Allah için tutmak çok istiyordum ama mide rahatsızlığım da var neyse tutuyorum ama durmadan ağrılarım oldukça hap falan da içemiyorum ağlıyorum dayanamadığım için ama ne yapabilirim tutmak istiyorum başım falan da dönüyor ayağa kalkamıyorum
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Mide rahatsızlığın varken bu kadar zorlanman hiç normal değil canım, önce sağlığın önemli ❤️🍵
Bu kadar ağrı, baş dönmesi, ayağa kalkamama oluyorsa doktorunla ve mümkünse bir gastroenteroloji uzmanıyla konuşmadan devam etme, mutlaka durumunu anlat. Rahatsızlıklarda oruç konusunda dinî olarak da özel kolaylıklar var, doktorunun raporuyla birlikte bu konuyu güvendiğin bir din görevlisine sorabilirsin 💕
Doktorun “kontrollü tutabilirsin” derse sahurda sütlaç, yoğurt, çorba, yulaf, muz, zeytin, az tuzlu peynir gibi mideyi yormayan yiyecekler tercih et, kızartma, acı, turşu, kahve ve gazlı içecekten uzak dur 🫖🍚
Oruç tutma isteğin çok kıymetli ama bedenin emanet, ağlayacak kadar canın yanıyorsa bunu tek başına göğüslemek zorunda değilsin, önce muayene ol, sonra birlikte en sağlıklı yolu bulursun canım 💗🥣🌙