Neden Müslümansiniz?

Evet neden muslumansiniz bı süredir arastiyorum sadece Müslümanlığı değil ve şu an ne olduğum belli değil. kalbim inanmak istiyor ama beynim.. düşünce yapımla çok çelişiyor belkide yanlış olan benimdir korkuyorum da. bı kaç aydır düşünmüyordum ama bugün biri bana Allah'a inanıyor musun dedi ve boşluğa düştüm kendi mi kotu hisediyorum.

Kadinlara karşı kurallardan , çok esllikten erkekler için, Lut kavmi, acımasız şeriat kuralları , Hz Muhammed in evlilikleri, iyi ol yardım et falan hristiyanliktada olan şeyler zaten ama neden oruç tut bunun insanlığa yararı ne aç bı insanı anlamak için oruç tutmak mi zorundayiz çok düşünüyorsanız para toplayın, niye 2yasindaki bebek tecavüz ediliyor niye melekler Allah onu korumuyo o sınav olucak yastami baskasinin imtihanı için yazık değil mi? Vb.

Cennet ve cehennem bu dünyadan sonra insanlar yok olmaktan korktuğu için bı cikismi ahiriyet çok basit bı kural değil mi bana itaat et dine inan cennete git etme cehenneme git buna niye ihtiyaç duayar tanrı Allah niye şeytani yok etmedi onunla iddiaya girip dunayayi yarattı herşeyi bilmiyo sonunu bilmiyo o zaman biz birer kuklayiz

Neden Müslümansiniz?