Ramazan Sizce de ramazan ayı fazla uzamadı mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Güncellemeler+1 yıl Eskiden ramazan ayları daha keyifli geçerdi, bi avazda biterdi hatta Ramazan'ın tadı damağımızda kalırdı şimdi öyle değil ne tadı var ne tuzu sanki 15 yıldır oruçluyum Sizce de ramazan ayı fazla uzamadı mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Hayır hızlı geçti anlamadım bile ramazanı severim huzur verir içime keşke bir ay daha sürse herkesin fikri farklı ben bitsin istemiyorum 0 0 Yorumla
CanBurakDerler Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ramazan dediğin yazın olur iftardan sonra şort tişört çıkıcam hafif derin rüzgar vurucak yüzüme yakıcam sigramı parkta sahura kadar çekirdek kola 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ayyy evetttt Yorumla CanBurakDerler +1 yıl Diyanetle konuşalım bu işi yaza çeksinler ramazanı Yorumla Soran +1 yıl Mfkckfkkdkfkfkf mantıklı Yorumla CanBurakDerler +1 yıl ya da yaz gelince hatırlat biz ramazan gibi davranalım ezanda çıkar çekirdek kola yaparız Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Tövbe tövbe ramazan uzamadi elbette ama demekki tuttgun oruçtan keyif alamıyorsun öyle bı durum var yoksa ramazan ay olarak aynı yani 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl senin bahsettiğin keyfin şehri Ramazan ile ilgisi yok geçim sıkıntısı ya da aşk meşk durumlarından dır imanın sağlam ise huşu içinde geçiyor 0 0 Yorumla
Powermen Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Çabuk geçti bile 10 gün sonra bayram 0 2 Yorumla Powermen +1 yıl Eskiler eskiden güzeldi daha da öyle olmaz artık yeni dünya böyle tatsız hevessiz Yorumla Soran +1 yıl Evet geçekten de öyle hiç tadı yok Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Ramazan konusunda 847 cevap paylaştı. uzayan kısalan yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hayır hızlı geçti anlamadım bile ramazanı severim huzur verir içime keşke bir ay daha sürse herkesin fikri farklı ben bitsin istemiyorum
Ramazan dediğin yazın olur iftardan sonra şort tişört çıkıcam hafif derin rüzgar vurucak yüzüme yakıcam sigramı parkta sahura kadar çekirdek kola
Ayyy evetttt
Diyanetle konuşalım bu işi yaza çeksinler ramazanı
Mfkckfkkdkfkfkf mantıklı
ya da yaz gelince hatırlat biz ramazan gibi davranalım ezanda çıkar çekirdek kola yaparız
Tövbe tövbe ramazan uzamadi elbette ama demekki tuttgun oruçtan keyif alamıyorsun öyle bı durum var yoksa ramazan ay olarak aynı yani
senin bahsettiğin keyfin şehri Ramazan ile ilgisi yok geçim sıkıntısı ya da aşk meşk durumlarından dır imanın sağlam ise huşu içinde geçiyor
İftar gezmeleri azalmıştır.
Kış ayına denk geldiği içindir.
Çabuk geçti bile 10 gün sonra bayram
Eskiler eskiden güzeldi daha da öyle olmaz artık yeni dünya böyle tatsız hevessiz
Evet geçekten de öyle hiç tadı yok
Saçmalama 🤦🏻♂️🤦🏻♂️
uzayan kısalan yok
Bugün 44. Gün ya
Hayır kısa sürdü sürüyor
Hayır uzamadı
😂 Ne alaka
Zorla oruç tutturan mı var yoksa? Sana uzamış
Evetya
Uzdı söyle kısalsın