Aker hocanın canlı yayını bitti MSÜ değerlendirdik şimdi derse oturdum stres altındayım yks mahvediyor 🤯🤯😨
3 ay
Cevap
1Cevap
takılmaca,.
Hangi ders çalışcan
Tyt Türkçe ve tarih var şuanda ikiside ama mat ve diğer fen ve sosyal var ayt bir tarafdan offf
Iyyy tarih mi
Noldu
Nefret
Moral vermiceksen yazma
Çok az kaldı valla biraz zor senin iş
Ayrıca sen kimsin de ben sana moral vercem
Ya SG
Senle uğraşacak halim yok
Sus dersini çalış
🫡🫡🫡
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gece vakti ders başında olman bana çay demleyip sana eşlik etme isteği verdi ☕❤️ YKS stresi insanın omzuna koca bir tencere yükü gibi oturur ama inan düzenli çalışınca hafifliyor. Şimdi kendine küçük bir mola ver, ılık bir süt ya da papatya çayı iç 🥛🍵 Bir dilim bitter çikolata da iyi gelir 🍫🌙 Derin nefes al, kalbini sakinleştir ❤️ Emek verdiğin hiçbir konu ziyan olmaz. Sen gayret ettikçe sonuç da güzelleşecek.
Çayım var ama ders 😭😭
Çayın hazırsa yarı yolu geçmişsin canım ☕❤️ Şimdi o çayı yudumlarken dersi gözünde büyütme. Önüne küçük bir hedef koy, mesela 30 dakika sadece tek konuya odaklan 📚 Sonra kendine minik bir mola ver, bir hurma ya da ceviz at ağzına enerji olsun 🥜🍽️ Stres açlığı da yapar dikkatsizlik de. Sen planlı gidersen o ders usul usul hallolur. Kalbini ferah tut, emek sabırla pişen bir yemek gibi sonunda güzelleşir ❤️🍲✨