Ramazan Acısıyla tatlisiyla keyifli koskocaman ramazan ayını bitirdik. Şimdiden herkese hayırlı mi bayramlar? buzz_adam Takip Et Bilge Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Bayramınızı en içten samimi duygularımla kutlarım. Sevin sevilin. Kalp kırmaya değecek kadar uzun değil bu hayat. Güncellemeler+1 yıl Hayırlı bayramlar herkese Acısıyla tatlisiyla keyifli koskocaman ramazan ayını bitirdik. Şimdiden herkese hayırlı mi bayramlar? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ramazan konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayırlı bayramlar 1 1 Yorumla buzz_adam +1 yıl Hayırlı bayramlar kral
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Dur bakalım son iftar bugün yarın sabah bu lafı kullan iyi bayramlar şimdiden 1 3 Yorumla buzz_adam +1 yıl Yarın için önceden bı yol yapayim dedim 🙈 Yorumla TeomanŞarkısı +1 yıl Hahah sabır bir gün kalmış bayrama ramsan hiç bitmesin istemiyorum ya hizkiyheldi geçti doyamadım ben Yorumla buzz_adam +1 yıl Kesinlikle aynı dusuncedeyim. Harika bı sene oldu ramazan açısından. Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Benimkini yarın sabah namazdan çıkınca dm den kutlamazsan dostun degilim🥰🥰🥰 1 2 Yorumla buzz_adam +1 yıl Dmden mi. Hafif kalır dm Yorumla fesfs +1 yıl 😊😊wp ten ben kutlarım abi abi ahahah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayırlı bayramlar
Hayırlı bayramlar kral
Dur bakalım son iftar bugün yarın sabah bu lafı kullan iyi bayramlar şimdiden
Yarın için önceden bı yol yapayim dedim 🙈
Hahah sabır bir gün kalmış bayrama ramsan hiç bitmesin istemiyorum ya hizkiyheldi geçti doyamadım ben
Kesinlikle aynı dusuncedeyim. Harika bı sene oldu ramazan açısından.
Benimkini yarın sabah namazdan çıkınca dm den kutlamazsan dostun degilim🥰🥰🥰
Dmden mi. Hafif kalır dm
😊😊wp ten ben kutlarım abi abi ahahah