Çabuk yağlanan saçlara sahip olanlar Elidor'un hangi rengini kullanmalı?

Çabuk yağlanan saçlara sahip olanlar Elidor'un hangi rengini kullanmalı?

Merhaba,
Yağlanma karşıtı şampuanla için portakal, limon özlü şampuanları tercih etmelisiniz. Özellikle elidorun limonlu yeşil serisi sizin için uygun bir seçim olacaktır.
Ek olarak yaşlanan saçlar için kuru şampuanları da öneririm. Yağ görüntüsünü azaltmak konusunda oldukça başarılılar.
Saçların çabucak yağlanması sıkça yaşanan problemlerden bir tanesi. Doğru saç bakım ürünlerini düzenli olarak kullanarak bunun önüne kolayca geçebiliriz. Fazla sebum üretiminin saç yağlanmasına sebebiyet verdiği için, saç bakım ürünlerimizin arındırıcı olmasına özen göstermemiz faydalı olacaktır.

Çabuk yağlanan saçlara sahipseniz Elidor'un Detox Ferahlığı Limon & Yeşil Çay serisini kullanabilirsiniz. Bu seri içeriğindeki limon ve yeşil çay sayesinde saçları derinlemesine arındırıyor ve yağlanmaya dair hiçbir iz bırakmıyor.

Çabuk yağlanan saçlar arınmaya ihtiyaç duyar, eğer saçlarınız çabucak yağlanıyorsa doğru saç bakım ürünleriyle sık sık yıkamak faydalı olacaktır. Yağlı saçları ferahlatan Elidor'un Detox Ferahlığı Limon & Yeşil Çay serisi tam da size uygun seçenek olacaktır. Bakım kremi ile birlikte kullanırsanız çok daha çabuk etki görebilirsiniz.
Yeşil olanı yağlı saçlar için elifiru onermeyenler iyi gelmemiş demek ki ama ben çok memnunum
Reklam kokan hareketler bunlar. Kepeğe karşı clear en iyisidir.
Cevap
1Cevap
Elseve kullanıyorum ben. Elidor tavsiye etmiyorum.
Yesil sabun oneriyorum hacı sakir😀😀
Elidor kullanmamalı.
Elidoru hiç önermem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?