Benden ayrıldıktan sonra İbrahim Çelikkol pembe tarz yapmış😅 pembe giydirmiyordum ona😒 Michele Morrone sevgilimi kıskanıp tepki olarak giydi sanırım. Michele ile mutluyum ama İbrahim😅

Benden ayrıldıktan sonra İbrahim Çelikkol pembe tarz yapmış😅 pembe giydirmiyordum ona😒 Michele Morrone sevgilimi kıskanıp tepki olarak giydi sanırım. Michele ile mutluyum ama İbrahim😅

Bana göre pembe giyen erkek iticidir hiçbir zaman bir erkeğe pembe yakıştırmadım ama burada çok daha ilginç bir şey var adam sadece pembe değil birbirinden alakasız üç rengi bir araya getirmeye başarmış yeşil lacivert pembe bu çok enteresan :))
Hayır, pembe giyen erkek kesinlikle itici değil. Renklerin bir cinsiyeti yok ve bir erkeğin pembe giymesi tamamen tarz meselesi. Önemli olan, kendine yakıştırması ve özgüvenle taşıması. Doğru kombinlendiğinde pembe, çok şık ve modern bir hava katabilir. Asıl itici olan, başkalarının ne düşündüğüne fazla takılan ve kendini kısıtlayan bir duruş sergilemektir. Özgüvenli biri ne giyerse giysin, yakışır.
Bu adamı severdim bu da gitmiş pembe giymiş, başka diyarlarda ya da başka zaman diliminde pembe dünyanın en güzel rengi olabilir aşırı erkeksi bir ton da olabilir ama bizim dünyamız ve bizim toplumsal öğretilerimize göre benim beynim KIZ rengi diye algılıyor detayında bile pembe olsa olmaz...
Yakıştırıyorsa kendine ve dişi durmuyorsa giydiği şey, giyebilir. Renklerle erkeklik olmaz. Renk erkeğin erkekliğinden bir şey götürmez. Pembe pantolon tabi erkekler giymez ama gömlek t-shirt giyilebilir. Maskülen tarzda ise sırıtmaz ve hoş durabilir. Basmakalıp düşüncelerim yok.
Cevap
29Cevap
bence iticidir evet
Bu kadar cirt bi seker pembesi degil ama ben erkeklere pembe de yakistiriyorum 😊 Cunku renklerin kadini erkegi diye bi olgu yoktur bence. Ornegin ben kadinsam mavi-lacivert-siyah tonlari giyememem mi 🤦🏻♀️
Kiyafeti birak sacta bile tarz duruyor pembe yaa 🩷💗
Biz ne zaman bunları soru haline getirdik altıüstü renk işte kadınlar olarak da mavi giymeyelim o zaman ne saçma konular gerçekten bazı yorumların ilkel çağlarda bile olmayan bakış açısı çıldırttı. Bir renk nasıl itici olabilir? O kişi iticiyse itici olsun kıyafetin rengiyle ne alakası var. Çıplak adam beğenin o zaman renk iticiliği derdi yok ha?
Ben yeni bi imaj deniycem, pembe-fuşya tonlarla. Diğer yandsn, petrol, yeşil modellere devam biraz daha. Belki 1 2 de hardal ton ekleyebilirim, gardrobuma
Pembenin tonuna göre değişiyor. Ben tişört olarak erkekte beğeniyorum bazen ama hepsine de yakışmıyor maalesef
Pembe giymek olsa sadece bir erkeği itici gösteren tek detay ahhs Benim için beyinsiz olması, karaktersiz olması gibi unsurlar başı çekiyor.
Ben erkeklerin kadınların giydiği herşeyi giyebilmesi taraftarıyım erkeklere tabular yüklemeyin ne gitseler yakısıyoe
Pembe de giyersin. Renkte bir tuhaflık yok. Bırakın erkek adam şöyle giyer böyle giymez saçmalığını :)
Renge takılmak değil de hani hangi alanda kullandığın a bakmak gerek bence renge göre yargilamak yanlış
Yani giyemezsin demem ama koyu tonlar daha hoş duruyor bence erkeklerde. Gerçi fit olduktan sonra her rengi taşır
Alt tarafa değil de üst kısma pembe giydiğim zamanlar oluyor. Üstte pembeyi severim ama altta asla giymem : ))
renkle ilgli ideğil, görseldeki adam maskulen bir tip ama pembe giymiş bunun önemi yok, yani siyah giyen femboylar çok.
Erkek adam pembe giymez bence , evde giyer ama hanım ne derse o
Pembe nedir arkadaş ya ayar oluyorum şöyle giyinen erkeklere azıcık kalıbınızın adamı olun
Dürüst olalım bunu sokakta biri giyse kaçımız beğeniriz. Olmamış ya
Annem makineyi çalıştırırken, benim kirlileri almayı unutunca ben
bunla arkadaş olunur ama siyah takım elbiseli adamla evlenilir
Simli ve açık pembe giymediği sürece itici değildir :D
Tatlı durmuş ya herkesede yakışmaz itici değil de komik geliyor
Mesela fuşya giyorsa, pembe nüfus cüzdanı verin olsun bitsin.
tu sıfatına birde siyah beyaz aşk dizinde asi sert erkekti :D
Bence. İtici ya , o kadar renk varken. niye erkekte pembe yani...
Pembenin her tonu erkekte itici durmuyor. Mesela koyu pembe olabilir.
Delikanlı adam pembe giyer mi lan kalıbından utan iboşş diyecem artık sana
Sonuç da günlük tercih edilmiş çok takılmamak lazım
Bu pembeyi de giymezsin. Gömleğim var açık pembe ama bu kadar bariz bi pembe değil
Acaba hangi kızındı giyimiş püüü
İtici shhs
Haha ayrılık acısından hep bunlar😅 özledi beni, dikkat çekmeye çalışıyor😅
Hee öhömmm, utanmaz baksana seni kıskandırmaya çalışmış linç ettim bunu 😆
Michele ile olan ilişkimi duyunca olan oldu😅 benim inadıma yapıyor 😒
Daha iyisi yok sanıyormuş zort olmuştur ehehe 😅
❤️❤️
Görsem varya pembe giyen erkek gülmekten yere düşerim 😅😅😅😅
Bence pembe genel olarak çok hoş durmuyor giyimde.. özellikle bu tonlar.
Yakışmıyor ya erkeklere
Adamı bunalıma sokmuş ayrılık ondan 😂
Bunuda giymeyin ya
İbrahim çelikkol giyerse çekicidir
Evet çok itici
Bazen dikkat çekici olabiliyor.
Pembe donunu indiririm sevgilimin sorun yok😜
Toz pembe neyse de bu biraz fazla oldu
Pembe gönlüm sende diyordur
Bence itici değil ❤️
uzgun degilim ve evet ahshhaha
Dilenci gibi gözüküyor 😂
İlgi çekmek için ucuz numaralar bunlar.
Evet maalesef öyle, harbi değil barbiedir.
Rengin cinsiyeti olmaz itici falan durmuyorlar
İbrahim karizmalı biri ama pembe mide bulandırıcı
Giymemesini tercih ederim
Kesin evde başka pijama yoktu bunu giydi
şu an itici haha
karısını pijamasıdır
Bu kombin iticiymiş genel olarak
Değil
İtici o ne öyle iğrenç
insan giydiğine göre yargilanmamali
yo niye öyle olsun
İtici