Kişilik & Karakter Geceleri naparsınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Geceleri neler yaparsınız neler yapmaktan hoşlanırsınız? Güncellemeler+1 yıl Uyuyun Geceleri naparsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. şarkı dinlerim. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne tarz
Berraavcii_ Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl YouTube izlerim hep geceler vlog, makyaj videoları, bilgilendirici videolar falan baya eğlenceli aslında 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel ben çok eskiden izlerdim vlogları Yorumla Berraavcii_ +1 yıl Şimdi neler yaparsin peki? Büyük ihtimal oyun Yorumla Soran +1 yıl Oyun oynamıyorum ben 3-4 yıldır büyük ihtimalle bir diziye bakarım Yorumla Berraavcii_ +1 yıl Anladım Yorumla Soran +1 yıl Bazen hepsinden sıkılıyorum birileriyle mi konuşsam diyorum sonra ondan da vazgeçiyorum Yorumla Berraavcii_ +1 yıl Evcil hayvanın varsa o işe yarar Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Soran +1 yıl İyi geceler Yorumla Berraavcii_ +1 yıl İyi geceler Yorumla
Psigareşh Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Uyumaktan hoşlanırım. Su içmekten hoşlanırım. Karanlığı dinlemekten de hoşlanırım. Böyle çok sıradan 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
şarkı dinlerim.
Ne tarz
YouTube izlerim hep geceler vlog, makyaj videoları, bilgilendirici videolar falan baya eğlenceli aslında
Ne güzel ben çok eskiden izlerdim vlogları
Şimdi neler yaparsin peki? Büyük ihtimal oyun
Oyun oynamıyorum ben 3-4 yıldır büyük ihtimalle bir diziye bakarım
Anladım
Bazen hepsinden sıkılıyorum birileriyle mi konuşsam diyorum sonra ondan da vazgeçiyorum
Evcil hayvanın varsa o işe yarar
Yok
İyi geceler
İyi geceler
Uyumaktan hoşlanırım. Su içmekten hoşlanırım. Karanlığı dinlemekten de hoşlanırım. Böyle çok sıradan
Kulaklığımı takıp müzik dinlerim.
Kulaklık müzik hayal kurmak