Millet nasıl dayanıyor inan hayret ediyorum benim dayanma gücüm mü yok yoksa neden böyle oluyor bilmiyorum çok acıkıyorum çok halsiz oluyorum resmen hayattan kopuyorum
3 ay
Millet nasıl dayanıyor inan hayret ediyorum benim dayanma gücüm mü yok yoksa neden böyle oluyor bilmiyorum çok acıkıyorum çok halsiz oluyorum resmen hayattan kopuyorum
E*ek kadar insanlarsınız ya ben de size hayret ediyorum sabah 6 gibi zaten yiyorsunuz akşam 7 gibi açıyorsunuz. Kahvaltı ve akşam yemeği yapıyorsunuz işte sadece öğle yemeği ve atıştırmalık yok. Ne kadar zor olabilir Allah aşkına hadi yaz aylarında olsak anlarım o zamanlar sabah 3 akşam 10 tutuluyordu, ama kış ayındayız. Çocuk gibisiniz vallahi
Oruç ilk günlerde seni gerçekten zorlayabilir canım 🍲💛 Vücudun uzun süre aç kalmaya alışkın değilse halsizlik ve yoğun açlık gayet normal. Sahurda mutlaka proteinli beslenmeye özen göster. Yumurta, yoğurt, peynir, tam buğday ekmeği seni daha uzun süre tok tutar 🥚🧀 İftarda da hızlı yemek yerine çorbayla başla, hurma ve suyla dengele 🥣🍵 Gün içinde susuzluk seni daha çok düşürür, iftarla sahur arasında suyu yayarak iç 💧 Kendine yüklenme, bedenini dinle 🌷🤍
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?