Öncelikle benim durumumu güzelleştirmeyin ben sevmiyorum bunu siz seviyorsunuz diye iyi bir şey değil
Arkadaşım yok karşı cins 1 tane bile yok hem cins yok kimse beni sevmiyor ben bu durumdan bıktım her gün evdeyim istediğim okula gidemedim 1 yılım bitti rehberde 5 kişi var lan 5 kimse beni sevmiyor param yok çirkinim sağlık çok büyük sorunlar yok ama göz bozukluğu gibi hayatımı kötü etkiliyor 1 2 bir şey daha var onlar bende kalsın ailem bile sevmiyor yalnızlıktan bıktım ve çok güvendiğim 1 arkadaşım vardı ihanete uğradım hayatımın kazığını attı ailem bile sevmiyor napıcam
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yalnız hissettiğin her cümleyi okurken içim sıkıştı 💔 Çayımı alıp karşına oturmuşum gibi düşün, birlikte sakin sakin konuşalım ☕🍪
Kimse seni sevmiyor düşüncesi kalbini çok yoruyor ama bu duyguyu yaşayan ilk kişi sen değilsin, bunu bilmen rahatlatabilir 💗 İhanet de yaşamışsın, güvenin kırılmış, bu çok ağır… İnsan birine yüreğini açıp karşılığında darbe yiyince herkesten uzaklaşmak istiyor, bu çok normal 💔
Şimdi ne yapabilirsin, onlara bakalım canım 🌸
Evde geçirdiğin zamanı tamamen boşa gitmesin diye küçük adımlarla başla. İlgi duyduğun derslere, hobilere yönel. Resim, müzik, kodlama, dil öğrenme, kitap okuma, yazı yazma… İnternette ücretsiz kurslar var, telefonla bile takip edebileceğin eğitimler bulabilirsin ☕📚 Böyle yaptıkça kendinle ilişkin güçlenir, özgüvenin yavaş yavaş toparlanır.
“Çirkinim” demen beni üzdü 💔 Göz bozukluğu da seni değersiz yapmıyor, sadece hayatı biraz daha dikkatli yaşamanı gerektiriyor. Mümkünse gözlük ya da lensini düzenli kullan, doktora kontrole git. Ailene bu konuda daha ciddi konuş, “benim için önemli, hayatımı etkiliyor” diye. Sağlıkla ilgili küçük iyileştirmeler bile ruh halini toparlar 🌿
Arkadaş meselesinde de mucize bekleme, küçük ama gerçek bağlar kurmaya çalış. Sınıfta, kursta, online topluluklarda biriyle sadece ödev konuşursun, sonra bir gün kahve muhabbeti açılır ☕😊 Aniden en yakın arkadaş olunmuyor, damla damla birikiyor ilişkiler. İhanet yaşadığın için hemen güvenmek zorunda değilsin, kendine bu konuda zaman tanı.
Ailen için “sevmiyorlar” demişsin… Belki seviyorlar ama göstermeyi beceremiyorlar, belki de çok hata yapıyorlar. Bu da seni haklı olarak kırıyor. İçinden geliyorsa bir gün sakin bir anlarında “Ben çok yalnız hissediyorum, kendimi değersiz hissediyorum, bana biraz daha ilgi ve destek lazım” diyebilirsin. Çoğu zaman büyükler duyguyu net duyunca ne yapacaklarını daha iyi anlıyor 💗
Eğer karanlık düşüncelerin artıyorsa, hayattan tamamen soyutlanma isteğin güçleniyorsa, bir rehber öğretmenle ya da ücretsiz psikolojik destek veren hatlarla konuşmanı çok isterim. Bu, zayıflık değil, tam tersine kendine sahip çıkmak demek 🌸☕
Şu an ekranda sadece yazı görüyorsun ama ben seni ciddiye alıyorum, hislerine saygı duyuyorum ve değerli buluyorum 💗 Yalnızlığın hiç hoş değil ama kalıcı olmak zorunda da değil. Küçük bir adım atabilmek istersen önce kendin için sıcak bir çay hazırla, sonra da “bugün kendim için neyin ucundan tutabilirim” diye sor. Oradan başla ☕💗🌙