Çok ağrım vardı kalkamadım. Buraya gelen bi sanal market de yok. Eşime aldırsam ne olur ki?
evet
hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çok ağrım vardı kalkamadım. Buraya gelen bi sanal market de yok. Eşime aldırsam ne olur ki?
Eşler arasında kutsallaşma diye bir şey olamaz. Bir kadın erkeğine regl dönemine giriyorum ya da girdim diyemiyorsa, veyahut kocası arasında utanma sıkılma varsa bunun nasıl adı eş kavramı orası muamma.
Ben bu ve buna benzer konuları çoktaaaan aşmışımdır eşim dediğim kişiyle.
Hadi diyelim bu söylediklerim hiç olamıyorsa getir, iste gelsin, migrosun sanal market ya da cepte şok uygulamalarını kullanabiliyorsun.
Ben şahsen eşim dediğim o kadının herşeyini bilemiyorsam o eş kavramı bir düşünülmeli.
Yani bunda ayıp bir şey yok işler böyle durumlarda birbirlerine yardımcı olması gerekiyor. Eşimin benden böyle bir talebi olsa alırım tabii ki. Bu gayet normal bir durum. Sen de eşinden isteyebilirsin.
Kocandan herhangi bir şey istemekten sonra ne anlamı kaldı evliliğin artık birbirinizin hayatında etkin rollerinizin olması lazım ki
Onun sana molpet alması çok gariplik çekmez ama senin ona prezervatif alman değişik bir şey olurdu yani
Alınmaz değil ama farklı bir durum olurdu yani 😅😈🔥
Bunu neden sorma ihtiyacı duydun ki? Siz evlenirken o nikah masasında iyi günde kötü günde diyerek karşılıklı söz vermediniz mi? O senin en yakının en özelin. Hayatınızı beraber paylaşıyorsunuz. Hani kuzenin olsa başka birisi olsa anlarım ama eşin yani sonuçta?
Bu fizyolojik bişey. Ayıp diye diye kadinlara eziyet cektirmisler yıllarca. Elalemin bilmesine gerek yok tabi ama eş bilmeli, gerekirse ped almalı, durumuna göre anlayisli olmalı. Eşe ayıp değil erkeklerde almaktan utanmiyorlar zaten. Bunda utanılacak bir şey yok.
Neden aldırılmasın ki, sonuçta benim bütün hallerimden haberi var yani olması gerekiyor. Ve ped almak utanılıcak bir şey de değil. Nasıl ki eczaneye gidip ağrı kesici, ateş düşürücü, kas gevşetici vs alıp rahat rahat eve gidebiliyorsak ped de alınıp eve rahat rahat gidilebilir. Ped öcü değildir.
Seni her şekilde gören mahremini bütün her şeyini paylaştığın insana eşine "Gelirken bir paket ped alır mısın" demeye mi utanıyorsun ya da o mu almaya utanıyor Sen söylemekten çekiniyorsun anlayamadım.
Bunda ayıp diye bir şey yok kadınların her ay yaşadığı bir durum bu hayatımızın bir parçası artık bunu ayıplamaktan vazgeçin tabii ki de eşin alabilir.
🤭😅Iyice abarttın sendee... iyi ki regl denen icaat çıkmış güzel bi bahaneyle evde yan gelip yatmasyon😂😂😂hayat sana güzel beaa👌🏻
Eşini de leylekler getirmediğine göre annesi de regl oluyordu. Bu gayet insani bi şey. Bayrak gibi sallayıp reklam yapılmasını hoş bulmuyorum. Fakat hem eşe hem de eşleyken aldırılır.
Tabii ki aldırılır bana babamın aldığı bile oldu rica etmiştim bu doğal bi döngü sonuçta orada bebeğin yeri hazırlanıyor gebelik olmayınca dışarı atılıyor bu annesi de dahil her kadında oluyor.
Aldırılır tabi eşine ped aldıramıyorsan neden evlendin ki?
