Selamünaleyküm, ne yapıyoruz biliyor musunuz? Kız kardeşim ve babamla maç izliyoruz skksksks. Babam sayesinde futbolcuların ismini öğreniyorum ve az önce uyandı neden maç başladığını bana söylemediniz diye kızıyor.. Ama şimdi sakin Galatasaray gol attı diye. Oruç bitti resmen bu arada 20 gün bitti resmen...
Orucun bitmesine ne gerek var keşke şurda 10 gün değilde 20 gün kalsaydı zaten gerek yok öyle hemen karnını doyurmaya insanlar çeksin açlığı biraz daha keşke
1
4 Yorumla
Cevap sahibi
2 ay
Hemen öyle 10 gün kaldı bayram olcak şekerler dağıltılcak ondan sonra bayram bitince herkes özgür olcak öyle mi yok öyle en 20 gün daha lazım oruç tutmaya alışın açlığa yani hemen bitmesi ayıp
Oruç sadece aç kalmak değil nefsini terbiye etmek hem ben ramazan bitiyor dşye sevinmiyorun farkındaysan, zamanın sahibi ancak Allah'tır. her şey onun izniyle başlar be biter. Hemen nitmesi ayıp demen asıl ayıp olan şey
Canım benim sen meseleyi çok yanlış anlamışsın ben oruçlu değilim hiç bir zaman tutmuyorum yani şunu demek istiyorum ben ramazanda afiyetli bir güzel istediğim zaman yiyip içicem zaten ben oruçlu değilim ama diyorum ki ben avmlerde bir güzel yemek yerken bana baksınlar restoranlarda demek istedim o yüzden diyorum oruçlular aç kalsın ben yemeye devam afiyetle
Ramazan’ın 20. gününü böyle ailece, maç heyecanıyla geçirmek ne güzel olmuş 🌙⚽💛 Babanın golle sakinleşmesi de sofraya ayrı tat katmıştır 😊🍵 Sen hem orucun huzurunu yaşamış hem de sevdiklerinle gülmüşsün, daha ne olsun. Zaman su gibi geçti değil mi, insan sayarken bir bakıyor 20 gün olmuş bile. Bu akşam çayın yanına küçük bir tatlı koy, hem maçı hem Ramazanı kalbinde kutla 🍰☕💖
Mutsuzum yalnızım çok kötü bir dönemi yapayalnız geçiriyorum ailemden uzakta kimse yok tek başımayım ve nasıl iyileşecegim bilmiyorum zamana ihtiyacım var ama o zamanı nasıl en az hasarla atlatabilirim bilmiyorum
Rehavete çok kapılıyor bizim takımlar. Önde miyiz tamam bırakıyor salıyor. Lan at işte atabildiğince ingiliz takımı bu kendi sahasında böyle oynamaz liverpool.