AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
142Cevap
Aldığın paraları yerken, boğazından nasıl geçiyor acabası? Din adı altında, dünyanın parasını götürüyor olmanız doğru mu? Hayırlı cumalar!
Ne alakası var ya adam emeklerinin karşılığını alıyor. helal para kazanıyor. zaten ayette de diyor ki :insan için ancak çalıştığının karşılığı vardır (necm-39) ayrıca dini görevini de yerine getiriyor insanlara tebliğ edip açıklıyor bunda ne var adam harcamasın mi kazandığı parayı zekatını sadakasini verdikten sonra isterse 2 dünya para harcar neden dert oldu size anlamadım açıkçası
Adam emeklerinin karşılığını almıyor. Din üzerinden para kazanıyor. Sahibi olmadığı bir şey üzerinden aracılık edip para kazanıyor. Zaten Kuran bu konuda açık ve net.
Yasin suresi 21. ayette der ki:”Sizden bir ücret istemeyenlere uyun, onlar doğru yoldadırlar.'
O adam bunu hayrına yapmıyor para karşılığı yapıyor oranızdan buranızdan din uydurup milleti helallikle yaftalamayın. dün üzerinden para kazanılmaz.
Sonra bunun gibi milletin duygularını sömürüp orasından burasından hikaye uyduranlar çıkıyor üstüne “kütük ağlıyoerrrr” diyor. Bütün insanlar ağlıyooorre Yerseeeen
@IHaRFeNDaZI o adamnasıl geçincek şimdiki imamlar haram mı yiyor? bırak allah aşkına
O adamın nasıl geçindiği beni ilgilendirmiyor. Hz. Muhammed peygamberdi de nasıl geçindi almadan?
Kuran açık ve net söylüyor işte para istemeyenlere uyun diye. Din ticareti yapılamaz. Kuranda belirtilmiştir. O zaman muska yazıp para alanlar haklı? İşinize gelenleri savunun gelmeyenleri savunmayın ne güzel. Kuran açıklamış işte daha neyi savunuyorsunuz ki. Daha tonla ayet var para alınmadığı belirtilen yazdırtma bana. Habeşli bilale para verdiler öyle mi okudu ezanı? Duygularınızı inandığınız şeylere alet etmeyin kurallar net
Ha muhammed ayrı tabi işinden ziyade o ganimette yedi. O konuyu hiç açmıyım
Neden bütün dinlerin hepsi tek bir coğrafyada ortaya çıkmıştır, dolayısıyla kutuplar, Amerika kıtası unutulmuş muydu?
Kitaba sahip büyük dinlerden bahsediyorsak bu doğru. Ancak kuranda kitap verilmeyen çok sayıda peyganberden bahseder.
@AlperHierapolis Fakat kutuplardan bahsetmez, hep sıcak iklim şartları geçer, Amerika zaten hakgetire, keşfedilene kadar dinlere ihtiyaçları yokmuş demekki oraya kitap göndermeye ihtiyaç duyulmamış
+111111
Benim bildiğim amerika kıtası keşfedildikten sonra insan yaşamı orda başladı zaten. Zenginler göç etti sonra orda devletler kuruldu
Coğrafya coğrafya saymaz ancak unutma bugün homo sapienslerin afrikadan çıkıp mezapotamyaya geldiğini söylüyor bilim. Orada tarım ve yazı bulunuyor.
@Erdem456 Orada yaşayan yerliler soykırıma uğruyor
@Erdem456 amerika da aztekler kızılderililer yaşıyordu adalarda ada halkları yaşıyordu ingizlilere karşı fransız portekizlilere karşı evlerini savundular o kadar çok öykü var ki buralarda yaşam olmadığını nereden çıkardın amerika dediğin yere de ilk başlarda suçlular avrupa da istenmeyenler gitmiştir
@Erdem456 aynn
orda yerli halk yaşar ve islam tebliğ edilinceye kadar sorumlu değiller bildiğim kadarıyla yami hindistanda ubuwawa diye adam varsa ve hiç islam diye bir şey duymadıysasorumlu değildir.
