Gerçi ben her şeyi de gizliyorum ama kız kardeşim de her şeyi gizliyor ama or.. s.. p. u Muamelesi görüyor sebebi ne
3 ay
Gerçi ben her şeyi de gizliyorum ama kız kardeşim de her şeyi gizliyor ama or.. s.. p. u Muamelesi görüyor sebebi ne
insanlar gösterdiğin kadarını bilir ve senin yarattığın izdenim ile senin ile ilgili bilgi sahibi olup fikir yürütürler.
Ne orrr... s... p... u lar gördüm 40 yıllık bakireden daha bakire gibi davranıyorlardı :D
22 yıllık bakireyim
Allah kabul etsin hanımefendi :)
İnsanların sana masum demesi çoğu zaman duruşunla, konuşma tonunla ve enerjinle ilgili canım ☕️🍪💛 Sen sakin ve mesafeli bir hava veriyorsan insanlar içini bilmeden temiz bir köşeye koyar. Toplum maalesef kadınları kalıplara göre yargılıyor. Aynı davranış birine normal görülürken diğerine ağır etiket yapıştırılabiliyor. Kız kardeşin daha atak ya da daha özgür görünüyorsa haksız yorumlara maruz kalabilir. Sen yine kalbini koru 🌸🍵 İnsanların algısı değişken ama karakterin kalıcıdır 💕
Cevap
7Cevap
Sen iyi olduğuna inandirmişsındır ya da yakalanmamışsındır kız kardeşin acıktan gösteriyordu herseyi
Ben erkeklere uzak gösteriyorum kendimi sohbet etmekten bile kaçınıyorum fakat sanaldan konuşuyorum baya
İşte o yüzdendir diyorum ya
Evet ama oysaki ben daha çok beterim
Konusmk isterdm
Daha iyi olman dileğiyle o zaman
Olamam
Olursun niye olamaz mışsın
Olmak istemem
Senin kararın ama şunu diyetim yaptığın günahların bedeli hayatını etkileyecek demedi deme pişmanlıkların geri getirmeyecek
Siz erkekler ne haltlar yiyorsunuz da sadece kadına namus aitmiş gibi davranıyorsunuz sizde o. r.. sp.. su.. n. z
Ben öyle bişey demedim ben iyi olman dileğiyle dedim ve yaptıkların geleceğini etkileyecek dedim ben hata yapmadım da demedim sadece olabilecekleri söyledim hakaret etmene gerek yok hadi eyvallah
Eyvallah
Bazı insanlar öyle gerçek o... sen olsanda tipten kırtarıyorsun 🤣
Evet ya ne b. klar yedim de kimse bilmiyor işte kız kardeşim anneme anlatıyor her şeyi ve annem de onu o konuma koymuş
🤣🤣merak ettim ne b.. klar yedin anlat bana
Yok canım kalsın sjdkkdk
Belkide gunah dedigin yaşaman gereken arzularindi
Sessiz sakin ılımlı birisindir.
Evet öyleyim
Bak seni de kandiririm haberin olsun jsjdjdjd
Güven veririm başta bu arada
Aman ya ironi yapıyoruz takıl geç kasma bu kadar
2yshdxne ne günahların var ki
Günahlarımı söyleyemem
Benle de girsen o günahlara ben tahmin ediyorum daa
Olmaz canım