Saçlarımı her gün yapmak durumunda kalıyorum. Haliyle bu da bana yıpranma olarak geri dönüyor. Elidor Onarıcı ve Yapılandırıcı Bakım Saç Kreminin saçı beslediğini, onardığını söylüyorlar. Kullananlar yorum yapabilir mi, almalı mıyım sizce? Seri olarak mı almalıyım sadece krem yeterli olur mu?Elidor Onarıcı ve Yapılandırıcı Bakım
Elidor Onarıcı ve Yapılandırıcı Bakım Saç Kremi kullananlar, yorumlarınız neler?
Saç boyama, ısı uygulaması, yanlış bakım gibi birçok nedenden ötürü saçlarımız maalesef yıpranabiliyor. Yıpranan saçlar daha kolay kırılıyor ve dökülmeler yaşanabiliyor. Bu yüzden acilen önlem alınması gerektiğini düşünüyorum.
Elidor Onarıcı ve Yapılandırıcı Bakım Saç Kremi işe yarıyor mu? Nasıl kullanıyorum?
Elidor Onarıcı ve Yapılandırıcı Bakım Saç Kremi
Serum Bakım Kremi Elidor'un en yeni ürünlerinden biri. Keratin+Badem yağı içeren formülüyle saçları derinlemesine besliyor ve onarıyor. Kolayca durulanması, saçları ağırlaştırmaması en sevdiğim özelliklerden bir tanesi. Saçlarım kalın telli değil bu yüzden ağırlaştıran saç kremleri hiç hoş bir görüntü oluşturmuyor.
Saçları kısa süre içerisinde onarması da tabii ki arayıp da bulamadığımız özelliklerden :)
Elidor Anında Onarıcı Serum Bakım Kremi nasıl kullanılır?
Şampuan sonrasında uygulanıyor. Saçlarındaki fazla suyu ellerinle alıp, çok diplere değdirmeden uçlara doğru uygulayabilirsin. Bekletmen gerekmiyor zaten durulanması da oldukça kolay :) İlk yıkamada bile saçlarının daha pürüzsüz, daha yumuşak ve sağlıklı göründüğünü fark edebilirsin.
Elidor Onarıcı ve Yapılandırıcı Bakım Serisi
Ben seri olarak kullanılması taraftarıyım. Çünkü o şekilde çok daha iyi etkiler görebilirsin. Şampuanı da kalsiyum+keratin içeriyor. Kalsiyum, keratin ve doğal yağların saçlarımız için önemi oldukça büyük. Yıpranmaların geneli keratin eksikliğinden kaynaklanıyor. Bu seriyi kullanarak sağlıklı saçlarına yeniden kavuşabilirsin :)
Saçma şekillendirme gibi bir sorunum yok ama yinede saçım bakımlı olmasın benim için çok önemli ve ben bu Elidor serisinden çok memnunum tavsiye ederim
Pembesini kullanmıştım bide yeşilini yeşili çok güzel saçlarımı uzatti ama pembesi resmen temizlemiyodu yağ oldu gibi kalıyordu. O günden beri bu markaya karşıyım çöppp.