Arkadaşlar lütfen sabırla okuyun Saçlarım çocukken hep çok gür parlak sağlıklı kıvır kıvırdı liseye geçene kadar. Sonra düzleştiricilere saç açıcılara merak sardım. Her gün her gün saçlarımı hunharca düzleştirdim her düzleştirişimde bir sürü saçım dökülmesine rağmen. Bazen açıcılar sürdüm. Lise hep böyle geçti. Mezun oldum aklım başıma geldi. O zaman anlamıyordum ama farkettim ki başımda saç kalmamış. Cidden moralim öyle bozuk ki. Yarın düğünümüz var bir yakının ama gitmek istemiyorum. Saçımı arkada toplar gibi yaptım. Döndürdüm saçımı 3 parmak kalınlığında sanki. Çok az kalmış.😢 dün saçımı kestirmiştim fön çekildi çok farklı hissettim kendimi. Bir de birkaç aydır aklım başına geldiği için düzleştiriciyi vs hayatımdan çıkarmıştım hiç yapmıyordum. Arkadaşlar bu saçlar düzelir mi? Az da olsa gürleşir mi? Bir de düzleştirici saç tellerimi çok inceltti. Eskiden kalın telliydi. Çocukluk halim daha okula bile başlamamışken ne kadar gürArtık böyle:"(Napıcam cidden çok moralim bozuldu.
Saçlarım çok azalmış ne yapıcam depresyona girdim (fotoğraflı)?
Benim de eskiye nazaran daha az saçın. Stres beslenme baya etki ediyor hepsini düzenlersen yeni saçlar çıkar diye düşünüyorum. şu an da çok sevimli^-^ kafaya takmamalısın bence
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çıkar mı düzenlersem? Beslenmeme çok dikkat etmeye başladım düzleşyirmiyorum da artık
Evet saç düzleştirmek de çok zararlı. Düzenli olarak bakım yaptırırsan da çok iyi olur mesela şampuanı da araştırıp almalısın her marka iyi değil döken, kepek yapan vb oluyor
bilmiyorum dene bir. sabunla yıkayıp saç kremiyle yumusatirsan da iyileşme olur. şampuandan uzak dur bir süre. saçın azalmadı, inceldi sadece. görüntüde öyle geliyor hepsi bu.
Ya ben artık bıraktım ya düzleştiriciyi falan yaş 18 saçlarımı sadece yıkıyorum o kadar. Beslenmeme de çok dikkat ediyorum. Tepelerde yeni yeni saçlar çıkmaya başlamış. Gürleşir mi ki biraz daha?
Neresi ışıl ışıl kedi kuyruğu kadar kaldı. Az önce saçımı arkamda toplar gibi yaptım ve döndürdüm. 3 parmak kalınlığında falan😢dettayı okur musun cidden moralim çok kötü
Ya ben artık bıraktım ya düzleştiriciyi falan yaş 18 saçlarımı sadece yıkıyorum o kadar. Beslenmeme de çok dikkat ediyorum. Tepelerde yeni yeni saçlar çıkmaya başlamış. Gürleşir mi ki biraz daha?
En İyi Cevaplar