Herkese iyi akşamlar diliyorum KS halkı..🌜🙂
Ramazan size göre genel olarak nasıldı?
Bana göre açıkçası baya hızlı geçti. Hiçbir şey anlamadım bu Ramazan'dan..
#thecutewitch #Ramazan

Herkese iyi akşamlar diliyorum KS halkı..🌜🙂
Ramazan size göre genel olarak nasıldı?
Bana göre açıkçası baya hızlı geçti. Hiçbir şey anlamadım bu Ramazan'dan..
#thecutewitch #Ramazan
Güzeldi biraz yorucuydu ama tatlı yorgunluk rabbim bidaha kavuşmayı nasip etsin inşallah 😊
İnşallah..
😊😊
Teşekkürler
Rica ederim kedicik güzel bir görüştü 🙂
Eyvallah güzel bakan güzel görür 😊
Yorucuydu ruh gibi gezdim. Normalde bu kadar etkilenmezdim.
Mesleğiniz fiziken yorucu mu acaba ondan olabilir mi yoksa yaşadığınız yerde çok sıcak zamanlara mı denk geldi ondan mı yoruldunuz palyaço bey 🤡🙂
Fiziken ve zihinsel olarak zor elbette ama gene de bu kadar etkilenmezdim Cadı hanım sıcak da değildi aslında
Allah Allah ne olabilir acaba merak ettim bende baya belki uzun süre tutmadınız bir anda tutunca öyle olmuştur o da olabilir bir de uyku düzeni çok bozuluyor sahur olduğu için ondan da olabilir diye düşünüyorum
Bence*
Ben sahursuz tutarım orucu iftardan iftara oruç tutuyorum 🤣 tek öğün bugüne kadar bu kadar yormazdı
Tek öğün baya tehlikeliymiş
En azından yiyerek yatsaymışsınız ben öyle yapmıştım uyku düzenim bozulmasın diye
Belki yaşlanmışsınızdır palyaço bey ondan olabilir khjk 😅
Kendimi bildim bileli böyle oruç tutarım. Oooo ben daha gencim cadı hanım o sizin gıcıklığınız😏
Bilemiyorum artık yaş 36 olunca aklıma başka bir şey gelmedi kusura bakmayın palyaço bey khjk 😅🤡
36 olunca ne oluyor yaşlı yaptın hemen beni 😱
Bana göre yaşlısınız khjk
Aramızda baya fark var o yüzden
Senden büyük olmam beni yaşlı mi yapıyor 😱 15 yaşındaki birine göre sen de yaşlısın bu durumda 🤔
Doğru zaten ben kendimi 91 yaşında hissediyorum fark etmez aslında khjk
O zaman sen benden büyüksün hem de yaşlısın 🤪
Evet öyleyim maalesef jlhk
Bunu kabul etmene sevindim cadı teyze 🤪
Cevap
7Cevap
Benim için normal ve hızlı geçti diyebilirim. çünkü pek bir şey yapmadım günlük rutin sadece
Çalıştığım için tutamadım. Benim için gayet normal. geçti.
Ağır gelir diye sanırım
Kıyamam arkadaşıma..
Rica ederim 🙏🙂
Senin de bayramın kutlu olsun Army 💜💜
Dolu dolu geçti. Kendimle ilgili yeni kararlar aldığım, bazı şeylerin farkına vardığım ve öğrendiğim bir aydı ‽
Başta biraz yavaş gibiydi. Ama sonradan çok hızlı geçti. Nasıl bitti, anlamadım. Güzeldi.
Güzeldi çabuk geçti ama doyamadım
Gerçekten de çok hızlı geçti
Güzel ve çabuk geçti
Kötüydü
Neden ne oldu hayırdır
Yani bence herkes için öyleydi eskisi gibi değil artık
Evet eskisi gibi tabi ki değil maalesef ama bana göre kötü de değildi sadece çok hızlıydı hiçbir şey anlamadım şahsen
On numara
Kötü ya acıktım
Güzel ve hızlı geçti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar