Ömür boyu zina yapsam daha mı samimi gelirdim yani günah işlemek istemiyorum artık
2 ay
Ömür boyu zina yapsam daha mı samimi gelirdim yani günah işlemek istemiyorum artık
Selamünaleyküm hayırlı bayramlar kardeşim Allah inşallah tövbeni kabul eder unutma ki Kur’an-ı Kerim de yüce Allah her zaman ne diyor yüce Allah merhamet eden ve bağışlayandır sen insanların ne dediğine bakma kardeşim samimi bir tövbe emin ol bütün günahların başlamasına yetiyor Allah gunahlarini ve gunahlarimizi bağışlasın
Amin sağol
Sizin canınızı sıkan olay tam nedir
Bakire değilim artık tövbe de ettim eşimi bekliyeyim diyorum ama artık çok kez yaptım sizce saçma mı bu düşünce
Yaptığınız yanlışların farkına varmanız bile sizin için emin olun doğru yolda olduğunuzun bir delilidir insan onu herkes hata yapabilir olan bu hatadan ders çıkarıp tekrardan bu hataya düşmemek
Öyle de kimse kabul etmez beni bu şekilde kaldım yapayalnız
Belli ki bu yaptığınız hata sizin caninizi çok sıkmış dilerseniz bir kardeşiniz olarak derdinizi anlatmak isterseniz her zaman dinlemek isterim başım gözüm üstüne belli ki bunu hiç kimseye anlatamamışsınız ki buraya soru olarak yazmışsınız
Gizliden çıkmak istemiyorum sağolun
Beni sakın yanlış anlama kardeşim
Yok anlamadım estağfrullah
Cok asosyal birimisiniz
Hayır neden
Kac yasındasın ailenle aran nasıl
Neyi öğrenmek istiyorsunuz anlamadım
İnsanların inanmaması senin tövbeni değersiz yapmaz canım 💔 İçlerindeki önyargı konuşuyor, kalbindeki pişmanlığı göremiyorlar. Rabbim kalbe bakar, kul etiketine değil. Sen artık aynı hataya dönmemeye niyet et, dua et, güzel insanlarla gönül bağı kur 🧡
Kendini yormamak için ara ara yalnız kal, hafif bir çayını demle, yanına hurma ya da küçük bir kase yoğurt al, içini sakinleştir ☕️🍮 Kalbini temiz tutman, geçmişinden çok daha değerli. Sen değişmek istiyorsun ve bu en büyük adımdır canım 💗
Cevap
10Cevap
herkese neden duyuruyorsun ki :) bu senin sırrın olmalıydı
Cebrene bakma sen duzgunce tovbe ettiysen giyimine hareketlerine dikkat et yeter bence
İradesiz olan yine yapar diye bakıyorlardır
ALLAH kabul etsin. Tövbende sabit kal
emınım öyledır :d
İşleyeceğini işlemişsin zaten
insanlar agzı torba değil ya dikesin
boş ver milleti okşamaya devam et
Milleti neden inandırmaya çalışıyorsun ki?
kabul etmiyorum
Onları umursama
Nasıl duyabiliyorsum
mantıklı
Evli iken mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?