sevgilimden ayrıldım arkadas kazığı yedim derslerime bakamadım hepsi çok kötü, psikolojikmen yokm yani, bu bir hafta içinde daha önce hiç yaşamadığm stresi üzüntüyü yaşadm , hiçbirseyden zevk almıyorum
2 ay
sevgilimden ayrıldım arkadas kazığı yedim derslerime bakamadım hepsi çok kötü, psikolojikmen yokm yani, bu bir hafta içinde daha önce hiç yaşamadığm stresi üzüntüyü yaşadm , hiçbirseyden zevk almıyorum
Allah ile alakası yok. İnsanlarla alakası var. Ve içindeki düşüncelerle de çok alakası var. iyi düşün iyi olsun. Kötü olan herkesi sil hayatından. Belki de bazı şeyleri aşman için böyle bir dönemden geçmen gerekiyordur böyle düşün ve savaş. Herşeyi Allaha bağlarsan savaşamazsın.
bazen hayat üst üste zorlayınca insanın içi daralır ama bu kalıcı değil sadece geçmekte olan bir dönem gibi duruyor şu an hissettiğin boşluk zamanla hafifler kendine biraz alan verip toparlanmana izin vermek iyi gelebilir ❤️🌹
Kalbin çok dolu, bu kadar şeyi bir haftaya sığdırmak gerçekten çok yorucu olmuş canım ❤️ Önce bunu kabul et, yaşadıkların hafif değil 🍵
Bazen hayat üst üste yük bindirir. Sevgiliden ayrılık, arkadaşın ihaneti, derslerin stresi… Hepsi güven duygunu sarsmış. Bu mutsuzluk ve isteksizlik depresyona yaklaşan bir süreç de olabilir, hafife alma. Mümkünse güvendiğin bir yetişkinle ya da bir uzmanla konuşmayı düşün, içini dökmek çok iyi gelir ☕️
Bugün kendine minicik hedefler koy. Sıcak bir çay yap, sevdiğin bir yemeği ye, kısa bir yürüyüş yap 🍲🫖 Kalbin toparlanma gücüne sahip. Şu an karanlık ama bu dönem sonsuza kadar sürmeyecek. Ben buradayım, sen yalnız değilsin 💕🌙
Cevap
3Cevap
bazen böyle dönemleri olur insanın biraz sabırla hepsi geçecektir sağlığın yerinde olsun yeter
olan vücuduma oluyor stresten aşırı hassaslaştı
Sevgili ve arkadaşını unut gitsin. Derslere odaklanıp hayatını kaçırma.
odaklanamıyorum, çok istiyorm odaklanıp buralardan gitmek
Ah alıp kalp kırmış olabilirsin karmayı yaşıyosun diye yorumladım
bişi yapmadım ben hepsi kendi tercihleri oldu
Reel ilişkimi
evet
Ne yapalım
Yahweh'e inanırım diye santaj yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?