Ramazan Bugün son oruç! Ramazan ayınız genel olarak nasıl geçti? MrsCanselll-_ Takip Et Fenomen Guru Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yine bir ramazan'ı daha atlattık. Şahsen çok hızlı geçti bence. Sizin nasıl geçti? Herkese şimdiden iyi bayramlar ❤#Morpheuss ❣ Güncellemeler1 yıl Teşekkürler @canerozkum ❣ Bugün son oruç! Ramazan ayınız genel olarak nasıl geçti? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
TeomanŞarkısı Takip Et Fenomen Guru Yaş: 27 1 yıl Ramazan konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bu ramazan ışık hızı ile geldi geçti. Keşke bir hafta daha sürseydi. Doyamadım Ramazan'a. Manevî huzuru ve heyecanı başka benim için bu ayın. Başka aylarda hiç bu kadar kendimi huzurlu hissediyorum. 1 0 Yorumla
u SkrErd37 Takip Et Fenomen Master Yaş: 26 1 yıl Çok iyi geçti bir kaç gün dışında rahattı aslında zorlandığım o bir kaç günde yoğun geçen iş günleriydi onun dışında iyi geçti 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Fenomen Master Yaş: 24 1 yıl Bu sene pek ramazan gibi geçmedi ben bi ramazan duygusu hissedemedim 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Fenomen Master Yaş: 39 1 yıl Sakin, kendi hâlinde bi Ramazan oldu. Çabuk geçmeyen ne kaldı ki? Hızlı sarılmış remix gibi geçiyor her şey, vakit yetmiyor hiçbir şeye cidden.Güzel bayramlar sana da 🍬🍬 1 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Fenomen Master Yaş: 29 1 yıl Güzel geçti zorlanmadım. Allah bı dahaki Ramazan i yaşamayı görmeyi de nasip etsin inşallah 🙏🏻 0 1 Yorumla MrsCanselll-_ 1 yıl Amin ❤ Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl tekrarı nasip olur ve ibadetlerimiz kabul olur inşallah.açlık susuzluk zerre etkilemedi ama sınav olmasından mıdır nedir, libido ile çok uğraştım :) 0 2 Yorumla MrsCanselll-_ 1 yıl Tek zorlayan oydu.. Yorumla dreamliner61 1 yıl fazlasıyla...şu an bile. :( Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Benim için güzel geçti oruçların hepsini tuttum teravih namazlarının hepsini kıldım kuranı okudum bitirdim ramazana alışmıştım çok çabuk bitti 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Açıkçası '' Nerde o eski ramazanlar '' dedirtti. Çok sakin, normal geçti. 0 0 Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% 1 yıl Genel olarak uykusuz geçti 😅 ama yinede güzel geçti 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Allah'a şükür tam gidiyorum. Allah hepimizin oruçlarını kabul eylesin. 0 0 Yorumla
_SkullCrusher_ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Güzel geçti biraz daha fazla ibadet yapmak isterdim ama olmadı maalesef umarım seneyede nasip olur 0 0 Yorumla
ᐯEᖇIᖴIEᗪ Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 96% 1 yıl İyiydi ya güzel diyebilirim ama nerede o eski ramazanlar demeyi de ihmal etmiyorum ☺️ 0 0 Yorumla
Leading_Leader Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Şutladık bir Ramazan'ı da firesiz.. Mutlu ve huzurluyuz. 0 0 Yorumla
Ebediyyecey Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 86% 1 yıl Çok hızlı geçti nasıl bittiğini anlamadım 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Ramazan konusunda 1,7b cevap paylaştı. Benim için normal geçti. 0 0 Yorumla
dynamiteee Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Havalar sıcak olmadığı için çok daha rahat geçti. 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl bu sene sıcaklar olmadığı için iyiydi 0 0 Yorumla
Benimolsadecebenim Takip Et Master Yaş: 34 , eic 57% 1 yıl Güzel geçti genel olarak çok şükür 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bu ramazan ışık hızı ile geldi geçti. Keşke bir hafta daha sürseydi. Doyamadım Ramazan'a. Manevî huzuru ve heyecanı başka benim için bu ayın. Başka aylarda hiç bu kadar kendimi huzurlu hissediyorum.
Çok iyi geçti bir kaç gün dışında rahattı aslında zorlandığım o bir kaç günde yoğun geçen iş günleriydi onun dışında iyi geçti
Bu sene pek ramazan gibi geçmedi ben bi ramazan duygusu hissedemedim
Sakin, kendi hâlinde bi Ramazan oldu. Çabuk geçmeyen ne kaldı ki? Hızlı sarılmış remix gibi geçiyor her şey, vakit yetmiyor hiçbir şeye cidden.
Güzel bayramlar sana da 🍬🍬
Güzel geçti zorlanmadım. Allah bı dahaki Ramazan i yaşamayı görmeyi de nasip etsin inşallah 🙏🏻
Amin ❤
tekrarı nasip olur ve ibadetlerimiz kabul olur inşallah.
açlık susuzluk zerre etkilemedi ama sınav olmasından mıdır nedir, libido ile çok uğraştım :)
Tek zorlayan oydu..
fazlasıyla...
şu an bile. :(
Benim için güzel geçti oruçların hepsini tuttum teravih namazlarının hepsini kıldım kuranı okudum bitirdim ramazana alışmıştım çok çabuk bitti
Açıkçası '' Nerde o eski ramazanlar '' dedirtti. Çok sakin, normal geçti.
Genel olarak uykusuz geçti 😅 ama yinede güzel geçti
Allah'a şükür tam gidiyorum. Allah hepimizin oruçlarını kabul eylesin.
Güzel geçti biraz daha fazla ibadet yapmak isterdim ama olmadı maalesef umarım seneyede nasip olur
İyiydi ya güzel diyebilirim ama nerede o eski ramazanlar demeyi de ihmal etmiyorum ☺️
Şutladık bir Ramazan'ı da firesiz.. Mutlu ve huzurluyuz.
Çabuk ve kolay geçti.
Son günler biraz yordu ama genel anlamda çok da zorlanmadım
Fena değildi
Çok hızlı geçti nasıl bittiğini anlamadım
Benim için normal geçti.
Havalar sıcak olmadığı için çok daha rahat geçti.
bu sene sıcaklar olmadığı için iyiydi
Güzel geçti genel olarak çok şükür
Kötü geçti benim için
Hasta olduğum için tutmadım.
Bol bol günah işledim
Bence çok da hızlı değildi.
Güzel
Ben zaten tutmadım farkeden bir şey olmadı
iyi güzel ferah idi
iyi gecti..
Güzeldi