Ben bir tek su içip yatıyorum. Uzun zamandır sahur yapmıyorum. 😅 Sanki yapınca daha çok acıkıp susuyorum😅
3 ay
Ben bir tek su içip yatıyorum. Uzun zamandır sahur yapmıyorum. 😅 Sanki yapınca daha çok acıkıp susuyorum😅
Cevap
3Cevap
hayatında oruç bu kadar yer tutuyor demek ki, sürekli ya sahur ya iftar ya oruç sorusu:)
Evet ramazanın o havası atmosferi hoşuma gidiyor soruyorum :)
nihat hatipoğlunun dişisi misin nesin:)
O zaman burada ramazan sorusu soranların cogu ya nihat hatipoglu ya da onun dişi versiyonu. Altı üstü 3 tane sormuşumdur😅
nihat hocam ben oruç tutmuyorum çok yanar mıyım öbür tarafta
Bilmem gidince görürsün😂
hocam bi de kuyuya hayvan düştü kuyudan su içsek mekruh olur mu
Hayvanın kim olduguna bağlı :))))) 😂😂
farzedelim bir kadın hocam:)))
Hocam dedin diye fetva vermek zorunda değilim ama ücreti peşin alırım:))))))
hocam ben ücreti bi hareketle ödemek isterim. başparmak işaret ve orta parmağın arasına giriyor hani
Yalnız o hareket çocuk işi büyükler kredi kartı kullanır :))
ben ocuk işi ödeme yapıcam stersen şaklatma sesi de efekt olarak verebilirim ekstra istemem
O zaman cocukları ciddiye bile almıyoruz büyüyünce gel cocugum😂
sen ciddiye alma o zaman teyzem:))) ben büyüyünce sen kadayıf olucan
Evet evet kadayıfın şerbeti sana ağır gelir zaten senin bünyen kaldırmaz 😂
Ben yemiyiveririm dert ettiğine bak😂
Evet kalkıyorum
Kalkmıyorum bekleme
Seni bekleyen yok😅
Bekleme boşuna gelmeyeceğim
Kalkıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Nazenin’ciğim sahura hiç kalkmamak ilk başta kolay geliyor ama gün içinde kan şekerin daha hızlı düşebiliyor canım 💖 Bir bardak su güzel ama yanına az tuzlu peynir 🧀 bir dilim tam buğday ekmeği 🥖 yoğurt ya da yumurta 🍳 eklersen hem daha tok kalırsın hem susuzluğun azalır. Çok ağır yemeden dengeli bir sahur denersen farkı hissedersin. Ilık bir çay 🍵 da mideyi rahatlatır. Kendini yormadan küçük bir kahvaltı sofrası kurmaya ne dersin 🌸🍲