+1 yılBurda herkes hocaya laf sokmuş.
Ulan 2 şarkı söyleyen milyonları götürür laf yok
Topçusu popçusu pavyoncusu gavati milyonlar kazanır ayakta alkışlanır sözde müslüman ülkede hocanın aldığı para milletin gözüne batıyor.74 Yorumla- +1 yıl
Kral 👏👏
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Helal valla cuk oturdu👏🏻👏🏻
- +1 yıl
Müslüman ülkede yaşamıyoruz!
En İyi Cevaplar
+1 yılHocam fakirlerin halini anlamak icin oruc tutuyoruz... degil mi
Peki..
Zenginlerin halini anlamak icin ne yapmaliyiz?00 Yorumla
+1 yılSoru sorma hakkım olsaydı hacca gidenler giydikleri özel kıyafetin altına iç çamaşırı giyiyor mu? Diye sorardim herhalde merak ediyomda :D
13 Yorumla- +1 yıl
Mantikli
- +1 yıl
- +1 yıl
İç çamaşırı falan yok
Hiç bir yerinde dikiş olmayacak özelliği o
Kefen gibi düşün
Gizli Üye(30-35)+1 yılOje abdest geçırmıyorsa, olum anında oje varsa, o kışı yılanmadan ojeler çıkarılıyor mu
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılPardon yıkanmadan
- +1 yıl
Merak ettim şimdi
Cevap sahibi+1 yıl@BalliSut01 Benımde gerçekten cevabını oğrenmek ıstedığım bır soru
Cevap sahibi+1 yılEIĞ ıçınde teşekkurler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
140Cevap
+1 yılÇarşafın islamda yerini.
Gerçekten islamda çarşaf var mı yok mu merak ediyorum.
Ninja gibi peçeyle ağızları kapalı bir şekilde.. Hadi onu geçtim simsiyah çarşafla karşımıza çıkıyorlar. Korkuyorum artık.
Dikkat çekmemek amaçları ama böyle daha çok dikkat çekiyorlar.
Şimdi lavuğun biri çıkıp görüşüme yazacak illa ki herkes özgür, sana ne diye?
O sormadan ben cevap vereyim.
Bu da benim düşüncem sana ne?11 Yorumla- +1 yıl
+1 yıl00 YorumlaHer Hoca üstüne basa basa belirtiyor siz de dahil olmak üzere o hususta şu dur ki;
''din üzerinden tüccarlık kesinlik ile yasaktır!''
Peki Hoca'm madem ''Din''üzerinden tüccarlık yapmak yasak, sizin sadece Ramazan Ay'ında aldığınız 600 bin tl din tüccarlığına girmez mi?
Diye bir soru sorardım. Çünkü ''nihat hatipoğlu''denilen kişiye Dinsel bakımdan Zeka'ya dayalı bir soru sormazdım çünkü onda onu cevaplayabilecek kapasite yok! Dini sadece Kur'an-ı Kerim'i ezberleyip bitti sanan cahillerden biri. Önemli olan okuduğunu anlayabilmektir. Sadece okumak ile bir yere varamazsın. Ona bir kaç tane Adam gibi soru gelsin, bak bakalım nasıl donup kalıyor. Adam gibi soru sorulacak Hocalardan birisi ''zakir naik'tir''. Soracaksam nihat hatip'e değil, zakir'e sorardım mantık içerikli bir soru...10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTaktınız adamın aldığı paraya onun 30 gün sahur ve iftarda toplam aldığı parayı bir sanatçı tek gecede alıyor onun işi oysa bunun da işi bu niye bu kadar zorunuza gidiyo tıp okuyup doktor olup bir ameliyattan dünya para alıyolar kimsenin sesi çıkmıyo bu adam da okumuş prof. Olmuş neden bu kadar gözünüze batıyo
50 Yorumla
+1 yılAh müslümanlar ah, Gayri müslümler Uzay madenciliğine başlamış bizlerde sakız çiğnedim orucum bozulurmu modundayız, Müslümanların neden kalkınamadıklarını umarım herkes anlamıştır, işte bu Nihat hatipoğlu gibi dalkavuklar her yerde var tv de milleti uyuttukları için.
