Ya ben depresyona girince saçlarını kesenlerdenim yani bazen depresyona girince hırsımı çıkaracak birini arıyorum bulamayınca da olan saçlarıma oluyor kestikten sonra da içimde bir pişmanlık hissi oluşuyor o kadra pişman oluyorum ki gözlerim doluyor ama allahtan hızlı uzayan bir saç tipine sahibim. :D
Yok girmem Şöyle girmem Saçımı kestirmeye karar verme aşamasında aylar aylar sonra karar veriyorum her gün kestirsem ne kadar nasıl kestirebilirim diye düşünüyorum en sonunda kesin bir karara vardigim an kestiriyorum eğer o an kestirmezsem her an vazgecebiliyorum cnku çok üzülüyorum kıyamıyorum
Saclarim ince telli sönük kestirince katli sekilde daha hacimli duruyo şu an saclarim uzun sayilir ve ozellikle düzlestirdikten 20 dk sonra inek yalamis gibi oluyor ama uzun sac seviyorum bende depresyondayim
Öyle takmam ki ben kökü bende sonuçta yine uzar nedirki saç dediğin isteyerek kestiğim için deprosyana gircek bir durum yaşamıyorum Herkes depresyondayken keser ben mutluyken 😄
Öyle takmam ki ben kökü bende sonuçta yine uzar nedirki saç dediğin isteyerek kestiğim için deprosyana gircek bir durum yaşamıyorum Herkes depresyondayken keser ben mutluyken 😄
hem kendi isteginle kesiyosun neden deprosyona giriyosun bunun için alt tarafı saç uzuycak yani saçmalamayın artık eskisi gibide degil uzatmak için serumlar falanda var
Saçımı kestirince çok iyi hissediyorum baya kısalttım 1 ay sonra tekrar gidip daha da kısa yapmayı düşünüyorum neden bilmiyorum ama hoşuma gidiyor saç kesimi
Bazen kendimi aynada bakarken eksik hissediyorum. <3 :) O yüzden genelde hep aynı saçı kestiriyorum ve uçlarından aldırıyorum. <3 :) Saçlarım benim için çok önemli. :)
Genelde girmem ama hayatım da 2 defa kısa kestirince üzüldüm 1 universiteden eve geldiğim de ailemin saçın çok uzun kız gibi dediğin de kısa kestirdigim de 2 askere giderken 😃
Öyle takmam ki ben kökü bende sonuçta yine uzar nedirki saç dediğin isteyerek kestiğim için deprosyana gircek bir durum yaşamıyorum Herkes depresyondayken keser ben mutluyken
Öyle takmam ki ben kökü bende sonuçta yine uzar nedirki saç dediğin isteyerek kestiğim için deprosyana gircek bir durum yaşamıyorum Herkes depresyondayken keser ben mutluyken
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hiçbirisi.. İlla saç kestiren depresyondadır bilmem ne algısından kurtulmanız dileğiyle..
Ya anlamıyorum siz ya depresyonu bilmeyen cahildiniz cunku depresyonun saç kestirmek ya da uzatmakla bi alakası yoktur depresyon içte ruhta yaşanılan bi duygu durum çöküntü bozukluğudur ve uzun vadelidir