22 yaşındayım ama genetik heralde beyazlarım var, kendimi yaşlı gibi hissediyorum, saçımın uçları sarı dipleri koyu tamamen sarıya dönmek istiyorum, kuaförün biri boyanır diyo biri 6. ayda her kafadan ayrı ses çıkıyor sizce ne yapmalıyım?
Boyanır
Boyanmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hamilelikten sonra yapılsa daha iyi organik boyalar deneyebilirsiniz✂️
Boyama
Kına kullan sadece
İçinde ne tür zehir olduğunu bilmediğin kimyevi şeyleri kullanmayin
Boyarsan cocuga asiri buyuk bir zarari olmaz ama boyanmamasi tavsiye edilir
Boyama zaten hamilelik ve sonrasında saçın dökülecek boya dahada döker yapma ama sen bilirsin
Boyadın mı saçını peki? Çocuk nasıl kaç aylık oldu?
Evet boyadım, bazı aylar evde bazı aylarda kuaförde, oğlum şimdi 22 aylık hiçbir sağlık sorunu yok , sadece yeni hamile olduğum için boyanın kokusundan midem bulaniyodu onun haricinde bı sıkıntı yasamadim
Maşallah Allah hayırlı ömür versin. Tek çocuk mu? Bizim de üç aylık daha kızımız. :))
Amin , hamilesin dimi yanlış anlamadım 🥰Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım,
Evet şu an tek ama 2 ay içinde 2 ciyi yapmayı düşünüyorum
Yok doğdu :) maşallah size. Kaç yıllık evlsiniz? Çocuk varken zor olmuyor biraz özel hayat ama değer dimii? :)
Öylemi Allah hayırlı ömürler versin, 3 yıllık evliyiz çocuğum uyumlu bana hiç zorluğu olmadı cokk şükür beraber buyusunler diye 2. gi dusundum
Amin inşallah :) isteyerek mı oldu ilk bebek? Çocuk uyanacak, bizi görecek korkusu oluyor illa. Doğum sonrası biraz ilişki sıklığı azaldı bizim. Sizde bir değişme oldu mu?
Boyamamalisin
Boyama
boyama kardeşim