@fanfinimokoko Tamam da dine sadece ortadoğu insanının mı ihtiyacı vardı, diğer yerlerden farkı neydi, işte bu kısımda dinlerin insan ürünü olduğu düşüncesi çok ağır basıyor, ilk medeniyetlerin kurulduğu yerlerde dinler ortaya çıkıyor
Sadece mezapotamya da değil o dönem hayatın olduğu uygarlığın olduğu başka yerlerde de dini metinler varmış. Örneğin Hindistanda milattan önce 1700 yılına ait The Rigveda isimli kutsal metin mevcut. Bu soru vesilesi ile ben de bilgilerimi güncellemiş oldum. Muhtemelen yazının olduğu amerika kıtasında yaşayan eski kavimlerde de vardır. Biraz okuma lazım o medeniyetler ile ilgili.
@AlperHierapolis Demek istediğim 3 büyük din
Onun bilip benim bilmediğim soru yok. Elhamdülillah. :)
Her Ramazan aynı bayat sorulara cevap vermekten bıkmazdınız mı, diye sorardım. :D
Otel işlerin nasıl gidiyor hocam, iyi getirisi var mı 😊
Otel işletmenin nesinde yanlışlık var ki?
Peygamberimizin yaşamış olduğu yoksulluktan dem vursun, Allah diye diye ağlatsın, sonra da kazandığı haksız paralarla otel işletsin. Hem de İstanbulun göbeğinde. Diğer işletenlere bir şey demiyorum benim demek istediğim din adı altında böyle dinbazların haksız kazançlarına diyorum.
neden haksız adam din anlatıyor boğaz patlıyor helal kazanç
Hocam yıllardır televizyonlardan dünya para aldınız kaç lirasını bağısladınız
Hadislerde komşusu açken kendisi tok olan bizden değildir der. Buna inanıyor musunuz?
Dünya kadar para kazanıyorsunuz bunun ne kadarını bağışlıyorsunuz? Yoksa zevkle yemek hoşsunuza mi gidiyor
Nihat Hocam burda her gün size soru soruyorlar dini açıdan cevaplıyorsunuz, bugünde siz bana sorun desem sorar mısınız?
Kazandığınız paranın helal oldugunu dusunuyor musunuz derdim
Ciddiyetimi koruyamiyorum o yuzden sormayayim agdhhdjd
Hocam iftarda yediğimiz hurmalar gün gelir tırmalar mı?
Bu kadar saçma soruya cevap vermek zorunda mısınız hocam derdim. d
Cennete sırf müslüman olduğumuz için girebiliyoz mu? Allah için hiç bir şey yapmadan diye sorardım
O kadar kolay olsa 5 vakit namaz kilinmazdi😂 namansiz ve oruc tutmayan bir müslüman’in dinsizden farki var mi sence?
Böyle bir şey yok. Bilakiismüslüman olmak sorumluluk getiriyor.
@rurukzn dinsiz derken ataistlerdenmi bahsettin acaba?
@rurukzn namaz kılmaz elbette önemli ancak dinde zekat, sadaka, güzel ahlak, anaya babaya saygı, komuşunu düşünle, dürüstlük, ahlak vs. sorumluluk var ki. Bunların hepsini hakkı ile kim yerine getirebilir. Ben bunca yıllık hayatımda öyle birini görmedim. Ama yine kurandan onunmerhametininçok büyük olduğunu biliyorum.
Hocam mesela Afrika da yaşayanlar dinden bir haber onlar öldüklerinde cennete mi gider cehenneme mi?
bak işte al sana harika bir soru, tebrikler.
@Logwin teşekkürler
Toprak oluyorlarmış ama mantıksız.
Allah herşey öyle bir yarattıki kimse şikayet edemiyecek diyor bizi yaratan Allah bildiği vardır
Ben kuranda müslüman olmayanlar cehenneme gider diye bir ifade görmedim.
@AlperHierapolis hak dini ama
Hocam fakirlere şükredin diyip 600 milyar aylık alıyorsunuz, vicdanınız (eğer varsa) sızlamıyor mu?
Saçma sorulara bakış açınız nedir? cidden sorardım bunu yazık adama
Niye milleti kandiriyorsunuz amac ne olursa olsun herkesin gercekleri bilmeye hakki vsr
"Allah bey var mı kanki? Varsa neden seni yarattı?" diye sorardım
Var.
Canı istedi yarattı.
