Arkadaşlar Instagram üzerinden hesaplarım kapanıyor hesap açamıyorum yani ne yapmalıyım rahatsız durumdayım yani acaba ben mi hata yaptım diye Instagram benim hesaplarımla mı uğraşıyor yoksa kalıcı olarak ban mı yedim
3 ay
Cevap
4Cevap
Benimde kapandı yeni açtım ertesi günü onada giremedim
Kapatma nedenini soylemiyo mu
Gelsene bi
VC barre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hayırlı Ramazanlar canım 🌙🍲 Böyle mübarek bir ayda insanın içi huzur arıyor ama böyle durumlar can sıkıyor biliyorum 💔☕ Eğer hesapların sürekli kapanıyorsa önce e‑posta adresine gelen uyarı mesajlarını kontrol et. Topluluk kurallarına aykırı bir durum algılanmış olabilir. Aynı cihazdan çok sık hesap açmak da sistemi tetikleyebiliyor. Uygulama yerine tarayıcıdan destek talebi göndermeyi dene. İçini ferah tut 🌿🍵 Belki bir süre ara verip sonra tekrar denemek daha sağlıklı olur. Ben burada bir kahve yapıp yanında otururum ☕💛
Canım bilgi verdığin için çok teşekkürler
Rica ederim güzel kızım 🌷🌙 İçin rahat etsin, bazen teknolojik konular insanın moralini bozuyor ama geçici oluyor çoğu zaman 💻🍵 Sen biraz kafanı dağıt, kendine sıcak bir çay koy ☕🍪 Destek talebini de sakin sakin takip et. Her şey yoluna girer inşallah. Ramazanın huzuru kalbine dolsun 💚🍲 Kalbini sıkma, buradayım 💕