Değil. Ben sade soda içiyorum susamamın önüne geçiyor, haşlanmış yumurta yiyorum o da tok tutuyor. Eğer beyaz ekmek yersem şekerim düşer (hipoglisemi zıkkımı) bütün gün elim ayağım tirer o yüzden siyez ekmeği yiyorum. Çay içersem de susarım. O yüzden içersem ayran içerim miss şeker meker oynamıyo öyle. Bak böyle acıkmıyorum.
Aç kalmamak için sahurda kendini zorla doldurmak çok işe yaramıyor. Fazla su içince gün içinde daha çok susayan da var. Ağır yemek yiyince de mide yoruluyor, bu sefer daha çabuk acıkıyorsun. En iyisi dengeli gitmek. Çok değil, yeteri kadar. Vücudu kandırmaya çalışmak yerine onu dinlemek daha iyi sonuç veriyor.
Salatalığı bol yersen vücudun su dengesini ayarlar birde yediğin yemekler kesinlikle tuzlu ve yağlı olmamalı ben hiç bir şey yemiyorum iki bardak su yeterli oluyor
Tıka basa da yesen litrelerce su içsen de bir faydası olmuyor, bir müddet açlığa susuzluğa dayanma kapesitesi var inanın ve o kapasite dolunca acıkma susama hissi geliyor, engel olamıyorsun.
Tabiki etkili oatatesli börek haşlanmış yumurta çay üzerinede muz ye bakalım scıkıcakmısın uzun tok tutma özeliği olan besinleri tercih etmek gerekiyor öyle kafamıza göre yersek hemen acıkırız