00 YorumlaOteline çıktığı kaçak kat arazisine kattığı hazine arazi doğrumu onu sorardım birde okadar lüks arabayı bitarafınamı sokacak acaba lafa gelince pemgamber fakirdi şilte üstünde yatardıya birde şeyi sorardım hiç belediyeye uğramadan belediyeden maaş almanın haram olup olmadığını danışmandıya büyükşehir belediyesinde birde neden hep fakir edebiyatı yaptığını birde din işlerinin para için yapılmasının doğru olup olmadığını... vay ya epeyde soru varmış aslında
310 Yorumla- +1 yıl
Onun cevabını verdi youtubeta
- +1 yıl
Ya siz bunları nerden çıkarıyorsunuz? Adam profesör ve dicle üniversiteainde aynı zamanda öğretim görevlisi bu saydklarını bana ıspatlayabilir misin?
- +1 yıl
Ben senin hemşireciğin değilim bu 1. 2. si böyle ithamda bulunanların zaten hep bir belediyede tanıdığı oluyor. Madem öyle sen neden o tanıdığına demiyorsun ki kardeşim bunu bana ıspatla, ıspatlayamazsan bu iftiraya girer ve bu da çok büyük vebaldir diye? İyi o zaman ben de sana diyim ki senin aklın yok. Hemen inanıcak mısın bana?
- +1 yıl
Hemşireciğim birincisi sen beni tanımıyosun ikincisi ateş olmayan yerden duman çıkmaz üçüncüsü demekki sen akrabalarına güvenen biri değilsin dördüncüsü arkadaşım onun binasında oturuyor diyorum duymuyonmu 5. Si bu hatipoğlu senin babanmıdırda bukadar savunuyosun 6. Sı bunları ispatlamak bize düşmez kendisine düşer hemşireciğimmmmmm
- +1 yıl
Az önce belediyeden tanıdığım var dedin şimdi binasında oturuyor diyorsun kendinle nasıl da çelişiyorsun böyle? Babam değil akrabalarıma güvenip güvenmemem seni enterese etmez. babana bile güvenmiyceksin denilen devirde akrabaya güvenden bahsediyorsun nasıl komiksin. Sen bir konu atıyosan ortaya onu ıspatlamakla mükellefsin. Ama gerçi sana aklın yok desem ona inanıcak tipte bir insansın ne diyim ki 😊
- +1 yıl
@birhemşire21 bunların isteği adam okuycak okuycak 1,600 tl maş alacak adam prof ya
- +1 yıl
@fanfinimokoko aynen ya adam prof. Onu eleştirenler de prof olaydı da dedikleri gibi yat katları arsaları 600 bin lira maaşı olsaydı
önümüzdeki ramazan kuzey kutbuna gideceğim hocam şimdi orada o mevsimde gece yok paso gündüz ramazan başladıktan sonraki ilk iftara 2 ay var. orucu açmak için 2 ay mı bekleyeceğim yoksa ramazan bitince orucu açabilir miyim?
30 Yorumla
+1 yılNasıl iftar açıyor hemen orada yiyor mu onu merak ettim.
10 Yorumla
+1 yılbir lokma, bir hırka iki göz oda deyip kanıma giren, sonra beni terk edip şeyma subaşı gibi zengin kocaya kaçan koca parası yiyen kıza beddua etmenin cezası nedir?
40 YorumlaHocam derim madem dünya malı dünyada kalıyor bu yılki atv ile anlaşdıgınız üçreti bana verirmisiniz sonuçda insanlar için ordasınız paranın ne önemi var derim?
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSoracağım soru bir rüyamla alakali. 6. Sınıfta iken görmüştüm ve o zamandan beri kimseye demedim, eğer ki Nihat hocaya denk gelirsem ona sorarim. Ona sorana kadar kimsenin bilmesini istemiyorum çünkü gerçekten herkese nasip olabilecek bir rüya değildi...
