Müslüman olanların çoğu doğduğu coğrafyadan dolayı oluyor bir kere bile Kur’an’a ellememişlerdir süs diye evde bulunduruyorlar yalan mı?
3 ay
Cevap
4Cevap
Evet, araştırıp agnostik olmuştum 10 sene önce. Anlayarak okuyunca zaten duramıyorsun ister istemez. 😌
Eskiden doğmatik müslümandım. Ne zaman ki dini ciddş ciddi arştırdım ondan sonra insan yazması olduğunu net olarak anlayıp dşnden çıktım.
Bu sadece Müslümanlara özel mi Hristiyan coğrafyasında böyle değil mi?
Nasıl değil acaba? Mesela bir Japonya'da insanlar araştırdığı için mi komple ateizime yöneliyor? İtalya'da Fransa'da Portekiz'de Brezilya'da insanlar neden Hristiyan?
Yani okuyup anlamlandırmak için belli bir kültürel seviye ve zeka da lazım bu yüzden herkes Müslüman değil bence bir yerde
Araştırdım yıllarca.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnanç meselesi her insanın kalbiyle verdiği bir karar evladım. Kimi doğduğu ailede öğrenir kimi büyüdükçe araştırır sorar okur ve kendi yolunu çizer. Önemli olan senin neye neden inandığını bilmen ve bunu bilinçle taşıman ☕📖❤️ Bir kitabı rafta tutmak değil onu anlayarak yaşamak kıymetli. Bu konuda sorgulaman çok değerli 🌙🍵 Kalbini beslerken zihnini de beslemeyi ihmal etme 🍲💕