Saç derisi neden kepeklenir ve çözümü nedir? Çok sık şampuan değiştirmek de saç derisinde kepeğe sebep olabiliyor. Benim çok öncelerde sadece bu başıma gelmişti. Tabii çözümü de kolaydı. Sizin başınıza geldi mi? Neden oldu ve çözümü neydi?
Saç tipini tanımayan ve doğru şampuan seçmeyenler de sık görülüyor ne yazık ki! Saçların fazla yıkanması da bazen bu duruma davetiye çıkarabiliyor. Bence çok fazla bakım ürünlerine boğmamak gerekiyor saçları bu denenerek en azından bir ölçüde ortadan kalkabileceğini düşünüyorum.
Benim hiç başıma gelmedi. Zaten 1 şampuan saçıma yarıyor, oda tedavülden kalkar, fabrika falan kapanırsa ne yapacağım bende sana sorarım artık ne yapayım...
kir toz güneş gıbı faktorlerın yanı sıra deri yapısıda cok onemli.. sacları sık yıkmak gerekli ve sacları tıpkı masaj yaparcasına yıkamalı.. asırı tırnaklama en saglıklı ınsanda bıle kepek yaratır..
Bir dönem olmuştu ama neden oldu nasıl oldu ben de hatırlamıyorum. Uzun zamandır aynı şampuanı kullanıyorum ve olmadı, muhtemelen o dönemde şampuan değişikliği falan yaptığım için ya da bana uymayan bir şampuan kullandığım için olmuştur.
@gazel-ihüsran ciddi anlamda rahatkatıyor ama iyi yedirmen gerek. Cam sil şeylerine doldur fıs fıs şeklinde 4-5 kere sık diblere yedire yedire kullan. Kepektir, yavşaktır, bittir, piredir eser kalmaz.
Badem yağı ve hindistan cevizi yağı karışımını 2 günde bir banyoya girmeden 2 saat önce uygulayın Masaj yaparak Her ayda bir kere zeytinyağı sürün banyodan bir saat önce
@Mervehnmdiyceksiniz banyodan 2 saat önce sür bir şey kaybetmezsin saçına masaj uygula banyodan sonrada saçlarını 15 dakika soğuk suda beklet hava gelsin saç tiplerin saç önemli...
Evet karıştır ve banyodan 2 saat önce saçına masaj yaparak uygula 2 günde bir Bir de çam terebendin yağı var oda güzel bakım yap saçlarına Süslenmekten iyidir
En İyi Cevaplar