01 Yorumla- +1 yıl
Kalp gözün açık evladım senin :)
Din hakkında bilmediğin bir şey yok. Soracak sorum yok
00 YorumlaHocam programınızda ki kameramanlar buk mu varda genç kızları çekiyor ve yakından çekiyor bundan rahatsızlık duymuyor musunuz? Niye genç kızlar ayıp diye bir şey var yav.
30 Yorumla
+1 yılHocam oruçlu iken bir kızla buluştum telefonumda müziklere bakıyorduk nasıl olduğunu anlamadım 1 sn beni dudaklarımdan öptü yani alt dudağımdan sonra ittim orucum bozuldu mu bozulduysa 61 günü omu tutmalı ben mi?
10 Yorumla
+1 yılNiçin Müslümanlara az ile yetinmesini yeğleyip, bölüm başına bir Müslüman olarak 50 BİN TL para alıyorsunuz?
40 Yorumla
+1 yıl4 karı aldın en küçüğü 26 yaşında.
Kıçının kılları ağırmış hiç utanma yok mu sende diye sorardım o madrabaza...310 Yorumla4 karısi mı var 😰
- +1 yıl
Aynen 4 karısı var. En son evlendiği 26 yasında
- +1 yıl
Kaynak g*tün mü?
- +1 yıl
@Mustafa262626 bu ne simdi
- +1 yıl
ben sosyalistim ama araştırmadan biri için yorum yapmam bu fitne olur, kendi çevresinde hayranı çok onunla resim çekilende cok bilip bilmeden yorum yapmak varmış gibi yalana kendini inandırmak olmaz. ve yaptığı açıklamada yalan haber olduğu ve kızdığı yazıyor ki kim olsa bu haberlere paylaşımlarda kızar eşi çocukları resim çekildiği kişi suçlanıyor bu hoş değil.
- +1 yıl
Sen harikasın tek gerçek bu
- +1 yıl
@Kabrax bunu kendisi eşi ile birlikte çıkıp yalanladı.
- +1 yıl
Uydurma kız
- +1 yıl
@gladyatör42 ben incelemeden yorum yapmam. ilk eşi resmi nikahlı diğer üçü imam nikahlı. Sonuncuyu geçen sene aldı 26 yaşında. Gelen tepkiler üzerine ilk eşine tv, de olayı yalanlattı... Yani göründüğü gibi melek değil... gladyatör efendi. Bir dağa kız mız diye kimseye hitap etme... Şimdi ikile bakalım...
+1 yılbu din yalanlarıyla insanları kandırmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz derdim herhalde. zira bundan başka bir soruya vereceği cevabı ciddiye alıp dinleyemeyebilirim
20 Yorumla
+1 yıl2010 yılından sonra fotografta görüldüğü üzere Tesettür adı altında moda üzerine kurulmuş dikkat cekmek amaclı Süslümanlar türedi koca baskısı aile baskısı en büyük nedenleri. Şimdi ben sokağa cıkınca Tesettürlü genc kızlara bakınca artık %70 yakını böyle Fileli corap, düğüne gidermiş gibi porselen makyaj, bonesiz dolaşmak, Ellerde fench ve ya oje Sizce bu mu müslümanlık
00 Yorumlaİnsanları din üzerinden sömürmeyi ne zaman bırakacaksınız derdim...
Gıcık oluyorum tv de gördüğüm zaman zaten devletin diyanete harcadığı para ortada birde bunlar
Artık dinde bir yere kadar keriz değil insanlar...00 Yorumla
+1 yılneden fakirliği övüp durduğunu... çünkü Allah fakirliği değil zenginliği, bolluğu ve bereketi över... para kazanıyor işte bu laleler.. tam lale devrinde yaşıyoruz haa hakkaten... dur bunu bir düşüneyim...
00 Yorumla
+1 yılBu kadar sacma salak sorulara nasil sabredip cvp verebiliyorsunuz diye sorardm
50 Yorumla
+1 yılBana verilmiş bir akıl var, o akılla azıcık düşününce cevapları buluyorum. O yüzden kalsın hocam o saçma sapan sorulari soranlarla aynı kafa yapısına sahip değilim.
