ruj bozmaz yahu arkadaş kuran okuyun allah diyor ki yemeye içmeye ve cinselliğe irade gösterin soruyorum sana. ruj hangi ihtiyacını gideriyor suzuzluk mu açlık mı cinsellik mi kuran okuyun ve aklınızı kullanın.
@Dark_Triad teşekkürler herkes ne kadar cesur allah adına yasak koyuyor ellerinde delil yok. allahın böyle yasağı yok. bozar diyorlar. çok büyük cesaret çünkü allaha iftira ediyorlar.
Sana hakaret etmiştim ama bunu bile anlayamayacak kadar düşüksün ve rica ederim. Her bu soruyu soran Allah'la eş değer tutuyor kendisini değil mi? Töbe töbe , kendin dinden çıkacaksın be adam git evinde bulmaca çöz sen.
@Dark_Triad seni adam sandım ve allahın emrine göre aklını kullanan sandım ama aldanmşım kullanmaya kullanmaya kafa tasınızın içi boşalmış siz hem şerefsiz hem kötüğ niyetli kötü insanısnız sizden allah korusun aklını kullanmayacak kadar acizsiniz sizler zavallısınız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bozmaması lazım çünkü ruju yemiyorsun sürüyorsun sdfsdfsdf
ruj bozmaz
yahu arkadaş kuran okuyun
allah diyor ki yemeye içmeye ve cinselliğe irade gösterin
soruyorum sana. ruj hangi ihtiyacını gideriyor suzuzluk mu açlık mı cinsellik mi
kuran okuyun ve aklınızı kullanın.
aşılar, ağrı kesici iğneler, göz damlası kulak damlası, cilt bakım ürünü makyaj ürünü oruç bozmaz
şeker hastalarının insilünü oruç bozmaz
En çok aklını kullanan kişi sensin bak ikna olduk.
@Dark_Triad
teşekkürler
herkes ne kadar cesur allah adına yasak koyuyor ellerinde delil yok. allahın böyle yasağı yok. bozar diyorlar. çok büyük cesaret çünkü allaha iftira ediyorlar.
Sana hakaret etmiştim ama bunu bile anlayamayacak kadar düşüksün ve rica ederim. Her bu soruyu soran Allah'la eş değer tutuyor kendisini değil mi? Töbe töbe , kendin dinden çıkacaksın be adam git evinde bulmaca çöz sen.
@Dark_Triad
seni adam sandım ve allahın emrine göre aklını kullanan sandım ama aldanmşım
kullanmaya kullanmaya kafa tasınızın içi boşalmış
siz hem şerefsiz hem kötüğ niyetli kötü insanısnız
sizden allah korusun
aklını kullanmayacak kadar acizsiniz
sizler zavallısınız
Bir atom bile ağzının içine kaçmadığının garantisini veriyor musun
Ya ondan da doymam be bozmasın shshshs
Amaç doymak değil bir atom dahi olsa bir şey yememek -bilerek-
delilin nerede
cesurca kurandan aykırı fetva sizi korkutmuyor mu. şirkte olduğun uzun farkında mısınız
Dudagini yalarsann bozulur dikkat et jejdh
delilin nerede
cesurca kurandan aykırı fetva sizi korkutmuyor mu. şirkte olduğun uzun farkında mısınız
Ruj orucu kesin bozuyor.
delilin nerede