Keşke yaratmasaydı. Din üzerinden para kırıyor uyus dede
Wow 6 eksi <3
7 sjsjssjjs
Uuuu mersi knk
hocammm suyu ağzımda dolandırsam yanlışlıkla bademciklere dokunsa oruç bozuluyor muuu 😂😂😂
Küçük t haça benzediği için küçük t yazmak günah mıdır
Kafamda deli sorular
Din tüccarı bunlar. İslam dininin temeli bunların anlattığı değil. Acunun dini versiyonu bu adam, koyunlaştırmak amaç.
o kadar parayı kefenin cebinemi koyacaksın hoca derdim
Ps oyununda adam öldürdüğümde günah işlemiş olur muyum?
Diş fırçalamak orucu bozmuyorsa sakız çiğnemek neden bozuyor
Hocam hiç evlenmeden ölmek neden caiz değil ben evlenmeden ömrümün sonuna kadar yaşamak istiyorum ama dinen evlilik caiz görülüyo bunun sebebi nedir?
Hocam umut taciri olmak nasil duygu milleti kandirip paralari cukkalarken vicdanin rahat mi
Cem yılmazın yaptığı iş gibi bu soruyu ona niye hiç sormuyorsunuz aca önyargılısınız :)
Cem yilmazi da sevmem izlemem.
Sonuçta oda insanları güldürüp kişi başı 250 tl alıyor ama kimse ona bişey demiyor neden acaba
Bıyıklar lens mi derdim
Semavi dinlerin Sümer Mitolojisinden esinlenme olduğunu biliyor muydunuz?
Açıkçası kendisine soracağım bir sorudan çok , tebrik ederdim bu kadar sabır ve anlayış için.
Korkularımı yenmek için ne söylemeliyim shskshdusjsj
Hocam iyi akşamlar. Bir soru sorayacaktım... Bu gün lpg tüpünün hortumuna üflerken gaz tepti lpg yuttum. Gaz yutmak orucu bozar mı
Bu zamanın günahlarından nasıl arına biliriz özellikle nefsimizin
İnsanları kandırmayı ve dolandırmayı ne zaman bırakacaksın. Diye sorardım
Yayından kazandığın paralarla neden topluma faydalı şeyler yapmıyorsun?
Ölünce yıkanıyoruz ya orda bişe hissediyormuyuz 😅 ben korkuyorumda
Allah benim cennete mi cehenneme mi gireceğimi biliyo benim suçum ne?
İşte sıkıntı orda ne yaparsan yap sen yapmadan önce zaten biliyo o yüzden yapacağın şeylerin bence suçu sana yazılmamalı çünkü çok önceden senin yapacakların yazılmış işte istesende çıkamassın o yazılanların dışına ayrıca çıksanda sıkıntı tanrı sonuçta karşındaki :)
Doğruyu yanlışı sana bildirmiş cennet ve cehennem e gidecek yolları sana bildirmiş peygamber vasıtası ile cüzi iradeyide sana bırakmış hangisini secersen oradasın yoksa Allah kuluna zulüm etmez ancak kullar kendi kendine zulm eder
Bilemiyorum artik
O zaman allah benim işime karışamaz?
Arkadaşım insanlar doğmadan tanrı bilmiyormu bunların kaderlerini yazılarını zaten tanrı belirlemedimi
Allah'ın bir ismide sabırdir bu dünyada Allah'ın bütün emir ve yasaklarını çiğneyebilirsin tabiri caizse ama diğer taraftada gösterirler adama gideceği yeri çünkü sana bildirilmis
Sen anlamamışsın kardeş @ nalle
Neyi@ bee006
Onun istediklerini yapmayan kullarını yakacak asacak kesecek yani
@nalle tanrı herkesin yapacağı ya da yapmayacağı şeyleri zaten daha önceden bilmiyormu yani benim müslüman olacağımı ya da olmayacağımı ya da katil olup olmayacağımı zaten biliyor çünkü o tanrı herşeyi bilen ve gören değilmi?
Orası Allah'a ismarlanmis birşey ama çok çalışanla az çalışan bir olurmu?