20 Yorumla
+1 yılhocam peygamber efendimizden örnekler veriyorsunuz bir lokma bir hırka edebiyatı yapıyorsunuz çok güzel neden ay sonun da 600 bin tl den fazla para alıyorsunuz bu kul hakkı yemek değil midir?
14 Yorumla- +1 yıl
ne 600.000 10,000,000,000 tl shsjlsjssjsjssjsj
- +1 yıl
- +1 yıl
@Lilla266 ben deisttim adam müslüman müslüman lar müslümanların her zaman haklarını yer osmanlıda da bu örnek görülmüştür birinci dünya savaşında arapların bizi satıp osmanlı askerlerini vurmaası sonra orta doğu sonra bizim ülkemizde işsiz imam olmaması saçma sapan din adamlarının üstlenmesi bu örnekler artar ben iftira atmıyorum ben olanı söylüyorum ve işin acı kısmı bu paralar komple bizlerin cebinden çıkıyor bak mesela daha demin 1 paket sigara alıp devletime 7 tl verdim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kere şehirlerarası yolculuk yapıyordum ve oruçtum, mola verdik sahur yapmak için, bir camiye yakın durduk ki ezan okununca duyalım diye, yedik içtik ezan okunmadı, bizde rahatız, sonra güneş doğmaya başladı ezan yok hala, ama güneş doğmaya başladığına göre imsak vakti çoooktaaan geçmiş ( caminin elektriği yokmuş), bu durumda oruç tutmamız doğru mu, yoksa kaza etmemiz gerekiyor mu
00 YorumlaHocam madem cehenneme cennete gideceğimiz önden belli
O zaman neden yaşıyorum42 Yorumla- +1 yıl
Tercihleri yapan sensin. Yaratıcı senin hangi tercihleri yapacağını biliyor. Sen bile iyi gözlem yaparsan kimin ne zaman hangi durumda nasıl davranacağınıönden bilirsin.
+1 yılBunların hepsi din tüccarı bunlara soru sormam ne oldukları belli.
41 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılSen bir fıkıhçısın nasıl oluyorda tüm din sorularına cevap verebiliyorsun?
Ya doğru değilse cevpalrın?20 YorumlaPlatonik olduğum kıza uygun ortam bulupta açılamıyorum. İstihareye yatsam ve onun icin niyet etsem onun hakkında ileriye dönük bir sey görebilir miyim?
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBirazda para yiyenlerden bahset hep hikaye anlatiyorsun derdim
Sorum da kac para aliyorsun olurdu20 Yorumla
+1 yılHerkes adamın aldığı paranın lafını etmiş. Adamın işi bu ki alıyor hakkını. Yani sanatçılar bunun ne katını alıyor. Onlar alacağına bu alsın. Soracağım soru var da şu an aklıma gelmiyor.
00 YorumlaBakıyorum herkes nihat hatipoğlunun aldığı paraya takılmış arkadaşlar bu adam sonuçta bu programa emek veriyor ve tabiki emeğinin karşılığını alması gerekiyor her nasılsa bir dansöz tv programı sonrasında para alıyorsa hocanında alması gerekir ha miktarını kendi belirler çünkü en çok izlenen program onun yani bu olay arz ve talep durumu müslümanız diye her işi Allah rızası ile yapmak zorunda değiliz bence biraz realist yaklaşalım pls
00 Yorumla
+1 yılHocam büyü yapmak günah ama Allah benim muggle olmamı isteseydi muggle olarak yaratırdı. Büyücü olduğuma göre büyü yapmamın günah olmadığını düşünüyorum ben ne yapmalıyım derdim
010 Yorumla- +1 yıl
Sen büyücümüsün gı? 🤔
- +1 yıl
@Delidelidepeli hermonie olduğum için evet
- +1 yıl
Мне просто очень срочно надо в магазин отдать 200 манат ладно если не сможешь помочь мне
- +1 yıl
Amin
- +1 yıl
Pardon yanlış yapıştırdım özür dilerim 😁
- +1 yıl
Hermonie bir şahıs mı oluyor tam olarak? İnternetten araştırdım biraz ama 😒
- +1 yıl
Ya hiç mi harry potter izlemedin haytında 🤦🏻♀️
- +1 yıl
İyi de oradaki hermonie nin gerçekle bir alakası var mı ki? 😒
- +1 yıl
@Delidelidepeli ya tamam yeter ağlıycam lütfen sus
- +1 yıl
tamam ama yaptığın yanlış ! Neden baktığın yerden küçük görüyorsun ki 😔 bilmemek ayıp bir kavram değil bence 😔
+1 yılTelevizyon da çıkıp fakire şükür etmeyi öğretirken kendiniz nasıl bir hayat yaşıyorsunuzun cevabını sorardım.
