Hiç opusmedim bile yahu neden neden hiçbi erkek beni bu masumlugum yüzünden sevmiyo. Her erkek sasiriyo hic mi diyo evet hiç hiç ya neden ya neden böylesiniz siz, ben böyle olmak ister miydim allahta beni masum yaratmış ne var ki
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sana çok masumsun diye erkek arkadaşın yok diyen oldu mu bunu nereden çıkartıyorsun? Belki beğenmiyorlar
Yok başta samimiler vs öğrenince bitiyo en son biriyle 1 ay konuştuk gayet samimiydi iyiydi masum olduğumu anlayınca bitirdi kibarca
O onların sorunu. Bencillik yapmışlar. Ama kendine dikkat et seni kötü işler için kullanabilir birileri. Nasılsa masum hemen kanar gibisinden. Ayrıca diğer yorumlardan birine erkekler tecrübeli kadın ister yazmışsın benim için öyle bir şey yok. Eğer tecrübeli ise evlenmem. Kim bilir kimlerle ne yaşadı? Herkes doğduğu gibi tecrübeli olmuyor.
Haklisin ya zaten o da dedi bu sitedekileri ciddiye alma çoğu cinsellik kategorisi için burda vs dediler. Cok çok teşekkür ederim güzel yorum için.
Sen kendin gibi birini bul. Ben mesela masum kendi halinde olan kızları severim. Sadece cinsel dürtüler için değil her konuda. Zaten kendimde öyle birisiyim.
Öyle erkek kalmadi valla %1 i anca belki neyse en iyisi bekar olmak sonsuza denk.
Ben varım elde var 1 😊. Yanlış anlamayın flört edelim demiyorum. Bekarlığa bence gerek yok. İlla ki insan dengini bulur
Bu cok güzel bisey hatta bulunmaz bisey mutlu olucana isyan ediyosun olur bir gercek sevgilin ve öperde insallah iyi biri olurki ilkler karekteri etkiler
Aklını kullan doğru insanla evlen ve evlenene kadar hata yapma. Öpüşmek sevişmek bir marifet değil. Evlen eşinle Öpüş. Tüm olay bu kadar basit
25 yasinda biriyle konustum 1 hafta önce o bile masumsun dedi konuşma bitti evlilikte de tecrubesiz kadin istemez erkekler
Sen bu zihniyetle hayat kadını gibi kullanılırsın benden demesi.
32 yaşındayım ve evleneceğim kız deneyimli ise asla onla olmam.
Burdan yorumlar gördüm erkekler hep demiş önemi yok evlilikte tecrübeli olsa daha iyi hatta demiş 20 erkekten 18 i resmen
Sen bu siteyi dikkate alırsan vay haline. Bu sitedeki insanların kadın erkek fark etmez %99.9'u seks kategorisi için burda. Yani abaza sapık tipler. Hayatında hiç sevgilisi olmamış cinsellik dahi yaşamamış insanlar izlediği 2 film ve hayal gücüyle neler neler yazarlar. Bu siteye uyarsan hayat kadını dahi olursun benden demesi ve çok ciddi söylüyorum evlenecek bir erkek ya da erkeğin anası babası onla bunla yatıp kalkmış tabiri caizse hayat kadınından farkı kalmamış kadını almazlar.
Yok olmam be daha eski sevgilimle el ele tutuşmaya deli gibi utaniyodum ve çok haklisin saol
Rica ederim umarım aklını kullanır evlenene kadar hata yapmazsın yoksa bir abaza veya sapık birisi seni rahatça tuzağına çeker sonra hamile kalıp yandım anam diye ortalıkta dolanır durursun. O kişide sırra kalem basar.
İlişki bir bütündür.
Masumum ben yeaaa hiç elime erkek eli değmedi demenin bir önemi yok.
Hayata bütünsel bakmak lazım.
Keşke masumluğun ölçütü bunlar olsaydı tatlıcan, sanırım seninle bu nedenle aynı fikirde değiller.
Ya bende bunu diyom ama salaklar masumsun diyo onların dediğini size ilettim ben
:) hahahah e sende madem salaklar neden takyorsun tatlıcan, cevabını sen verdin işte, boşver salak olmayanlar sevsin seni.
Ama kiskaniyom sevilen kizlari nasi sevdiriyolar ya:(
Bazı şeylerin cevabı yktur hayatta tatlıcan, yorma kafanı onu nasıl seviyorsa seni öyle sevmiyor işte, tavsiyem şu biraz çevreni değiştir, yeni insanlar tanı belki de seni odak yapacak çevrede değilsin
Zaten degilim onu biliyom
Ben de ayniyim opmedi kimse yoksa boyle olmak istedihimden dehil xd
Aman da aman kuzuma bak sen cok masum ya, evlenilecek kiz resmen kacirmayin beyler kapisin hatunu hadi😂
Öpüşmekle masumluğun ne alakası var benim bir tane sevgilim oldu ve bana hiç ne kadar masumun hiç öpüşmemişsin demedi ne alaka masumlukla
Ya iste bende bunu sorguluyorum erkekler masumsun diyo oysaki alakası yok bunlarla onlarin dediğini illettim sadece erkeklerin beyini dar masumsun diyo opusmeyene öpsene kşr^ derler işte karaktersizler
Ay canım benim sıkma canını
Hiç sevgilim olmadı bence bende masum biriyim
İşte karşımızda Hz. Meryem. cinsel ilişkiye girmeden çocuğunda olur merak etme😃
Senin gibi her erkeğin altina yatmaktansa sevdiğim erkekle yaparim daha iyi
Masumluğunu şu yazdığın sözlerle ifade ettin ya bişey demiyorumm. Bende kimseyle öpüşmedim dahası el elede tutmadım. Benim kınadığım şey kendini bu kadar masum diye pazarlaman. Neyse üslubun kimliğindir. Bb
Ya salak misin ben bunlar masumdur demedim erkekler diyo masumsun yoksa alakası yok bunla ama hepsi diyor masumsun onlarin dediklerini ilettim ben ozur dilerim bilmeden itamda bulundum ama ciddi bir sey sorunca dalga geçerek bu görüşü atmana bu cevabi veririm bende kusura bakma en bastan bu son dediğini desen anlasacaktik
Ya ben niye bu kadar masumum Allah beni masum yaratmış falan hoş gelmedi bana. O yüzden öyle söyledim. Masum kal. Kırdıysam bende özür dilerim
Amacın öpüşmek sevişmek heralde. d
Örnek verdim sadece sevilmek istiyom ben ama erkekler benim gibi kızı asla sevemez deneyimlerim bu konusmak istemeidler benle
Çirkinmisin birde yengeç Burcuysan sıkıcısıdır
Yok başta samimiler vs öğrenince bitiyo en son biriyle 1 ay konuştuk gayet samimiydi iyiydi masum olduğumu anlayınca bitirdi kibarca
Seni çok merak ettim. d
Tamam
Ne tm
masum değilsin tipsizsin knk
Kendinle karıştırma tipsiz olsam konuşmazlar bunu öğrendikten sonra olan oluyor tipsiz insan seni
Bence güzel bir durum :)
Sakın ol doğru kişiyi bekle
Sakin ol şampiyon