsunki. Bizde hep mavi takılıyoruz. Bence mavi daha itici
Pembe kıyafetli erkeğe nasıl güvenebiliyosunuz😅
Yaaa😅😅😅
Pembe ve kırmızı evet itiçi geliyor bana
Değil ama çok da tercih etmesin
Hayır yazın falan çok tatlis buluorum
Pembe gömleğim var.
Nadiren de olsa giyerim.
Yakıştırdı ise sorun olur mu ben gizmemde
Eve itici