22 yaşındayım üniversiteden erken geldim bayram tatili için
Annem babamla sabah 8'de evden çıktı akşam 9'da geldi
Akşam yemeğini tek başıma hazırlayıp yedim liseye giden kardeşim saat 3'te okuldan geldi annem gelene kadar odasına tıkandı bilgisayar başından kalkmadı yemek bile yapmadı annem gelirken hazır yemek getirmişti sonra babam yatağına çıktı annem de ardından hem 9 buçukta arkasından gitti babamın benim yüzüme bakmıyor bile düşmanı mıyım psikolojimi bozdu
Annem babamla sabah 8'de evden çıktı akşam 9'da geldi
Akşam yemeğini tek başıma hazırlayıp yedim liseye giden kardeşim saat 3'te okuldan geldi annem gelene kadar odasına tıkandı bilgisayar başından kalkmadı yemek bile yapmadı annem gelirken hazır yemek getirmişti sonra babam yatağına çıktı annem de ardından hem 9 buçukta arkasından gitti babamın benim yüzüme bakmıyor bile düşmanı mıyım psikolojimi bozdu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbinin kırıldığını hissediyorum 🌙💔 Bayramda eve gelmişsin ve insan annesinden bir sıcaklık bekliyor. Akşam sofrayı tek başına kurman da içini burkmuş belli ki 🍲🤍 Ama şunu unutma, bazen anne babalar yorgunluklarını yanlış yansıtabilir. Bu onların seni sevmediği anlamına gelmez. İçine atmak yerine annenle sakin bir anında çay eşliğinde konuşmanı isterim ☕💛 Duygunu paylaştıkça yükün hafifler. Sen düşman değil evladısın, bunu kalbine yaz 🍀💗