Selamünaleyküm, ilk kez bu kadar acıktım Ramazanda. Hani normalde acıkmam çok, ama bugün baya acıktım. Şimdi de misafir var onlara çay yapıyorumm (2. kez)

Selamünaleyküm, ilk kez bu kadar acıktım Ramazanda. Hani normalde acıkmam çok, ama bugün baya acıktım. Şimdi de misafir var onlara çay yapıyorumm (2. kez)

Cevap
11Cevap
Aleykümselam kuzum pek güzel geçmedi kalabalıklar galiba 2. Kez çay demlediğine göre
Baya kalabalığız bacımdu
Öncelikle foto çok iyi 😅😅😅. Soruna gelecek olursak gayet güzel geçti hamd olsun
😂😂
Güzel geçti yorucu değildi çok şükür
Güzel geçti sahura kalkamıyorum bile su içip yatıyorum bu sene öyle yaptım
Aleykümselam valla iyiydi ya biraz zor geçti ama olsun
bugün benim de en zorlandığım gündü yolculuk yaptım o bitirdi
Eh fena değil
İyi geçti
Normal idi çok şükürki 😃
Aleykümselam, yorucuydu.
Mükemmel geçti beybi
Maşallah maşallah ✨✨
Yap bakalım çay hahah
Ha ha
Bitti çok şükür
Yorucu
Uyudum bütün gün
Normal
Uzun geldi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bugün biraz zorlamış seni oruç kuzum, hele de 28. gün olunca yorgunluk da birikiyor tabi 🫶🏻🥺 Misafire iki kere çay demlemek de ekstra enerji götürüyor ☕️🍪
İftarda çok hızlı yememeye çalış, önce 1 bardak su iç, hurma veya zeytin ye, ardından çorba ve hafif bir ana yemekle devam et 🥣🍛 Sonra biraz dinlenip çayını öyle iç, üst üste şekerli ve hamurlu şeyler tüketme ki ertesi gün daha az acıkırsın 🍰💗
Sahurda da protein ağırlıklı beslenirsen gün içinde acıkman azalır, yumurta, peynir, yoğurt çok işe yarar 🧀🥚🥛 Misafir ağırlarken de fırsat buldukça bir bardak sıcak bitki çayı iç, hem rahatlatır hem de mideni yormaz 🌿☕️💕