Her yerdesin 😅
😄😄
KS nin mesajlarından girdiğimiz için aynı sorulara çıkıyoruz 😅 Nasılsın peki konuştuk tanışmadık bile sierravista hanfendi ben Hüseyin sizin adınız neydi 🤭
Başkasının sorusunda mı tanışacağız 😆
😆😆 Hahfaaha o da doğru da sürekli görüp de tanımayıp konuşmak da garip geliyo insana, tanıyınca normal oluyo da diğer türlü sanki gizli gizli takip etmiş gibi oluyo ya da bana öyle geliyo 😆😆🤭
Haklısın, anlıyorum 😄
😄
Uyuşturucu temin etmesini istemiyoruz alt tarafı bir ped. Aldırılır ne olacak benim babam bile alıyor
Eşiniz sizin hayat arkadaşınız, her şeyinizi eşinizle paylaşıyorsunuz elbette ped de aldırabilirsiniz
Sorun değil alabilir tabikide ben sevgilime aldırıyordum normalde sorunlu bir insan olduğu halde bile hiç sesini çıkarmazdı alırdı şaşırmıştım hatta buna nasıl demedi derdi diye o demediyse başkası da demez 😃
Kadınların doğasında olan bir durumu neden ayıp gibi saklarız zaten anlamış değilim. Tabi aldırılır ne var bunda. 💕
Aldır tabi ya insanlar sevgilisine aldırıyor sen eşine mi aldiramayacaksin. Artık herkes aklından çıkarsın ya regl olmak utanılacak bi şey değil
Yok artik soru mu bu, tabii ki istenir aksini niye dusunur ki bir insan?
Ülkemizin özeti bu soru jskdbzh hâlâ aşamadınız mı ya, ayyy imdat gerçekten kdlsnsj
Kaçıncı yüz yildayiz bu konuyu mu konuşalım cidden
Alması gereken kişi sen ve eşinden başkası değil zaten
Eşim almazsa kim alıcak nasıl garip bir soru ? belli ki aranızda mesafe var bu soruyu sorduğuna göre
Ben hep aldiriyorumki market uzak daha yeni aldirdim hatta
böyle bir tereddüte kapılmana sebep olan nedir?
Olur elbette. Bu sağlıkla ilgili bir malzeme ayabi falan yok bu işin
Ayıbı"
Aldırılır. Eşler böyle günlerde yanında olmalı destek olmalı yardımcı olmalı
Sokaktan geçen birisine aldırmıyorsun, tabi ki alabilir eşin.
Komik aldırılır tabi o senin eşin değil mi nasılsa herşeyini biliyor😄
Abartmayın şu durumu ya gayet normal bir şey eşe de aldırmamayı düşünmekte garip. Zaten her şeyi paylaşmıyor musun. Gayet normal bir şey de niye çekiniliyor.
Tabi kii elbette eşinden isteyebilirsin, kocan senin mahremin ve en yakının. Senden sorumlu..
Tabi aldırılır eşler başka ne için😂 eline mi yapışır
Bence aldırılır. Ve bunda herhangi bir sorun görmüyorum. Hani prezervatif desen o yok dur deriz ama bu kadınların ihtiyacı olan zorunlu bir durum o yüzden eş alabilir
Ablacım eşin senin en mahrem yakının değil mi? Kaldı ki ped almak ayıp bi şey değil lütfen bu çağda artık bunlar sorulmasın söyle eşine alsın gelsin 🤍
Aldırabilirsin, bu gayet normal. Ve bundan normal olan diğer bir konu ise; alacak kişinin senin eşin olması
Bir kadının regl olması ayıplanacak bir durum değil. Regl olan birinin ped alması da ayıp değil. Çeşitli nedenlerle başka birinin ped alması da ayıp değil. Eşine aldırabilirsin bence gayet normal doğal bir durum
Aldırırılır ne var. Bunda eşin ne tepki verir bilmem ama ben alırdım normal bişe bu yani olması gereken normal karşılanması lazım bu durumun işinbirde şu durumu var ondan istemiceksin kimden isteyeceksin başka daha yakın gördüğün karşı cins biri olamaz bence demi
Neden alınmasın ki ne var bunda utanilcak bisey degil sonuçta bir ihtiyaç yani ped ben zamanında sevgilime almıştım hatta kasiyer kizdan yardim bile istemistim bulamayınca
Aynen dostum ben de
Neden olmasın, anlayamadım? Herkes kendi pedini almak zorunda mı?
Hangi çağdayız ki. Marketlerde yığılı duran pedler alınsın diyedir ve bir erkek de eşi için tabi ki alabilir.
