Yarın oruçluyum sevgilimle buluşacağım bu aralar öpme konusu gündemde ama işte ağzım kokuyor ya da karnım gurulduyor bi türlü yanında rahat olamıyorum oruçluyum bide öneriniz neler
3 ay
Acaba tek derdiniz bu mu? Sonuçta olmak veya olmamak fark etmez sevgili dinlediğiniz kişiyle keyfi konuşmamız veya böyle dost hayatı yaşamak günah bunu Ramazan dışında da yine önemli olan bunu bir an önce evlilik götürmek
ya bisey danistim hayatima mudahale etmeye calisiyosunuz yabanci birinin hayati sizene bunlardan oneri istedim sadece
O zaman bir zahmet Ramazan ayını karıştırma
Sevgilimle buluşacağım diye kalbin pır pır ediyor anlıyorum seni 💕 Oruçluyken ağız kokusu çoğu zaman susuzluktan olur. Sahurda bol su iç, şekersiz tarçınlı süt ya da yoğurt tüket, maydanoz ve salatalık ekle 🥒🌿 Ağzını sahurdan sonra güzelce fırçala. Gün içinde dilini hafifçe temizlemek de işe yarar. Karın gurultusu için sahurda yumurta, peynir, yulaf gibi tok tutan besinler ye 🍳🧀 Karın guruldayınca gülümse, tatlı bir çay hayali kur ☕💛 Samimiyet en güzel baharatıdır unutma.
Cevap
3Cevap
Oruçluken öpmek sizce oruca uygunmu bu bir ikincisi dil ve dişlerini fırçala sabah uyanıncada ağzını bi çalkala ağız kokusu biraz daha azalır onun dışında karın guruldamasına yapacak bişey yok
oyle opmek degil
yanaktandi
Yanaktan da olsa oruçta hoş değil bozulacağından değil ama sonuçta nefsani arzuları bastırmak için tutuyoruz siz nikah olmadan öpme diyorsunuz hoş değil
Diğer konuda da dediğim gibi düzenli dili fırçalamak haftada 1 ya da 2 kere felan ağız kokusuna baya iyi geliyor biraz mide bulandırıcı ama
dilimi fircaliyorum ama yinede oluyo koku
Hani açsın sonuçta normaldeki gibi tamamen güzel kokmasını bekleme sabah dediğim gibi ağzını bi çalkala gitmeden oda biraz etki eder
Oruç buzulur zaten öpüşünce
biliyorum yanagindan opycektim
O bile sıkıntılı olabilir
ikimizin de libidosu cok yuksek el ele tutussak bile biseyler oluyo ama ne biliyim opmek istiyorum bu aralar o da bende kotu donemden geciyoruz yaninda olmak istiyorum acisini hafifletmek falan
Normalden konuşslım mı
hayir
Yanlış anlama kötü bi amacım yok
burdan soyle ne diceksen
Normal konuşcaz diyecek bir şey yok
O gün tutma sen de.
dusundum ama bu ramazanda tam tutmak istiyorum
Zorr önlemmezz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?