Satanist oldum ve dualarım kabul olmaya başladı?

Bildim bileli müslümandım geçen seneye kadar her şey isteğidimin tersi gidiyordu Allah'a düzeltmesi için dua ediyordum daha da kötüleşiyordu satanizm dediklerinde hep korkuyordum anlattıkları gibi değil gerçekten. Dualarım kabul olmayınca diğer dinleri araştırdım ama Hristiyanlık ve Yahudilik aynı şey gibi geldi o yüzden korka korka satanizmi araştırmaya başladım bir kere zor durumdayken ilk defa şeytana yalvardım ve duam 1 gün geçmeden kabul oldu düşmanım rezil oldu her şeyi ortaya çıktı daha sonra bir sürü dua ettim çoğu kabul oldu Eğer hala müslüman kalsaydım hiç bir duam kabul olmazdı heralde Bence sizde korkmayın araştırın şeytan yani Lucifer aslında kötü değil ışığın bekçisi ama kitaplarda tam tersi anlatılıyor ki insan onu bulamasın Bizim de bir kitabımız var "ayetler kitabı satanizm" diye oradan araştırdım bende Umarım sizde gerçek yolu bulursunuz

Güncellemeler
+1 yıl
Bazıları inanmamış onlara YouTube kanalı öneriyorum ismi satania.

Bir sürü farklı şeytan var ve onun mantra videosunu izleyerek çağırabilirsin ama meditasyon halindeyken yapman gerekiyor ayrıca davete karar verdiğinde davet etmeden en an 7 gün boyunca hiç et ve tuz yemeyin ayrıca hiç bir hayvansal gıda da yemeyin süt ürünleri dahilinde. Davet günü çağırmaya karar verdiğiniz şeytanın mantrasını açın ve dinleyin.
Satanist oldum ve dualarım kabul olmaya başladı?