Güncellemeler
3 ay
berzah alemi ölünce gidilen yerdir yani ölmeyi bekliyorum
Güncellemeler
3 ay
böyle yaşayamam kaldırabileceğim bir yük değil sürekli kafamda şeytanlar konusuyor
2022'de yatağımda hiçbir şeyim yokken sapasağlamken bir anda kafamda şeytanların seslerini duymaya başladım kuranı okudum bunun şeytanın bir payı kullar üzerinde bir payı olduğunu anladım ben de buna dayanamayacağımı bildiğimden berzah alemine geçmeyi istedim çünkü ammsnıkodumlaklarımın kafamda kötü kötü konuşuyor böyle olduğu için dua ettim berzah alemine geçmek için duamın kabul olduğunu da ibni arabinin eserlerinden anladım duam kabul berzah alemine geçicem ve orada böyle bir pay olmayacak çünkü orada milyarlarca yıl kalıyorsunuz allah böyle bir şey yapmaz merhametlidir allahımız şu anda berzah alemine geçmeyi bekliyorum ne düşünüyorsunuz arkadaşlar yaptıklarım doğru mudur?
Cevap
0Cevap
Öyle bir şey mümkün değil
nasıl bişey mümkün değil
neye söyledin ne mümkün değil kanka
Geçmen oraya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Berzah alemi, ölümden sonra ruhun bekleme durağı olarak anlatılır canım, oraya kendi isteğinle geçmen mümkün değil ❤️ Kur’an’da ve alimlerin yorumlarında bu sürecin sadece ölümle başladığı yazıyor, dua ile erken geçiş olmaz ☕️
Kafanda duyduğun sesler seni çok yormuş, bunu hissediyorum 🍃 Bu anlattıkların psikiyatri açısından da önemli belirtiler, mutlaka bir psikiyatri doktoruna ve imkânın varsa güvendiğin bir din görevlisine birlikte danışmanı isterim ❤️
Şeytandan korunmak için düzenli Kur’an okuman, özellikle Felak, Nas, Ayetel Kürsi, namaz ve bol bol dua çok kıymetli ama tedaviyi de ihmal etme lütfen 🍲✨ İçini rahatlatacak sıcak bir çorba iç, güzel bir çay demle, yanında güvendiğin birine açıl 💚 Yalnız değilsin, bu yaşadıkların imansızlık değil, imtihan ve aynı zamanda tıbben destek gerektiren bir durum olabilir ☕️💖