Geçmiş olsun...
Aldırılır niye almasın ki? Denemeye göndermiyorsun alıp gelecek alt tarafı. Yani şu cinsel uzuvlar için satılan şeyleri almanın nesi anormal anlamadım.
Alınır neden alınmasın? Utanılacak ya da çekilecek bir şey değil. Annem için kardeşim için kız arkadaşlarım için almışlığım vardır. Bu kadar toplum baskısı, utanılacak bir olay gibi lanse edilmesi bana tuhaf geliyor.
Aldım alıyorum da ne var bun da ilk aldığım da bilemedim kasiyer kıza sormuştum o gitti getirdi sağolsun nasıl mutlu oldu ve gülmüştü kasiyer kızz tabi ki eşim de sevinmiştii
Ya bu a m ı n a k o d u m u n fake hesabını açmışsın saçma sapan sorular sorup ne milleti irite ediyorsun erkek lan bu sazanlarda atlıyor hemen
Heeeeeeeey, hey.
Millet uzayda cirit atıyor, bizim tayfanın mantığına bak.
Kurban olduğum Yarab.
Buradan alan insanlar kınayanları kıskanıyorum, alınır arkadaşlar ben anneme dahi almıyorum ayıp bir şey değil, yobazlar yazmasın kırdırmasın kendini.
turkish pls
Arkadaşlar klavyenin kurbanı oldum, ben alan insanları kınayanlar kınıyorum yazacaktım, ben alıyorum bu ayıp bir şey değil utanılacak bir şeyde değil, ben yazmıştım yobazlar yazmasın ama yine @BMVcimühendis yobazı yazmış ve @RangFoster yobazıda yazmış sizler benim muhatabım olamazsınız bir şey daha yazmayın.
yaşam içerisinde ihtiyacımız için ne alıyorsak kimin aldığı önemli değil
Bunu düşünmek bile ne kadar saçma. Aldırılır niye aldırılmasın. Utanılacak bir durum mu?
Almalı tabiki de bu çok normal bişey yani bunda çekinecek utanacak iğrenecek bişey yok seven adam pedde alır yeri gelir eşinin vücuduna ağda/lazer de yapar bunlar normal ve güzel hoş şeyler hayat müşterek ben olsam eşim kalkamiyor olsa bırakın gidip ped almayı ya üzerinde ki pedi bile değiştiririm bunlar bana hoş romantik şeyler olarak geliyor
Tabikide alicak sonucda senin eşin arkadasin dostun ya da siz evliliği daha cozemedinizmi.
Bunun için çok ağrın olmasına kendin alamıyor olmana da gerek yok, alır yani ne var bunda
Eşi bırak tanımadığım bi kadın bile istese karşılıksız yardımcı olurum.
Tabi ki aldırılır, ben kızıma alıyorum, ayıp bir şey değil ki bu!!!
Neden alınmasın bu ayıp bir şey değil sevgililer bile ister ya da alınmalı
ablacım o senin eşin nolcek tabikide aldırırsın aa
Evet alınır gayet doğal ve normal bir durum bana göre
Kocanızdan çekiniyorsunuz ama marketteki adamdan çekinmiyorsunuz bu nasıl bir şey?
Alalımda bunların bedeni falan var mı? S M L XXL🤣🤣
neden aldırılmasın? iç çamaşırı alır bunda çekinecek bişey yok
Evliyken ben yapıyordum o alışverişi. Kasadaki kızlar tuhaf tuhaf bakıyordular...
Neden aldırılmasın.. bunda utanılacak bir şey yok ki eşin bu senin yabancı bir kimse değil..
Millet neler neler yapıyor utanmıyor bu zamanda normal ihtiyaç olan şeyi almak mı ayıp olur sence?
Adı üstünde eş niye almasın ki almıyorsa ondan sana hayır gelmez işi dalgaya alırsa hâlinden tavrından anlarsın zaten alay ederse ya seni sevmiyordur ya da seni önemsemiyordur
istediğini alamayabilir (günlük aylık vs oluyor ya) ama aldırmakta sakınca yok ki
Alsın eşin bişey olmaz utanılacak bişey değil eşim olsa ben alırdım
yani ne olacak ki?
ben de evli olsam eşime utanmadan sıkılmadan alırdım.
sorun olmazdı benim için.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?