Nihat Hatipoğlu, "Kediler gariban hayvanlar. Araştırdım kuyruklarını kesip büyüde kullanıyorlarmış. O büyü yapan utanmazların suçu. Allah bütün masumların hakkını sorar. Şiddetle uyarıyorum. Böyle şeylerden uzak durun, çok günah" dedi.

Nihat Hatipoğlu, "Kediler gariban hayvanlar. Araştırdım kuyruklarını kesip büyüde kullanıyorlarmış. O büyü yapan utanmazların suçu. Allah bütün masumların hakkını sorar. Şiddetle uyarıyorum. Böyle şeylerden uzak durun, çok günah" dedi.
Böyle bir çok saçma soru geliyor zaten büyüye inanan insanlar cahildir akılları yoktur kendilerini geliştirmemişlerdir. bir canlıya zarar vermek için de bir çok bahane bulur ve bu insanlar her şeyi yapar yani çok daha kötülerini biler yaparlar ki yapıyorlar da bu yüzden de insan eğitimli olmalı ve araştırmalıdır her zanman
Dinimiz sadece insanların değil, hayvanların haklarına da riayet edilmesini, onlara şefkat ve merhamet gösterilmesini emreder.
Bir hayvana eziyet etmek büyük günahlar arasındadır.
Nihat Hoca'yı zorla delirtmeye çalışıyorlar bence 😃
Benim çalıştığım yerin orada bir sürü kedini n kuyruğu kesik. Allah o kuyruk kesenlerin kollarını bacaklarını kessin inşallah... Amin amin amin
Cevap
1Cevap
Nihat Hatipoglu ile aynı fikirde olacağım aklımın ucundan geçmezdi
Bir canlıya zarar vermek günah zaten bu soranın kafasına
Her zamanki gibi tatlı tatlı örnekler kuran dan ayetlerle peygamber efendimizden misaller verip anlatmıştır kesin izahını
Büyü ztn günah bi de üstüne hayvana eziyet aman yani
Büyü ayrı günah kediye masum hayvana kötğ davranmak canını yakmak apayrı bir günah. Olacak iş değil
Hayvanlar dilsiz melekler kıymayın caniler
Günahtır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?