20 YorumlaSorularima cevap vericek donanıma sahip oldugunu düşünmüyorum. Ama bigub canlı yayına mal yaparak sızıp saglam ters köşe yapasımda var o ayri :D
19 Yorumla- +1 yıl
Sen o soruyu bana ben cevap vericem
Söz - +1 yıl
Ben Hafız esad yaprağım :)
- +1 yıl
Soru soracaktın noldu unuttunmu küçük beyninle
- +1 yıl
Hasssssassktir ln gööööt
- +1 yıl
Sorusu varmışta adam cevap veremezmişte sen kaça kadar okul okudunki ilim dersi veriyorsun denyo
+1 yılSadece 1 ay çalışıp 800 milyara yakın ücret alip her ay 1400 liraya çalışan insanlara nasıl azla yetinmeyi söyleyebiliyorsunuz? İçiniz Rahat mı? Deerim
53 Yorumla- +1 yıl
800 milyar almıyor
Nerden öğrendiysen yanlış öğrenmişsin - +1 yıl
@hayalim2900 sponsorlar ve devlet ve kanal olarak net 800 e yakındır
+1 yılHer sene aynı şeyleri anlatıyor olmaktan sıkılmadınız mı derdim
Sonuçta İslama güncelleme gelmiyor ya10 Yorumlaselamun aleyküm hocam, çılgınlar gibi para kazanıp, aza kanaat etmekten bahseden bir adamı ciddiye almak caiz midir?
10 Yorumla
+1 yılCennet cehennem tercihlerini hangi siteden yapacağız hocam?
13 Yorumla- +1 yıl
Abi bunu bile ciddiye alıp diss atan bir embesil kızımız var ya en çokta buna gıcık kapıyorum yorum yazsana salak cesur olmayanlar genelde böyle yapıyor gerçi.
- +1 yıl
Napmişlar ki?
- +1 yıl
kızın teki ciddiye almış galiba diss atmış 👏👏
Kimisi küçük yasta öluyor kimisi yaşlı. . O zmaan ilkinin hic gunahi olmaa bu pek eşitlik gibi gelmedi?
11 Yorumla1 aylık geliriniz ne kadar ramazan ayı boyunca sadece bunu cevaplasın, başka bir şey sormanıza gerek yok
11 Yorumla- +1 yıl
Günlük kazancı ortalama 50-120 bin arası. Hocalar arasında reytingi çok iyi.
Ateist ve deistler kendilerini nasılda belli ediyor bak ;)
21 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum sana :)
+1 yılAğlayarak kuru ekmek yiyen peygamberi anlattıktan sonra 1 milyon liralık arabayla villanıza gitmek nasıl bir his?
03 Yorumla- +1 yıl
Opel insignia 1 milyon liramı olmuş?
- +1 yıl
@Atilla2316 Range Rover'dan bahsediyorum..
- +1 yıl
Yok ben insignia gördüm rang rover da başkası sürüyordu kardeş birde 1milyonluk range rover değildi 270 bin tl den fazla değildi o araç yolda karşılaştım tanımam etmem ama öyle abartılan rakamlar değil bu adam sonuçta her şeyi geçin prof. Bu ülkede ne iş yapanlar nelere biniyor asgari ücrete çalışan insan değiller bir prof. Ta range rover e binsede abes kaçmaz kendi düşüncem
+1 yılCennette erkeklere verilebilecek güzel memeli huriler varken kadınlar bu kampanyadan neden yararlanmıyor?