@ izmirlitramisu asıp kesse yine iyi haşlayacak kavuracak mangal yapacak ama merak etmeyin tanrı bağışlayıcıdır affedicidir
Inşallah sadece beni affeder 😂😂
@nalle bak zaten ben yapmadan söylemeden herşeyimi biliyo ve benim ben ölmeden cennete ya da cehenneme gideceğimide zaten biliyo ben bunu değiştirememki o halde farzedelim değiştirdim o zamanda tanrının herşeyi bilir herşeyi görür olayı sıkıntıya düşer ama
Neden sadece seni bütün günahkar kullarını affetsin günahkar olmayanlarıda cehenneme doldursun 😆😆😆😆😆
@bee006 ben seninle hemfikirim bizim ne olucagimiz rabbimizin ezeli ilmiyle bellidir onda bir sıkıntı yok ben izmilitramusuya laf yetistiriyorum ama o da sanırım bizle makara yapiyor
@nalle 👍boşver yapsın çocuk makarasını kızma fırçalama kalbini kırma gençlikte olur öyle şeyler :)
Allah çok bagislayandir buyurdugu gibi bir okadar da elim azap sahibidir @bee006
Ama bu soruyu soran admin pişman olmuştur sanırım telefon otmesinden hani rahatsız etmekte istemiyorum burdan kimseyi
Yani ne yapacağı belli olmayan kararsız tutarsız falan gibimi @nalle
Aynen
Ozaman çokbüyük kumpasa düştük desene @ nalle :)
Senin onun yenimi farkına vardin bak geçti makarasini çekildi 😀😀 sorudan belli degilmiydi ama benim niyetim halisti yinede @bee006
@ nalle ne yalan söyleyim kutsal kitabı okudukdan sonra durumu anladım tabi birde hadisleri yaklaşık 15-16 yıl kadar oldu aslında :))
Tabii dalga geçiyorum sizinle din tartışmam. @bee006 sende muslumanmisin inancsizmisin belli değil.
Aferin tramisu
@ izmirlitiramisu benim ne inançda olduğum önemlimiki ha illaki öğrenmek istersen diyelimki ineğe tapanlardan olayım hadi
Neyse kes
@izmirlitramisu ayrıca dünyada sadece müslümanlık varmış gibi oldu müslümanlar ve inançsız olanlar :)))
Hayırdır zorunamı gitti :)
Şu an tartışma çıkarmandaki amaç ne? Neyin muhabbetini yapıyoz şu an?
Ben tartışmıyorum sen tartışmaya çalıştın olmadı sonrada terbiyesizleştin okadar @izmirlitramisu hanım
Şu an hiç biseye anlam veremiyorum. Iyi akşamlar.
hocam kadınlar Medeniyeti açılmak sanıyor, Kapanmak yobazlık sanılıyor. Ve birde erkeği ve kendisini günaha sokuyor.
Biz uyarıyoz "Sana ne lan o zaman BAKMA , istediğimi giyerim deniyor.
Fikriniz nedir
bir ilahiyatçının insanlara şükredin derken, 4.5 milyon liraya Sultanahmet'te bina satın alıp otel yapması caiz midir?
Bu kadar saçma soruya nasıl katlanıyorsunuz derdim.
Zorla :)
@hayalim2900 maaşı da iyi olabilir 😊
Herkes özgür talep varki o kanal o parayı veriyor
Bir sanatcıda konser için para alıyor ama kimse bişey demiyor konu din olunca saldırın dinsizler
@hayalim2900 ne dedim de hemen dinsiz ilan ettin. Den maaş almadan bir iste çalışır misin? Alacak tabi. Saçma sapan cevaplar yazmadan önce fikri dogru anla.
Otomatiğe bağladım sinirden kusura bdkma
@hayalim2900 önemli değil ama lütfen on yargılı saldırmayın hemen
Nedir bu hacı hoca düşmanlığı ya herkes saldırıyor
Adam yıllarca ilim öğrenmiş şimdi de bu bilgiyi paraya çevirip
Çocuklar için yurt yaptırdı paraları oraya yatırdı sonuçta din için birşeyler yapıyor
Ömründe namaz kılmamış insanlar eleştiri yağmuruna tutmuşlar hepside ön yargılı
@hayalim2900 herkesin yaptığını yaparsak olmaz bu isler. Savunduğunuz sey hoşgörülü olmaksa siz de olmalısınız degil mi
Ben size hoşgürüsüz birşey demedimki
Size Bir terbiyesizlik yaptımmı
Ama allah aşkına şu yorumlara bir bakın nerdeyse adamı kafir kendilerini müslüman ilan ettiler
HAKSIZLIK BU
@hayalim2900 bana yaptınız demedim onlar saygısız ve on yargılı bende olayım o zaman mantıcı bana ters. Bakın ben size kendimi açıkladım gayet hoşgörülü bir şekilde degil mi
Siz istanbuldaysanız bir gün gidin yakından görün derim nihat beyi o zaman hak verirsiniz
@hayalim2900 defalarca gittim
Doymadın mı hala mk derim. Ramazan’da 1 milyon alıyorsun kanaldan ne yapıyorsun bu parayı derim
Seni ilgilendirir mi?
@pouffff ilgilendirir çünkü orantısız gelir söz konusu biz burda 12 saat 3 kuruş paraya çalışırken bölüm başı 80 bin alıp din bilgisi satmasına karşıyım. Orada hayırdan iyilikten vs bahsederken arka planda bunkadar fazla neden alıyor? Tamam okumuş Prof olmuş vs. Bileğisin kesinlikle lafım Yok ama medyatikliğini kullanıp kurnazlığında lüzümu yok 😉
Dur şu an hermonie nin ne olduğunu internetten araştırıyorum,
Dini bilgileri tw de satıp paranın mina komak caiz midir hocam?
Sizin burdan kazandığınız para helal mi diye sorardım.
Sence ne der bu soruya
Hociam herkesin bir yaratıcısı varsa allahı kim yarattı
Herkesin bir yaratıcısı olduğunu kim söylüyor. O hep vardı ve hep olacak.
@AlperHierapolis her şeyin diyecektim
Nasıl kim söylüyor? Demek ki her şeyi o yaratmamış
Belki tanrınında bir yaratıcısı tanrısı vardır o halde @may-jailer
Allah doğurmamış doğrulmamıştır.. Herkesin bir yaratıcısı olduğunu nerden çıkardınız? İnsanların varlıkların hepsinin yaratıcısı var evet allahın yoktur
Yanlış anlama ama kardeş nereden biliyosun
Bilmiyorum görmedim şahit olmadım sadece inanıyorum.. İnancın anlamı bu zaten
Ama körü körüne inanmak biraztuhafdeğilmi araştırmak incelemek sorgulamak gerekmezmi peki
Hocam bu kadar saçma sorudan sonra o beyni nasıl ertesi güne hazırlıyorsunuz?
Yaptığı programın günah olduğunu bile bile neden yaptığını sorardım
Hocam derdim günde üç öğün yemek yiyip beş öğün dırdır eden karıyı boşamak gunahmidir diye sorayım
Arkadaşimla cennette futbol oynuyoruz, ben kaledeyim ve oda bana penaltı atacak. O gol atmak istiyor ben de tutmak istiyorum. Kiminki olur?
Ayy bu soru 😂😂
Evet
30 günde aldığı 600.000₺ ile ne yaptığını
Kesin kariyla kızla yiyordur
Herkes özgür talep varki o kanal o parayı veriyor
Bir sanatcıda konser için para alıyor ama kimse bişey demiyor konu din olunca saldırın dinsizler
GTA'da araba çalmak günah mı?
Hocam melekler insandan asagiysa , sevgilime melek gibisin dersem hakaret etmis mi olurum?
Müzik ruhun gıdasıysa müzik dinlemek orucu bozar mı hocam
Oturdugun yerden 600 bin tl kazanmak caiz midir hocam
Şerefinle kazanıyorsan değil.
Copy paste yapıyor adam kaldı ki o kadar kazanması sacma
@kalpsiz-melek +999999999999999
@kalpsiz-melek türkiyede bu sorun var birisibeş kuruş fazla alsın yerden yere vuruyorlar youtube da aynı instagramda aynı ünlü olmak başa dert
Bu kadar para kazanıp hangi fakiri hangi yardıma muhtaç insana yardım etti
zorunda mı?
Eline sağlık demeden sofradan kalkarsak günah olur mu hocam 😂😄😂
Feminist olmak günah mı diye sorardı o da hayır değil derdi kadın yalakası pezewenk
Neden herkesin saçma sorular RIA cevap verme gereği duyduğunu...
Sevipte yarı yolda bırakan cehennemin kaçıncı katında yanacak?
Cahillerle eğlenmek ve bir de para kazanmak nasıl bir duygu?
Aldığın o paraların hesabını nasıl vereceksiniz hocam?