09 Yorumla- +1 yıl
Niteliği her neyse bilmiyorum belki lezbiyenim arkadaşım
- +1 yıl
Ama niteliğinide öğrenmelisin ayrıca kuranın o bölümünde lezbiyenler ve eşcinsellerle ilgili bir mükafaat yok canım ne yazıkki şarap deryaları var işlemeli döşşekler var heryer yemyeşil erkekler hep 33 yaşında 72 ye kadar huri var kadınlarada kocaları istemesse bir erkek veriliyor yinede
- +1 yıl
bu dünyanın bir nimetini görmemiş bir insan olarak, gidip gören varsa ve sayı kesinse yarın sabah namaza başlıyorum. Yalniz 72 kadın da 'ne kafa siker be - +1 yıl
Kuranda eşler der. Tabiki kadınlara da mükafat var.
- +1 yıl
@bee006 bu kadar hazırcı olma. Aç oku :)
Neden bu kadar sorgulamayan dinini bilmeyen insanlara peygamber sünneti anlatacagınıza gerçek islamı tevhidin temellerini tağutları anlatmıyorsunuz?
00 Yorumla
+1 yıleğer hür irademiz varsa, niye bazı şeyleri seçtiğimizde cehenneme atılıyoruz?
23 Yorumla- +1 yıl
İyi ve kötü arasındaki kötü tercihten dolayı.
- +1 yıl
@bee006 birini tanırsan iyi gözlemciysen onun atacağı adımları bilirsin. O adımları sen bildiğin için atmıyorki! O adımların nedeni sen değilsinki?
Hocam fakirlere şükretmeyi öğretirken o kadar parayı cebe atmak nasıl hissettiriyor
31 Yorumla
+1 yılO mal mal soruları duyunca o an içinden gerçekten ne geçiyor o şahıs hakkında?
10 YorumlaHak yiyenin hakkından gelen günün (mahşer ve mizan) geleceğe güne şükretmek sevap mıdır? Diye sorardım
00 Yorumla
+1 yılGenel olarak soracağım bir şey yok ama belki kaderle ilgili olabilirdi...
10 YorumlaGerçektende soru bulamıyorum, o zaman normalim ben.
10 Yorumla
+1 yıliki kişi cennete gitse ve penaltı çekmece oynasalar.. şutu çeken kişi inşallah gol atarım, kaleci de inşallah topu tutarım derse hangisinin duası kabul olur?
21 Yorumla- +1 yıl
Hangisi daha inançlıysa :)
Ramazanda kazandığınız para kaç asgari ücretle denk geliyor
40 Yorumla
+1 yılNasıl bu kadar sabırlısıniz? Derdim
#melankolikduygular00 Yorumla
+1 yılHerkes özgür talep varki o kanal o parayı veriyor
Bir sanatcıda konser için para alıyor ama kimse bişey demiyor konu din olunca saldırın dinsizler00 YorumlaHocam dünyadaki petrol rezervini işleyip dünyayı yaksak günah olur mu?
00 Yorumla
+1 yılHerkese azla yetinmeyi şükretmeyi öğütlerken , kendisinin o kadar parayla ne yaptığını?
01 Yorumla- +1 yıl
Kendi yaptırdığı bir yurt var orda gariban çocuklara eğitim veriyorlar normal dersler haricinde kuran ve din eğitimide var
+1 yılHocam sevgilimi opsem orucum bozulurmu diye sorarim 😂 buyuk ihtimal yuru git der
00 Yorumla
+1 yılSormazdım ona sorulan bütün soruların cevaplarını zaten biliyorum.
00 YorumlaSn. Hoca neden hiç Mushaf tan bahsetmiyorsun da hikaye anlatıyorsun.
00 Yorumla
+1 yılGayri müslim biriyle evlilik hakkında bişey sorardim
00 Yorumla- Devamını Gör (164)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler